تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 245 از 506 اولاول ... 145195235241242243244245246247248249255295345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,441 به 2,450 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

total راست میگه من علاقه خاصی به دور موتور دارم نمیدونم چرا اصلا کم شتاب نمیتونم حرکت کنم
    همین دیروز هم ماشین نمیدونم چرا ولی خیلی سر حال شده بود گفتم بی خیال بنزین بزن بریم دنده 2 بودم دور رو بردم رو 6 بعد کلاچ گرفتم باز گاز دادم موتور صداش اسپرت شده بود خیلی صدا زیبایی بود بعد یهو دادم 3 ماشین کند بین یه پراید و 405 بودم تو آینه دیدیم هی دارن ریز میشن
    بعد اینکه پرسیدم ترمزاش EBD داره برا اینکه جون من رو نجات داد ترمز این ماشین تو همون حال هوا بودم که دیدیم ای دل غافل همه زدن رو ترمز آدرنالین خونم رفت بالا زدم یهو رو ترمز خیلی عالی عمل کرد نه قفل کرد نه ماشین منحرف شد خیلی قشنگ هم ایستاد البته کمی فشار هم به خود من هم ماشین امد میشد حسش کرد اگه پرشیا بود الان تو 5 کیلومتر تا بهشت یا جهنم بودم پیش مهدی سلوکی
    به نظر من ترمز این ماشین از آزرا هم بهتر عمل میکنه !

ولی فک کنم ماشین سکته زده چون بعد این اتفاق خونه که رسیدم چراغ جلو با پروژکتور سمت راننده جفتشون سوخت ! )
    Last edited by isbn; 25-08-2011 at 00:36.

2. 7 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

مدل ماشین من SD EL 1.6 مدل 90 (فکر کنم v20 میشه )هستش . که ABS و یه ایربگ داره . این مدل ترمزاش چجوریه؟ ebd و eba داره یا فقط v8 داره؟

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

مدل ماشین من SD EL 1.6 مدل 90 (فکر کنم v20 میشه )هستش . که ABS و یه ایربگ داره . این مدل ترمزاش چجوریه؟ ebd و eba داره یا فقط v8 داره؟
    من رفتم تو سایت ایرانخودرو نگاه کردم از تیپ 3 به بالا ebd رو داشت تیپ 2 نداشت حالا برای شما رو نمیدونم الان جزو آپشن های تیپ 2 به حساب میاد یا تیپ 5 موتور 1.6 el میشه آپشن های تیپ 2 با موتور تیپ 5 !

نه الان نگاه کردم ماشین شما v20 نیست چون v 20 موتور 1.4 هست برای شما باید V1 باشه اگر گاز سوز هست میشه v2 !
    اینجا تو سایت نه v1 و نه v2 ندارن ebd و eba رو !
    Last edited by isbn; 25-08-2011 at 11:52.

5. 2 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه best wish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان من جدیدا چند تا 206 سفید دیدم که نوار های اطراف ماشین که معمولا سیاه بود همرنگ ماشین بود. و دارای سنسور عقب هم بود. می خواستم بدونم این 206 ها سفارشی و چه تیپی هستند 2 3 5 با 6
    ممنون

پروفشنال m.behnam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    YaZd

پيش فرض

total راست میگه من علاقه خاصی به دور موتور دارم نمیدونم چرا اصلا کم شتاب نمیتونم حرکت کنم
    همین دیروز هم ماشین نمیدونم چرا ولی خیلی سر حال شده بود گفتم بی خیال بنزین بزن بریم دنده 2 بودم دور رو بردم رو 6 بعد کلاچ گرفتم باز گاز دادم موتور صداش اسپرت شده بود خیلی صدا زیبایی بود بعد یهو دادم 3 ماشین کند بین یه پراید و 405 بودم تو آینه دیدیم هی دارن ریز میشن
    بعد اینکه پرسیدم ترمزاش EBD داره برا اینکه جون من رو نجات داد ترمز این ماشین تو همون حال هوا بودم که دیدیم ای دل غافل همه زدن رو ترمز آدرنالین خونم رفت بالا زدم یهو رو ترمز خیلی عالی عمل کرد نه قفل کرد نه ماشین منحرف شد خیلی قشنگ هم ایستاد البته کمی فشار هم به خود من هم ماشین امد میشد حسش کرد اگه پرشیا بود الان تو 5 کیلومتر تا بهشت یا جهنم بودم پیش مهدی سلوکی
    به نظر من ترمز این ماشین از آزرا هم بهتر عمل میکنه !

ولی فک کنم ماشین سکته زده چون بعد این اتفاق خونه که رسیدم چراغ جلو با پروژکتور سمت راننده جفتشون سوخت !
    خداروشکر محمد جون که اتفاقی پیش نیومد...!
    آره برای ما هم همینجوری شد! اما با سمند بودیم....!
    یک دفعه ترمز شدید کردیم ABS فعال شد و ماشین میخ کوب شد بعدش یک دفعه ماشین خاموش شد و هیچ جوری روشن نشد!!!

داره خودمونی میشه farido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام

یه 206 گرفتم دزدگیر نداره منم پارکینگ ندارم یه مغازه گفت مجیکار برای 206 خوب نیست بعد چند مدت قاطی میکنه چه مارکی بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام
    دوستانی که V8 دارن میشه بگن مصرف تو شهرش چنده؟؟
    تیپ 5 چطور؟؟
    با تشکر

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

یه 206 گرفتم دزدگیر نداره منم پارکینگ ندارم یه مغازه گفت مجیکار برای 206 خوب نیست بعد چند مدت قاطی میکنه چه مارکی بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ایزی کار بگیرید شما
    اصل کره ... حتما بدون استارترشو بگیرید چون با استارتراش به ای سی یو ماشین ضرر داره
    pro matix هم هست که 3 سال ضمانت و 5 سال خدمات پس از فروش داره و مورد تایید ایران خودرو
    اگه برند براتون مهم نیست این گزینه میتونه --از لحاظ 3 سال ضمانت(سایر دزدگیرا 1 سالن) --انتخاب خوبی باشه

11. این کاربر از ba maram بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام
    دوستانی که V8 دارن میشه بگن مصرف تو شهرش چنده؟؟
    تیپ 5 چطور؟؟
    با تشکر

یعنی تو این تاپیک هیشکی این دو مدل ماشینو نداره؟؟؟

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یعنی تو این تاپیک هیشکی این دو مدل ماشینو نداره؟؟؟
    سلام
    دوست عزیز v8 روی کاغد که زده 8 اگه اشتباه نکنم
    الان ما تازه گرفتیم فکر کنم چون صفره مصرفش بیشتره

---------- Post added at 04:21 PM ---------- Previous post was at 04:20 PM ----------

سلام
    دوستان چند مدل پلیر که با 206 هماهنگه رو میشه معرفی کنید با قیمتشون
    همچنین دزدگیر ممنون(نیازی هست؟)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •