نه بابا گنجوتسو زده همه رفتن تو خماریاحتمالا یکی اینجا نینجتسو زده همه رفتن !![]()
مگه نمی دونی ابروهاش رو برداشته جاش تتو کرده!!!!! love فکر کنم نوشته .... عاشق شده پدر سوخته!!!!!!!!!!!!!یه سوال تفننی دارم، چرا گارا ابرو نداره ؟![]()
نه بابا گنجوتسو زده همه رفتن تو خماریاحتمالا یکی اینجا نینجتسو زده همه رفتن !![]()
مگه نمی دونی ابروهاش رو برداشته جاش تتو کرده!!!!! love فکر کنم نوشته .... عاشق شده پدر سوخته!!!!!!!!!!!!!یه سوال تفننی دارم، چرا گارا ابرو نداره ؟![]()
تتو روی پیشونیش هست، چه ربطی به ابرو داره؟! ......بازم باید بگیم که پدرسوخته عاشق شده!!!مگه نمی دونی ابروهاش رو برداشته جاش تتو کرده!!!!! love فکر کنم نوشته .... عاشق شده پدر سوخته!!!!!!!!!!!!!![]()
اخه دور چشم هاشم فکر کنم سیاه باشه !!! شاید اهل ع م ل هستش و پای منتقل کز داده ابروهارو !!!تتو روی پیشونیش هست، چه ربطی به ابرو داره؟! ......بازم باید بگیم که پدرسوخته عاشق شده!!!![]()
![]()
در هر صورت یه نکته جالب که هست جز اسوما دیگه هیچ کدوم نمی دونم چرا ریش ندارن !!یا اگه ریش دارن مدل دار هستش و آنکارد شده!!! کلا من توی هیچ کدوم از انیمه ها شخصیت ریش دار جز یه تعداد انگشت شمار ندیدم...گویا اونجا دیر به سن بلوغ می رسن
این کاکاشی هم که یه مدته پیداش نیست... ؟!؟!؟!؟ مشکوک می زنه..
مانگای جدید 539 هم اومد :
داستان جالب شده ... خدا کنه هفته بعد تاخیر نخوره....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مانگای 540 جدید هم اومد........
راستی در تاریخ 30--7---2011 هم گویا قراره یه فیلم یا فیلم سینمایی بعدی ناروتو با نام زندان خونین پخش بشه ......تبلیغش آخر این مانگا بودش .........توی عکس که ناروتوبود و کونوهامارو ...باید دید چه اطلاعاتی ازش بیرون میاد ...خدا کنه مثل این آخریه یه سال پخش کیفیت خوبش طول نکشه !!!!!!!!!!!
امروز اتفاقی یادم افتاد یه سر به اینجا بزنم...!
این تریلر فیلم پنجم ناروتوئه... البته فکرکنم تا الان همتون دیدینش...!
انیمه که تو دوران خوشی به سر نمیبره... حالا تا قسمتای بعد ببینیم چی میشه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمحتوای مخفی: مانگا
داغ و تازه!!!!!!!!!!
مانگای جدید از سرزمین آفتاب سوزان( ژاپن) به شهر آفتاب ( لقب شهر ما ) و سیستم داغون و سوخته ما رسید :
ناروتو 541
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه برو بچ ....خبری نیست ازتون؟؟؟؟ فصل امتحانات هم تموم شده تقریبا مگه اینکه مثل من دانشجو باشید و هنوز مونده باشه ..............
دوستان مانگای این هفته اومد و امید وارم که همه تا الان خونده باشن .........
آخرش مادارا یه کاری کرد که برام جالب بوده .......گویا مانگا داره جالب میشه ....
اگه موافقید بحث ها رو دوباره شروع کنیم تاپیک اوج بگیره ؟
شروع کن بینیم چی میخوای بگی کرتل جان![]()
چرا اینجا یهو اینقد سوت و کور شد؟!
چرا گنجیتسوی ساسکه مثله ایتاچی نشد ؟
مگه ایتاچی همه چی رو بهش نداد ؟ مگه سوسانه لازمش تسوکویمی و اماتراسو نیست ؟
گنجیتسوی ایتاچی هم از قدرت تسوکویمی میتونست تو زمان دست کاری کنه دیگه !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)