تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 245 از 303 اولاول ... 145195235241242243244245246247248249255295 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,441 به 2,450 از 3025

نام تاپيک: ◄◄ درخواست کانورتورهای صوتی و تصویری ( بهترین ها در پست اول)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

Xilisoft رو دانلود کردم ولی بلد نیستم باهاش کار کنم چیکار کنم ؟

2. این کاربر از Gam3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

Xilisoft رو دانلود کردم ولی بلد نیستم باهاش کار کنم چیکار کنم ؟
    ای خدا ... از دست تو .... خب فایل رو add میکنن و روش طایت کلیک میکنن و افکت میدن بهش که همون برش هم داره. دست آخر خروجی رو هر چی دوست داری انتخاب میکنی و میزنی تبدیل بشه. الان سر کاری هستش یا ؟؟؟؟

پروفشنال saeid333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض نرم افزار براي نمايش و يا تبديل فايل TS و فايل MPG

سلام

براي نمايش فايلها با فرمت TS و MPG نرم افزار خوب چيه

كانورتورش چيه

ممنون

5. این کاربر از saeid333 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام

براي نمايش فايلها با فرمت TS و MPG نرم افزار خوب چيه

كانورتورش چيه

ممنون
    من از دی وی بی که ضبط کردم فقط با VLC تونستم باز کنم و بقیه صدا نداشتند. GOM player هم توصیه ی یکی از دوستان بود که واسه اون جواب داده بود ولی برای من خیر...

دومی هم که گلابیه همه باز میکنن.

تبدیل دومی هم که راحته ولی اولی رو باز من هر چی ور رفتم نتونستم غیر از TMPGEnc با چیز دیگه تبدیل کنم. نسخه 4 حجمش 33 مگ باید باشه و تو سایتای فارسی با کرک گذاشتند.

7. 3 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

بدون نصب کدک ، براي من که KMPlyer همواره جواب داده ولي براي پخش TS HD بهترين گزينه Splash Pro هست . البته همه نوع فايل رو هم باز ميکنه و از ATI AVIVO هم براي پخش استفاده ميکنه .

KMPlayer 3.0.0.1439

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Mirillis Splash PRO HD Player v 1.4.1.0

کد:
    حجم : 14.8 مگ

پسورد :
    کد:
    براي تبديل هم نرم افزار زير :

StaxRip 1.1.7.0 Beta / 1.1.6

کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad2100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

قویترین کانورتر به Mkv رو میخواستم بجز total video converter باشه
    خیلی شدید نیاز دارم وبازم تاکید قوی باشه

10. این کاربر از mohammad2100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

قویترین کانورتر به Mkv رو میخواستم بجز total video converter باشه
    خیلی شدید نیاز دارم وبازم تاکید قوی باشه
    اگر منظورتون از قوی اینه که همه چی رو تبدیل بکنه به MKV فکر کنم Staxrip و Xvid4PSP خوبه ولی اگه میخواین به شدت فشرده کنید Megui آپشنای کامل تری در اختیارتون میذاره ولی خب کار باهاش یه مقدار سخته.

راستی HandBrake هم خیلی ساده و راحته و x264 رو تو قالب MKV براتون ایجاد میکنه که از نظر فشرده سازی قویترین اینکدر موجود هست ، خوبی HandBrake اینه که خیلی کار کردن باهاش ساده شده.

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اگر منظورتون از قوی اینه که همه چی رو تبدیل بکنه به MKV فکر کنم Staxrip و Xvid4PSP خوبه ولی اگه میخواین به شدت فشرده کنید Megui آپشنای کامل تری در اختیارتون میذاره ولی خب کار باهاش یه مقدار سخته.

راستی HandBrake هم خیلی ساده و راحته و x264 رو تو قالب MKV براتون ایجاد میکنه که از نظر فشرده سازی قویترین اینکدر موجود هست ، خوبی HandBrake اینه که خیلی کار کردن باهاش ساده شده.
    با handbracke کار کردم اما فشرده سازیش زیاد نیست من مشکلم همینه بهترین فشرده سازی رو میخوام بدون کاهش کیفیت

13. این کاربر از mohammad2100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

با handbracke کار کردم اما فشرده سازیش زیاد نیست من مشکلم همینه بهترین فشرده سازی رو میخوام بدون کاهش کیفیت
    lشما از کدک x264 با هر واسط گرافیکی که استفاده کنی، اگر تنظیمات اینکدر یکی باشه فرقی تو کیفیت فایل تبدیل شده نداری !!!

