دوست عزیز با تشکر از جوابتون اما من اونایی که تغییر نام دادم رو می خوام درستشون کنم ضمنا وقتی که جواب سئوال رو نمی دونید چرا پست دلسرد کننده می زنید این فایلها فایلهایی هستند که من یکسری تغییر در اونا ایجاد کردم و سپس تغییر نام دادم مرسی
دوست عزیز با تشکر از جوابتون اما من اونایی که تغییر نام دادم رو می خوام درستشون کنم ضمنا وقتی که جواب سئوال رو نمی دونید چرا پست دلسرد کننده می زنید این فایلها فایلهایی هستند که من یکسری تغییر در اونا ایجاد کردم و سپس تغییر نام دادم مرسی
دلسرد كننده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عجب
شما اشتباه كاري كردي بعد انتظار داري ....
در ضمن آدم وقتي كار با فايل مهمي رو انجام ميده هميشه بك آپ گيري رو هم بايد انجام بده
مراجعه شود به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در آخر هم شما ورد رو باز كن يه بار و بعد از كادر Open به مسير فايلت برو و پس از انتخاب فايل موردنظر از دكمه Open گزينه Open and Repair رو انتخاب كن ببين مشكلت حل ميشه يا نه
این OCRچیه؟
من با استفاده از نرم افزار Final که مخصوص نت نویسیه کتابی نوشتم حالا وقتی اونو میخوام بوسیله Send to word که توی Microsoft imageinge هست بزنممیگه که اول باید Ocr رواجرا کنید..یعنی باید چیکار کنم؟
ممنمون
چه جوري ميشه شماره صفحات رو طوري تنظيم کرد که شماره صفحات فرد سمت چپ و شماره صفحات زوج سمت راست ظاهر بشه ؟
چون ميخام به صورت دو رو صفحات رو چاپ کنم .
من با ستفاده از نرم افزار Pdf machines فایلهای وردمو پی دی اف میکنم..ولی نمیدونم چرا وقتی پی دی اف میکنم بعضی از عکسهای کوچیک که به جای سیمبل که گفتی بهتره عکس بزاری تا بتونی .... یه خورده میره اونور تر..چیکار کنمدقیقا شبیه همون چیزی باشه که تویوردمیبینم پی دی اف بشه
سلام دوست عزيز
ببين اين به دردت ميخوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما كافيه يه صفحه سفيد تحت يه section جديد در ابتداي متن ايجاد كني
حالا اون سكشن اولي رو شماره گذاري نكن و سكشن بعدي رو از يك شماره گذاري كن
شما چه حالتي رو براي عكست انتخاب كردي ؟؟؟
Infront of text
behind text
in line with text
...
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
ممنون که جواب دادین
جای دیگه هم که save میکنم همین پیغام رو میده
ضمنا من قبلا چنین مشکلی نداشتم و تازگی اینطوری شده
سلام به همه ی دوستان .من می خام یه فهرست مطالب تو ورد تهیه کنم ولی وقتی فهرست رو ایجاد می کنم قاطی پاتی نشون میده.
با فارسی مشکل داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)