تست کردم دومیه
mrmmnb جان ممنون که لینک مستقیم گذاشتی
از شما هم only pes جان تشکر میکنم
من استقلالی هستم ولی از مس هم خوشم میاد![]()
آقا این پچ رو بگیرم تمام مشکلات pes2008 حل میشه یا باید پچ دیگه ای هم بگیرم.
من که این بازی رو نگرفتم
میخواستم بدونم تیم ایران تو 2008 درست ویرایش شده یا همون تیم سرخ پوست با اسمهای عجیب الغرایب هست؟
فکر کنم بازیکنان هم ماله دوران قبل از انقلاب بود.
پچ باز هم زبانش انگليسي نيست و من نتونستم زبانش را برگردونم البته چيز خاصي اضافه نكرد فقط يكم منوها تغيير كرد كه به نظر من قبلي قشنگتره ولي خوبي اين پچ اينه كه به راحتي uninstall ميشه در كل بنظر من ارزش دانلود 90 مگ را نداره
تایید میشه البته برای کسانی که adsl دارن
پچ خوبیه ولی دو تا مشکل داره:
1_فقط 7 تا تیم ملی داره
2_زبانش نوشتاری (متن) بازی بیشترش ترکی هسته البته می شه یه چیزایی ازش فهمید
خوبی هاش:
1_کلی تیم باشگاهی داره![]()
2_لیگ آلمان وانگلیس کاملا درست شده![]()
3_نصبش راحته![]()
4_نقل و انتقالات به روز هست![]()
5_چیزهی قشنگی اضافه شده مثل (اسکر برد _ آرم شبکه sky sport همراه live زیرش- و....)
و....
![]()
![]()
ببخشيد دوستان كساني كه سرعت اينرنت شون زياده و اين پكا رو دان كردن zip كنن شون و باحجم كم در اختيار ما ذغالي ها بزارن.اين پك 87 مگي رو هم بزاريد.
ممنون مي شم.
من هنوز باسيو بازي مشكل دارم
كنترل 1 رو دسته دسته گذاشتم و با كيبورد بازي نمي كنم ولي هنوزم ركورد هام تو گالري سيو نميشه ولي چهره هايي كه ساختم با اديت سالم باقي ميمونه
بخشيد من بازيم رو ويستا ultimate حتي روي hight تماشاچياش 3d نيستن فقط تو بعضي زاويه ها تماشاچي يه ذره 3d مي شه!!!!
حالا فکر میکنی که فشرده کنی چقدر حجمش کم بشهالبته در بعضی فایلا ممکنه حتی از نصف هم کمتره بشه اما در بیشترشون خیلی تفاوتی نمیکنه دوستانی که دانلود کردن یه بار با winrar فشرده کند در حالت Store ببیند چقدر حجمش کم میشه تا این دوستمون هم خیالش راحت بشه من اگه خودم دانلود کرده بودم بهت میگفتم اما خودم دانلود نکردمولی تو فکرش هستم که اکانت ماهواره ای بگیرم دانلود کنم اینو وچند تا چیز دیگه رو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)