تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 245 از 1081 اولاول ... 145195235241242243244245246247248249255295345745 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,441 به 2,450 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

[QUOTE=Markus;2023269]

نه دوست عزيز من منظورم اين نبود که شما نميدونستی کسپر پوشه ميسازه،اتفاقاً ميدونستی که گفتی انتقالش بدن به جايی ديگه اي غير از درايو ويندوز....
    منظورم اين بود که دوستانی که در حال حاضر از کسپر استفاده ميکنن و از نسبش رو سيستم هم مدتی ميگذره، ميتونن هروقت خواستن اين پوشه رو طبق آموزش شما درست کنن و داشته باشن، و البته چون برای بار اول اين تيک رو فعال کردن (در هر مسيری) اگه ديدن آپديت کسپر زياد شد در اون زمان فکر نکنن که اتفاق عجيبی داره ميافته، اين بخاطر مراحل ساخت همون پوشه اي هست که شما گفتين...
    درکل باز ممنون از آموزش مفيدت
    با سلام
    چون طبق گفته شما احتمال سوتفاهم بود من یه جمله به توضیح ام اضافه کردم تا دوستانی که قبلا هم آنتی ویروسشون رو نصب و آپدیت کردن بدونن که اونا هم می تونن از این روش استفاده کنند
    ممنون

کاربر فعال انجمن میکس و مونتاژ Hossein_nasa62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

خيلي ممنون دوستان از پاسختون
    پس حدس من درست بود

Nine جان از راهنمايي كاملي كه كردي تشكر مي كنم

يك سوالي ديگه اي كه داشتم اينكه من نسخه Kaspersky Internet Security Version 7.0.0.125 رو دو سه هفته پيش كه دانلود كردم حجمش حدود 23مگ بود ولي ديشب كه رفتم تو سايت كاسپر ديدم همين نسخه حجمش در حدود 27.47 شده ميخواستم بدونم چر ا ? مگه نسخه قبلي كه تو سايت بود كامل نبود
    اينم لينكش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Hossein_nasa62; 21-01-2008 at 21:33.

پروفشنال sia0368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران پاریس

پيش فرض

Kaspersky Internet Security v8.0.0.192
    کد:
    فکر کنم beta هستش

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

خيلي ممنون دوستان از پاسختون
    پس حدس من درست بود

Nine جان از راهنمايي كاملي كه كردي تشكر مي كنم

يك سوالي ديگه اي كه داشتم اينكه من نسخه Kaspersky Internet Security Version 7.0.0.125 رو دو سه هفته پيش كه دانلود كردم حجمش حدود 23مگ بود ولي ديشب كه رفتم تو سايت كاسپر ديدم همين نسخه حجمش در حدود 27.47 شده ميخواستم بدونم چر ا ? مگه نسخه قبلي كه تو سايت بود كامل نبود
    اينم لينكش
    کد:
    دوست عزيز دليل اينكه حجم مشاهده شده 27MB بوده اينه كه نسخه انتخابي شما در لينك فوق نسخه كرواسي كاسپر بوده و نه نسخه انگليسي.زيانهاي مختلف حجمهاي مختلفي براي دانلود دارند كه حدود 2 الي 3MB با هم اختلاف دارند.در لينك زير نسخه هاي مختلف كاسپر با زبانها و حجمهاي مختلف قابل مشاهده هستند:

کد:

آخر فروم باز Razel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    .::0451 ::.

پيش فرض

از نسخه 7.0.0.125 استفاده کن، چون نسخه 7.0.1.321 يک خورده تو اين زمينه اشکال داره...
    7.0.0.125 که موقع بالا اومدن ویندوز هنگ میکنه.(حداقل در سیستم من)

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

7.0.0.125 که موقع بالا اومدن ویندوز هنگ میکنه.(حداقل در سیستم من)
    شاید با این روش بتونی علت رو بفهمی و رفعش کنی
    کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

