تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 245 از 2403 اولاول ... 1451952352412422432442452462472482492552953457451245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,441 به 2,450 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه ahmadpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

راستی شاتل شروع به کار کرده. دفترش تو خیابان حاجی آباد - روبروی پاساژ گوهر - داخل کوچه - اولین کوچه سمت راسته
    لیست قیمت هاش رو هم بهم داد قیمتهاشم خوبه ولی هزینه اولیه رو زیاد میگیره. مودم رو 49.000 تومان و هزینه نصب رو هم 15.000 تومان می گیره. برند مودمش هم Zy XEL است و یه سرس مسخره بازی شبیه این شرکت های هرمی راه انداخته که نمی دونم 2 - 5نفر بیار 10 درصد تخفیف بگیر و ...
    راجع به گرونی هزینه نصب هم میگه تو تهران 25.000 تومان می گیریم و این مزخرفات. اینگار کرایه ماشین و هزینه اینجا و اونجا یکیه که با هم مقایسه اش می کنه. به هر حال حس خوبی نسبت بهش نداشتم و از هر کس هم پرسیدم گفت خبرش رو ندارم. اگه کسی می خواد شاتل استفاده کنه فکر می کنم باید با احتیاط و اطلاعات بیشتر اقدام کنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان

من یه هفته ای میشه چراغ adsl مودمم روشن نمیشه،مشکل از کابل ها و سیم کشی ساختمون هم نیست.
    از اندیشه هم مامور اومد گفت که مشکل از isp نیست. دیگه موندم چیکار کنم!

ممنون میشم اگه راهنمایی کنین.

داره خودمونی میشه sharifie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

5

نه بابا الان یا فردا کله سحر زنگ بزن رزرو کن شمارتو برات آدم میفرستن پولم نمی گیره
    خدايي!!!؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه حسین رشتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان من اولین ماهه که ADSL گرفتم..
    یه سوال دارم.. مثلا اگه از این حجم 3گیگ این ماه 2گیگ و نیم مصرف کنم اون 500مگ میره واسه ماه بعد یا کلا میپره ؟؟
    اگه مثلا 200مگ از اون حجم 3ماه بیشتر استفاده کنم چطور ؟؟
    اصلا میشه یا وقتی 3گیگ تموم شد خط هم قفل میشه ؟؟

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان من اولین ماهه که ADSL گرفتم..
    یه سوال دارم.. مثلا اگه از این حجم 3گیگ این ماه 2گیگ و نیم مصرف کنم اون 500مگ میره واسه ماه بعد یا کلا میپره ؟؟
    اگه مثلا 200مگ از اون حجم 3ماه بیشتر استفاده کنم چطور ؟؟
    اصلا میشه یا وقتی 3گیگ تموم شد خط هم قفل میشه ؟؟

حجم باقي مونده به ماه بعد منتقل نميشه حتي اگه هر 3 گيگ رو داشته باشي و مصرف نكرده باشي .
    وقتي حجمت رو زود تر از يك ماه تموم كني . اگه دوست داشته باشي ميتوني بري شركت حجم اضافه بگيري كه براي هر 2 گيگ 5 هزار تومانه .

يه راه ديگه هم داره كه اگه زود تر از وقت معمول حجمت تموم بشه ميتوني تمديد موقت رو بزني در قسمت crm . كه 300 مگ بهت ميده براي اين كه كارت لنگ نمونه . كه اين 300 مگ از حجم ماه بعدتون كم ميشه .

6. این کاربر از pedram9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دیشب سرعت افتضاح بود.کلا از زمانی که اینترنت قطع شد و دوباره وصل شد نوسان سرعت دارم.دیشب هم اوجش بود.
    400 مگ هم دانلود نشد تو 5 ساعت!!!!!
    ايتنا - در حالي که سرعت اينترنت در کشور به حدود نصف کاهش يافته، يکي از مديران شرکت زيرساخت با نامشخص دانستن دليل اين اختلال افزود: اين اختلال تا چند روز آينده ادامه خواهد يافت.

مديرکل روابط عمومي شرکت ارتباطات زيرساخت با اعلام خبر قطع کابل جاسک- فجيره، گفت: علت قطعي اين کابل هنوز مشخص نيست و اختلال در شبکه اينترنت طي چند روز آينده نيز ادامه خواهد داشت.

حسين شفيع روز چهارشنبه در گفت‌وگو با ايرنا افزود: حدود ساعت 18 دوازدهم بهمن ماه، کابل جاسک - فجيره قطع شد و به اين ترتيب حدود 30 درصد ظرفيت اينترنت کشور کاهش يافت.
    اين در حالي است که مطابق بررسي نرم‌افزارهاي دقيق و نيز اظهارات مديران برخي از سرويس دهندگان اينترنت، اين سرعت در حال حاضر کمتر از نصف سرعت در زمان عادي است.

وي افزود: عيب يابي و اتصال دوباره کابل جاسک - فجيره ممکن است چند روز طول بکشد، بنابر اين نمي‌توان زمان دقيقي براي برگشت شبکه اينترنت به حالت عادي عنوان کرد.

شفيع گفت: اين شرکت از همان ساعات اوليه بلافاصله از طريق مسيرهاي جايگزين ترافيک
    صدا را در بخش بين الملل تامين و اختلال در اين بخش را برطرف کرد.

وي افزود: کارشناسان شرکت ارتباطات زيرساخت در تلاشند تا ظرفيت قطع شده را از ديگر مسيرها تامين کنند و در اين خصوص مذاکراتي با شرکت هاي تامين کننده پهناي باند صورت گرفته است که اميدواريم در کمترين زمان ممکن، تامين امکانات يادشده فراهم شود.

گفتني است مديرکل روابط عمومي شرکت ارتباطات زيرساخت، عصر روز 12 بهمن ماه در گفت‌وگو با خبرنگار ايرنا، علت اختلال در شبکه اينترنت کشور را انجام عمليات توسعه در مسير تهران - مشهد عنوان کرده بود.

شفيع در مورد اين اظهارات خود نيز گفت: اين دو مشکل (قطعي کابل جاسک - فجيره و بروز اختلال در شبکه بعلت انجام عمليات توسعه تهران - مشهد) تقريبا بطور همزمان اتفاق افتاد و در زمان حاضر مشکل اختلال بدليل انجام عمليات توسعه برطرف شده است.

8. 2 کاربر از alves2774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با عرض سلام وخسته نباشید علت کم بودن سرعت اینترنت اندیشه سبز خزر در گلسار را دوستان عزیز کسی نمیدونه
    ؟

سرعت اینترنت صبح تا شب تا 11 تست کردم128سرعت دانلود با دانلود منجر وبا اکونت پریمیوم 24 است!
    اگر علت را کسی میداند لطفا توضیح دهید

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

امشب سرعت لينك مستقيم 50 تا 80 هست واسه من ( 128 ) . شما چي؟؟؟

پروفشنال karkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    TeHraN

پيش فرض

افتضاح!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    زيره 20

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ايتنا - در حالي که سرعت اينترنت در کشور به حدود نصف کاهش يافته، يکي از مديران شرکت زيرساخت با نامشخص دانستن دليل اين اختلال افزود: اين اختلال تا چند روز آينده ادامه خواهد يافت.

مديرکل روابط عمومي شرکت ارتباطات زيرساخت با اعلام خبر قطع کابل جاسک- فجيره، گفت: علت قطعي اين کابل هنوز مشخص نيست و اختلال در شبکه اينترنت طي چند روز آينده نيز ادامه خواهد داشت.

...................
    سرعت تا قبل از ساعت 1 شب برای اشتراک 128 اندیشه بین 70-80 کیلوبایت بود اما الان که 2:20 شبه تقریبا هیچ فرقی با دایل آپ نداره ! تورنت با سرعت 3 الی 7 کیلوبایت در ثانیه داره دانلود میکنه ! دمشون گرم ! یاد قدیما افتادیم ! دایل آپ کجایی که یادت بخیر ...

البته من فکر نمی کنم طبق فرمایش اقای شفیع علت اینکه موشه درست در همون روز بخصوص اومده و زیر آب کابله اینترنتمون رو خورده نامشخص باشه !!! علت قطع شدن رو هم خودش میدونه هم من هم شما ! مگه اینکه همه ماها رو نادان فرض کرده باشه ! دیگه اینکه گفته زمان عادی شدن وضع مشخص نیست ... ای با با !!!! نکنید این فرمایشات رو ! ما خندمون میگیره ! همه ما حتی یه بچه دبستانی هم الان می دونه آقا موشه که کابل رو پاره کرده تا بعد از 10 روز دور و بر اون کابل میچرخه و یه چند روزی بعدش میره تو لونش و کابل رو وصله میزنن! آقا موشه خیلی وقت شناسه ! راستی آقا موشه چیز-پی-ان رو هم چیزشو جای پنیر اشتباه گرفته خورده ! واسه همین سرعت چیز - پی - ان هم چند روزه یک دهم شده !!! همش تقصیر موشه هیچ ربطی به شرکتای اینترنتی نداره ...

13. 5 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •