سلام
شما جديدترين ورژن IDM و FIREFOX رو دانلود كنيد و در ابتدا FIREFOX و سپس اقدام به نصب IDM كنيد ، توجه داشته باشيد كه هر دو آخرين ورژن موجود باشند
موفق باشيد.
سلام
شما جديدترين ورژن IDM و FIREFOX رو دانلود كنيد و در ابتدا FIREFOX و سپس اقدام به نصب IDM كنيد ، توجه داشته باشيد كه هر دو آخرين ورژن موجود باشند
موفق باشيد.
ممنون از جواب
فایرفاکسم 14 بود 15 کردم. Idm هم نسخه 6.11 بود نسخه بالاتری پیدا نکردم تو اینترنت.
ولی باز هم همان حکایت همچنان باقیست.....
آقای desert-son
شما روی هر دو سیستم یکجور فایروال دارید؟ و تنظیمات؟
ای ول. نکته همینجا بود. چی دیگه ای که بین دو سییتم متفاوت بود آنتی ویروس بود. گرچه من رو هردو Bitdefender total security 2012 نصب کرده بودم ولی مال این یکی 32 بیت بود و مال اون یکی 64 بیت. آنتی ویروسشو خاموش کردم درست شد. حالا همیشه باید فایروالم خاموش باشه...
خطرناک نیست.
Last edited by Desert_son; 24-08-2012 at 17:38.
نیازی نیست فایروال خاموش باشه (دیگه به چه درد میخوره) بلکه در تنظیمات آن لینک را بعنوان مورد اعتماد بهش معرفی کن : Trusted
من بیت دیفندر نداشته ام. ولی کمی زبان بلد باشی راهش را پیدا میکنی.
آخرین ورژن موزیلا رو گرفتم
آخرین ورژن IDman رو که لینکش سلامه رو ریجستر میشه زو بزارین تا تست بگیرم
درضمن من یه نسخه دانلود کردم
Internet.Download.Manager.6.12.Build.6.Beta+Patch. by.sass111
بعد آپدیتش کردم که متاسفانه پیغام داد که سریالش جعلی هس
نرم افزارهاي بالا رو پيشنهاد ميكنم از سايتي مثل سافت گذار تهيه كنيد و تست بگيريد ، هر دو نرم افزار اخرين ورژن روي اين سايت موحود هست
آنتي ويروس و فايروال رو غير فعال كنيد و همچنين اگر از پرو / كسي استفاده ميكنيد اون رو هم غير فعال كنيد و بررسي كنيد ببينيد كه Internet Explorer تو قسمت L:an Setting آي پي نگرفته باشه
سلام
وقتي با يك دانلود منيجر مثلا IDM دانلود ميكنيم مثلا يك فيلم
فرض كنيد تا 65 درصد دانلود شده باقيشو يا نميشه دانلود كرد يا اينترنت قطع ميشه اين 65 درصد دانلود شده روي هارد ماست اگه هست كجاست اگه نيست چه اتفاقي براش مي افته![]()
این ب قول شما 65% توی مسیر زیر میره :
C:\Users\Mohamad\AppData\Roaming\IDM\DwnlData\Moha mad
(mohamad اسم خودمه یعنی همون اسم کاربریتون)
ضمنا برای رفتن ب این مسیر show hidden رو بزنین چون مخفیه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)