برای آپدیتهای روزانه كه از اینترنت میگیرید در قسمت update source كافی مسیر رو add كنید و كار تمام است. اما مشكل ما اینه كه این فایلها رو از اینترنت نمی گیریم بلكه از فایلهایی كه قبلا آپدیت كرده بودیم می خوایم استفاده كنیم. برای این كار لازم قبل از تعویض ویندوز یك كپی كامل از پوشه
    Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab
    تهیه كنیم سپس محتویات زیر پوشهای آن را در یك پوشه جدید با نام دلخواه در یكی از درایوها ادغام كنیم یعنی وارد هر یك از زیر پوشه‌های اصلی شده و select all می كنیم و كپی میكنیم در پوشه ای كه ساختیم. دقت كنید اگر این فایلها را ادغام نكنید هرگز آپدیت آغاز نمی‌شود. سپس آدرس پوشه جدید را در قسمت update source وارد میكنیم. اكنون كلید آپدیت را بزنید. برنامه شروع به آپدیت شدن میكند اما مثل كاسپراسكای ورژن 6 در آخر یك سری پیغام error و update failed می دهد كه مهم نیست به آن توجه نكنید. در منوی Update در روبروی Database published تاریخ به روزرسانی دیتابیس درج شده كه مشخص می گردد برنامه به خوبی آپدیت شده است.

رمز كار فقط در ادغام كردن پوشه ها میباشد. البته شاید احتیاج به ادغام تمام پوشه ها هم نباشه اما من وقتی به نتیجه رسیدم اینقدر آزمایش و خطا كرده بودم كه حال و حوصله تست كردن یكی یكی پوشه ها رو نداشتم.
    لازم می دونم بگم كه بعد از آپدیت حتما آپدیت سورس رو به حالت اول برگردونید چون با هر بار بالا آمدن ویندوز كاسپر دوباره از روی فایهای قبلی شروع به آپدیت كردن میكنه. حداقل تو سیستم من اینجوری. و برای كاسپر 6 كه خیلی راحت تر از این حرفاست و دوستان قبلا توضیح دادند و حتما می دونید

موفق باشین
    نیازی به این روش ها نیست روش اصولیش رو اینجا توضیح دادم
    کد:

داره خودمونی میشه علمدار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

13

سلام خسته نباشيد
    آقا ما يه مشكل كوچيك داريم اگه لطف كنيد راهنمايي كنيد ممنوم ميشم
    اين Kaspersky 7.0.0.125 ما به هيج رقم حاضر نيست آپديت بشه
    تاريخ كامپيوتر كه درسته و برنامه اكتيو هم هست ولي بازم نميشه صفحه آپديت هم اين طوريه

لطفا يه كمكي بكنيد ثواب داره

داره خودمونی میشه chogha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من انتی ویروس کاسپر 6 رو اول بصورت دستی اپدیت کردم وبعد از اینکه فایلشو ادد کردم از روی صفحه اصلی کاسپر گزینه اپدیت رو زدم نوشت هیچ فایلی پیدا نمیشه! چرا؟ خلاصه من این مشگلمو تو قسمت کرک و سریال کاسپر مطرح کردم کسی اهمیت نداد منم با تمام وقتی که سر دانلود این فایل ها کردم بی خیال روش دستی شدم اتوماتیک اپدیت کردم اخرشم نوشت به طور کامل اپدیت شد تاریخشم نگا کردم درست بود اما حالا پیغام میده:
    ...are out of data
    ساعت ویندوزم اپدیت کردم ولی مشگل حل نشد. ممنون میشم کمک کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام خسته نباشيد
    آقا ما يه مشكل كوچيك داريم اگه لطف كنيد راهنمايي كنيد ممنوم ميشم
    اين Kaspersky 7.0.0.125 ما به هيج رقم حاضر نيست آپديت بشه
    تاريخ كامپيوتر كه درسته و برنامه اكتيو هم هست ولي بازم نميشه صفحه آپديت هم اين طوريه

لطفا يه كمكي بكنيد ثواب داره
    با سلام خدمت شما
    زمانی که میخواید انتی ویروستون رو اپدیت کنید باید اول کی کد قبلی رو دیلیت کنید و بعد کد جدید رو بهش بدید اگه پیغام داد که معتبره شما در صورتی که مانعی سر راهتون نباشه می تونید اونو اپدیت کنی فقط دقت داشته باشید قبلی رو حذف کنیدو در ضمن اگه از سکیوریتی استفاده میکنی باید ار کیکد های kis استفاده کنی
    بای

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •