سلام
یه عکس از Disk management اینجا بذار تا من ببینم شاید بتونم کمکت کنم!!!
ولی حدس میزنم unallocate شده باشه
عکست کم حجم باشه اینجا آپلود کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
یه عکس از Disk management اینجا بذار تا من ببینم شاید بتونم کمکت کنم!!!
ولی حدس میزنم unallocate شده باشه
عکست کم حجم باشه اینجا آپلود کن
اینم عکس
درایو disk1 رو می گم
توی ستاپ سیستم هم 32 مگابایت(64512 سکتور) نوشته شده بود
نا گفته نماند که یک ماهی ازش استفاده کردم و سالم بود 5 درایو 100 گیگی براش درست کرده بودم و کلی اطلاعات ریخته بودم و استفاده می کردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by anbardaran; 01-01-2011 at 21:18.
نا گفته نماند که یک ماهی ازش استفاده کردم و سالم بود 5 درایو 100 گیگی براش درست کرده بودم
Last edited by anbardaran; 01-01-2011 at 21:17.
سلام راستی فلش مموریم از هر 5تا فایل توش میریزم 3تاش باز نمیشن و میگه try againوcruppt فرمت هم کردم درست نشد مارکش سیلیکون پاور هست حالا چه کار کنم؟
من نمیدونم مشکل از چیه
ولی اگه میتونی سیدی paragon hard disk manager 2010 بخر باهاش بوت بشو (اینها بوتیبل هستن) ببین اوضاع از چه قراره!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این نرم افزار از بهترین ابزار مدیریت پارتیشن بندی هارده!!!
ضمنا یه نفر دیگه مشکلی مثل شما رو داشته
Last edited by ata.royalfalcon; 01-01-2011 at 22:30.
سلام دوست خوبم
اول از هاردت بگو چی شد بالاخره درست شد؟؟؟
راجع به فلش هم اصلا چیزی نمیدونم اون یه تایپیکی جداگانه داره اونجا مطرحش کن![]()
ممنون دوست عزیز برای این بنده خدا 32 gig شده ولی برای من 32 mg شده![]()
خواهش میکنم دوست خوبم
ولی من چیزی به ذهنم نمیرسه
اگه اینترنت پرسرعت داری اینو دانلود کن paragon hard disk manager 2010
بهترین نرم افزار مدیریت پارتیشنه شاید معجزه ای کرد
بهتره که بخریش
حواستو جمع کن دقیقا به همین اسم باشه چون این هم هست که نمیدونم چیه paragon partition manager 2010
پس اگه میتونی اینو بخر یا دانلود کن حجمشم زیاده paragon hard disk manager 2010 بعد باهاش بوت بشو
سلام.من اولین باره پست میزنم.حدود 3ماهه لپتاپ5010دل گرفتم.تازگی متوجه یه صدای خفیف از قسمت وسطش شدم که فکرکنم محل هارده.یه صدای خیلی خفیف که بایدگوش رو روی کیبردش گذاشت.صدایی مثل خش خش یا ساییدگی.فایل که باز میکنی یه کم بیشتر میشه.ایا اینصدا طبیعیه؟البته چون شنیدم از علایم خرابی هارد خراب ذخیره کردن فایل متنی هست،گاهی که یه وردپد بامحتویات فارسی میخوام ذخیره کنم این ارور و میده بعداز ذخیره کردن هم محتویاتش بهم ریختس.عکس ارور و میزارم.درکل ایا مثلا علت این ارور هارده یا نه؟یا کلا حتی این صدا هم طبیعیه یا نه ،نگرانم چیکار کنم.حدود یک میلیون پولشه.متشکر
![]()
اينجور كابلها اسمشون y-cable هست
خب اگه ميتوني ، هردو تاشو وصل كن
وقتي ميشه هر دوتاشو وصل كرد ، چرا ميخواي يكيشو بزني
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)