با يكي از نرم افزارهايي كه مشخصات سخت افزار رو نشون ميدن . نگاه كن مثل PCwizard اونجا
اين نرم افزار خيلي كامل هست و مشخصات كامل توليد كننده سال ساخت و . . . رو برات رديف ميكنه
اون تفاوت تو ويستا و Xp هم شايد به خاطر درايور هاي متفاوت باشه .
با يكي از نرم افزارهايي كه مشخصات سخت افزار رو نشون ميدن . نگاه كن مثل PCwizard اونجا
اين نرم افزار خيلي كامل هست و مشخصات كامل توليد كننده سال ساخت و . . . رو برات رديف ميكنه
اون تفاوت تو ويستا و Xp هم شايد به خاطر درايور هاي متفاوت باشه .
نرم افزار جاسوسی به چه معنا؟trojan ؟ فکر نکنم حرفتون صحیح باشه.
سلام
یه مشکلی جدیدا برام پیش اومده که رو هر چیزی که دابل کلیک میکنم به جای باز شدن پراپرتیزش باز میشه
کسی دلیلش رو میدونه؟
سلام
خيلي سپاسگزارم از راهنمايي شما
فقط 2 تا سوال دارم
1- كسپر اسكي به نظر خيلي ها بسيار آنتي ويروس قوي هست. چطور اين ويروس از دستش در رفته؟؟ چون مطمئنم ويروس بود با يك عوض كردن فايل اتوران و پاك كردن ويروسي آن تونستم به حالت اول برگردونم. خيلي به كسپر بي اعتماد شدم . نظر شما چيه در اين مورد؟؟
2- ميشه راجع به جاسوسي بودن بابيلون توضيح دهيد؟چون با توجه به اهل فن بودن شما من خيلي تو شك افتادم نسبت به سالم بودن برنامه
با تشكر
سالمه عزیزم.یه سری شایعات خنده دار پشت سر این نرم افزار بی نوا بود که ....بگذریم.(توی پیغام خصوصی میگم.)
اگر هم منظور این دوستمون trojan بودنشه که اون هم 100% مطمئن باش که شایعه است.babylon معروف تر از اون چیزی هست که فکرشو بکنیم.
سلام.
من میخوام نرم افزار rollback rx رو یک امتحان کنم ببینم همون طور که گفته، میتونه سیستم رو وقتی ویندوز بالا نمیاد، برگردونه به اخرین snapshot یا نه؟ حالا کاری هست که اگه انجام بدم ویندوز اساسی به هم بریزه و بالا نیاد و چارش فقط عوض کردن ویندوز باشه؟ هر کاری هست بگید. البته میخوام ویندوزم رو عوض کنم و اگه جواب نداد مشکلی نیست. نتیجه رو تو تاپیک خودش حتما میگم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by nirvana.12345; 26-02-2009 at 15:38.
به نظر من دکمه Alt کیبوردت گیر گرده !!!!![]()
من وقتی سیستمو روشن میکنم تو همون صفحه لوگین که ارم ویندوز توشه گیر میکنه و اصلا وارد نمیشه فقط میتونم با safe mode وارد ویندوز بشم حالا باید چیکار کنم؟
دکمه Alt شما گیر گرده یا یه نرم افزار باعث این کار شده.
موفق باشید.
سلام
از نظر من شما یه cd ویندوز بزار و اونو Repair کن.
موفق و پیروز باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)