آقا کسایی که دو مشهد می گفتند ما 2 مگ برامون بسته شبی 2 گیگ دانل.د می کنیم . سرعتشون کم نشده؟
تاپیک شاتل که همه ناراضی هستند.
آقا کسایی که دو مشهد می گفتند ما 2 مگ برامون بسته شبی 2 گیگ دانل.د می کنیم . سرعتشون کم نشده؟
تاپیک شاتل که همه ناراضی هستند.
شکر خدا هنوز که مشکلی پیدا نکرده. البته سه شب هست که من دانلود آنچنانی نداشتم. (اکانت رپیدشیرم تموم شده)
تا سه شب پیش که خوب بود. شبی 2.5 تا 3 گیگ رو راحت داشتم. این سه شب اخیر رو هم خبر ندارم. چون تست نکردم.
![]()
پس امشب به جای دانلود برو پابوس امام رضا که واقا برا شهرتون برکته . ما که 2 سالی هست زیارت نصیبمون شده.
همه چیزت ردیفه فقط یه کم رو خط شما نویزه ولی مشکلی ایجاد نمیکنه شاید یه روزی 8 مگ اومد یکم اذیت کنه.
اون 50 میرسید زیر 40 عالی میشد خطتون.
دوستان صبا نت دار
یه سوال فنی داشتم
من می خوام تمدید کنم
اما 29 دی تموم میشه
حالا من بخوام امروز 22 دی تمدید کنم (یه ماهه)
ماه دیگه تا 29 تمدید میشه یا 22؟؟!!
سلام
شما وثتی اکانتت رو شارژ نی به صورت ذخیره بهتون اضافه میشه. و تاریخ شروعش موقعی هست که شما برای اولین بار با اون اکانت به اینترنت وصل بشی.
مثلا اگه شما هنوز 100 مگ داشته باشی و اکانتت رو شارژ کنی. ا موقعی که این 100 مگ تموم نشده یا تاریخش نگذشته باشه هنوز برای شما فعال نشده.
تاریخ شروع از اکانت موقعی هست که شما برای اولین بار با اون اکانت به ADSL وصل میشی.
يه سوال: من مثلا ميخوام 1 گيگ فضا واسه يه ماه بگيرم!! بعد اگه از اين يك گيگ مثلا آخرش 200 مگ بمونه و يك ماه هم بگذره!! اين 200 مگ ماليده ميشه يا به اشتراكاي بعدي تعلق ميگيره؟؟!!! چطورياس؟
آره مالیده
سلام . من شاتل دارم.تا 2 شب پیش هر شب تقریبا 5GB دانلود میکردم ولی الان سرعتا رو آوردن پایین.هر شب 700MB دانلود می کنم.![]()
نوع اشتراک شاتل شما و هزینه اش چقدر است؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)