Xvid4PSP و Handbrake و Fairuse و MeGUI و Super و AVIdemux و .... همه همین کدک رو دارند و یه سری تنظیمات اولیه رو به صورت preset های مختلف گذاشتن که آماده حاضر باشه. شما وقتی یه جور تنظیم کنی با هر برنامه که کار کنی کیفیت تقریبا یکی میشه.

تقریبا چرا میگم ؟ دو دلیل داره

اول اینکه یه سری فیلتر نویز و اینترلیس و اینا تو برنامه های مختلف هست و با بقیه یکم فرق داره. مثلا کاهش نویز تو MeGUI یا 6 7 نوع فیلتر صورت می گیره ولی تو XVID4PSP فکر میکنم تعدادش بیشتر بود ... تو AVI Demux هم خیلی تنوع زیادی داره و کیفیت بالایی هم داره. خب پس اگه با AVI Demux فیلتر ها رو اعمال کنی و خوب تنظیم کنی نتیجه بهتر از بقیه میشه احتمالا.

مساله دوم اینه که تو آخرین نسخه ی هر برنامه از چه ورژنی x264 استفاده شده ؟ هر چی جدیدتر باشه معمولا بهتر میشه ولی این مورداثرش کمه.

حالا من میگم اگر کیفیت راضی کننده نیست تنظیمات مختلف رو تست کنید. معمولا دیفالت ها خوب تره ولی نه همیشه ... ضمنا از یه حدی بیشتر فشرده کنی هم کیفیت قابل قبول نیست. من خودم CRF رو برای کیفیت بالا میذارم روی 20 21 و برای DVD ریپ کردن 22 و 23. برای فیلم های تحت وب هم که باید حجمش کم باش میذارم 25 و 24 ... این CRF پارامتر اصلیه که حجم رو خیلی زیاد می کنه و کیفیت هم به تناسبش زیاد میشه.

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

lشما از کدک x264 با هر واسط گرافیکی که استفاده کنی، اگر تنظیمات اینکدر یکی باشه فرقی تو کیفیت فایل تبدیل شده نداری !!!

Xvid4PSP و Handbrake و Fairuse و MeGUI و Super و AVIdemux و .... همه همین کدک رو دارند و یه سری تنظیمات اولیه رو به صورت preset های مختلف گذاشتن که آماده حاضر باشه. شما وقتی یه جور تنظیم کنی با هر برنامه که کار کنی کیفیت تقریبا یکی میشه.

تقریبا چرا میگم ؟ دو دلیل داره

اول اینکه یه سری فیلتر نویز و اینترلیس و اینا تو برنامه های مختلف هست و با بقیه یکم فرق داره. مثلا کاهش نویز تو MeGUI یا 6 7 نوع فیلتر صورت می گیره ولی تو XVID4PSP فکر میکنم تعدادش بیشتر بود ... تو AVI Demux هم خیلی تنوع زیادی داره و کیفیت بالایی هم داره. خب پس اگه با AVI Demux فیلتر ها رو اعمال کنی و خوب تنظیم کنی نتیجه بهتر از بقیه میشه احتمالا.

مساله دوم اینه که تو آخرین نسخه ی هر برنامه از چه ورژنی x264 استفاده شده ؟ هر چی جدیدتر باشه معمولا بهتر میشه ولی این مورداثرش کمه.

حالا من میگم اگر کیفیت راضی کننده نیست تنظیمات مختلف رو تست کنید. معمولا دیفالت ها خوب تره ولی نه همیشه ... ضمنا از یه حدی بیشتر فشرده کنی هم کیفیت قابل قبول نیست. من خودم CRF رو برای کیفیت بالا میذارم روی 20 21 و برای DVD ریپ کردن 22 و 23. برای فیلم های تحت وب هم که باید حجمش کم باش میذارم 25 و 24 ... این CRF پارامتر اصلیه که حجم رو خیلی زیاد می کنه و کیفیت هم به تناسبش زیاد میشه.
    نگا کن توتال ویدو کانورتر یک 300 مگی رو باام کا وی میکرد 100 مگ من اما بعضی جاها کم میاره مشکل من اینه میخوام یک 300 مگی رو بدون تعقیر کیفیت بکنه زیر 100مگ من مشکلم همینه چون Mkv تا اونجا که میدونم تا بالاترین کیفیت رو تو خودش جا میده
    من یک چیز میخوام مثل توتال ویدو کانورتر فقط فشرده کنه همین!!! بدون هیچ تعقیری

16. این کاربر از mohammad2100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •