تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 245 از 272 اولاول ... 145195235241242243244245246247248249255 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,441 به 2,450 از 2719

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه چلسي: Chelsea F.C. News

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

حالا واقعا ایمان دارم به اینکه رونالدو بهترین بازیکن فعلی جهانه و به قولی غیر قابل مهاره!
    دمت گرم به مولا معلومه شما از فوتبال يه چيزي ميدونيد و بدون تعصب حرف ميزنيد ...

مسي وقتي 5.5 گرفته ببين ديگه چي بوده تيم

ديگه كاريه كه شده و كاريشم نميشه كرد اما همه ديدن كه چلسي بايد ميومد بالا . از طرفدارهاي بارسا هم خواهش دارم يه كوچولو بدون تعصب حرف بزنن ديگه خداييش خيلي تابلو بود ديگه ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan-totti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نکته خوبی رو گفتی. من برام سواله... چطور بارسا با اینکه 10 نفره شد بازم توپ دستش بود و یه سره حمله میکرد. وقتی بارسا 10 نفره شد من گفتم دیگه تمومه و چلسی حمله میکنه اما هیچ فرقی نکرد تازه دفاع چلسی فشرده تر هم شد.
    چلسی توپ رو داد بارسا
    زمین رو ازشون گرفت
    فضا نداشتن اونا
    آخرش به خاطر یه اشتباه ...

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

فوتبال نتیجه گرا و تدافعی و طبعا نازیبایی که میگی اینی نبود که چلسی بازی کرد
    خیلی هم زیبا بود
    زیبا بود تو کار دفاعی
    پوشش بازیکنا
    ندیدی 1 بازیکن که توپ میگرفت چطوری میبستنش ؟
    باز شدنشون موقع حمله رو ندیدی؟
    پاسای پشت دفاع رو ندیدی ؟
    و . . .
    دوست عزیز اینا اصلا منطقی نیستن بهتره باهاشون بحث نکنی بی خیال!

اینا حاضر نیستن قبول کنن که دیشب تیمشون به معنای واقعی کلمه فلج شده بود!

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

تا لیاقتو چی معنی کنی. اگه لیاقت یعنی اینکه 10 نفره بریزی تو محوطه جریمه و دفاع کنی نه لیاقت نداشت...
    ببین فوتبال نتیجه گرا و تدافعی تا یه جاهایی جواب میده ولی فوتبال زیبا همیشه برنده س حتی اگه تو نتیجه ببازه. گاس هیدینگ بدونه با این فوتبال شاید بتونه تا نیمه نهایی جام جهانی بیاد. شاید بتونه حتی تا فینال جام باشگاهها بیاد ولی قهرمانی همیشه ماله تیمیه که زیبا بازی میکنه....

من به داور کاری ندارم. قبول که اشتباه کرد و باید برای چلسی پنالتی میگرفت اما واقعا قبول کن تیمی که تو زمین خودش اینطوری دفاع کنه لیاقت فینال رو نداره.

تیم ملی یونان قهرمان اروپا شد با فوتبال تخریبی و دفاعی ...
    فکر کنم فوتبال ندیدی تا حالا
    یعنی چلسی اونطوری بازی میکرد ؟

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

دوستان انگليسي من عيب نداره همه دنيا ديدن كه بارسا پتانسيل 4 5 تا گل ديگرم داشت كه بخوره . تابلو حق چلسي بود كه بياد بالا .

قابل توجه دوستاني هم كه ميگن بارسا خوب بازي ميكرد و چلسي با 11 نفر ريخته بود تو دفاع هم عرض كنم كه يعني حالا كه بارسا هجومي بازي ميكنه بايد تو همه بازي ها پيروز بشه ؟ يعني همه بايد به بارسا ببازن ؟ چه ربطي داره خوب دفاع هم قسمتي از بازيه .
    گاس هدينگ خيلي خوب گل و زد و بعد از گلي كه زده بود دفاع كرد . چون بازيكن داره ميتونه دفاع كنه . بايدم اينكارو ميكرد ديگه بنده خدا نميدونست كه اون داور احمق 3 4 تا پنالتي نميگيره كه . ديگه همه جا ثابت شده كه فيزيك و قدرت بدني به تكنيك برتري داره . اينو قشنگ ديشب ميشد ديد . مسي و يه تنه ميزدن شوت ميشد .

بازم چيزي از ارزشهاي چلسي كم نميشه چون اون برد بارسا از باخت بدتر بود

موفق باشيد
    کسی نمیگه بقیه تیمها ببازن. بقیه تیمها هم بازی خودشونو بکنن. مثل رئال که شخصیت و ابهت تیمش اجازه نمیداد تو سانتیاگو برنابئو جلوی رئال دفاعی بازی کنه. اما چلسی دیگه شورشو در آورده بود. این جزئی از فوتباله درست ولی فوتبال زیبایی نیست. گل چلسی هم کاملا اتفاقی بود خورد به یکی و اومد روی پاش ...

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوست عزیز اینا اصلا منطقی نیستن بهتره باهاشون بحث نکنی بی خیال!

اینا حاضر نیستن قبول کنن که دیشب تیمشون به معنای واقعی کلمه فلج شده بود!

همشون ...ن (سانسور)

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

همه جا ثابت شده كه فيزيك و قدرت بدني به تكنيك برتري داره . اينو قشنگ ديشب ميشد ديد . مسي و يه تنه ميزدن شوت ميشد .
    بله تو کشتی کج البته....

تو بازی رو دقیق ندیدی مث اینکه... چند تا صحنه مسی از بازیکنای چلسی رد میشد و اونا میخوردن زمین...

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

کسی نمیگه بقیه تیمها ببازن. بقیه تیمها هم بازی خودشونو بکنن. مثل رئال که شخصیت و ابهت تیمش اجازه نمیداد تو سانتیاگو برنابئو جلوی رئال دفاعی بازی کنه.
    اما دیدی که تو اون بازی و با اون روش بازی شخصیتش خورد شد!!! غیر از اینه؟؟؟

راموس اگه یه کم مخ تو کلش بود میتونست با تاکتیک بهتری جلوی بارسا بازی کنه تا اون نتیجه فجیع رقم نخوره!البته راموس دستش خیلی خالی بود اصلا مدافع درست حسابی نداشت!

بله تو کشتی کج البته....

تو بازی رو دقیق ندیدی مث اینکه... چند تا صحنه مسی از بازیکنای چلسی رد میشد و اونا میخوردن زمین...
    البته اونا چون تکل میزدن رو زمین پهن میشدن نه اینکه مسی بهشون تنه بزنه بیفتن: دی

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

خوب ما رفتیم ناهارو بزنیم هرچند از گلومون پایین نمیره : دی

امشب دوباره میام اگه بحثی بود جواب میدم...

فعلا.....

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

من دیگه جواب شمارو نمیدم چون صحبت کردن با شماهاهیچ فایده ای نداره و حرف حرف خودتونه!!

فقط خود شما بارسلونی ها دارین همچین حرفی میزنین درحالی که همه به غیر از طرفداران بارسلون دارن میگن حق چلسی بود بیاد فینال!!! حتی طرفداران منچستر

مهم حرف اکثریته نه حرف اقلیت!

امیدوارم تو فینال داور گندکاری نکنه و تیمی که واقعا حقشه قهرمان بشه نه با کمک داور!
    خوب معلومه طرفدارای منچستر اینو میگن چون الان کابوس بارسلونا راحتشون نمیزاره. ولی چلسی میومد فینال قهرمانیشون تقریبا مسجل میشد.

ببین من حرفم واضحه چیز عجیبی نمیگم. قبول داره که توپ کاملا دست بارسلونا بود ( قبول نداشته باشی هم مهم نیست چون آمار بازی اینو میگه ) قبول داری تقریبا کل وقت بازی توپ تو زمین چلسی بود... قبول داری چلسی تقریبا با تمام نفرات داشت دفاع میکرد فقط دروگبا و آنلکا جلو بودن تا تقی به توقی بخوره توپ پرت بشه اونور بگیرن برن سمت دروازه. خوب تا اینجا مطلبو که قبول داری. حالا حرف من اینه تیمی که تو زمین خودش 8 نفره دفاع میکنه لیاقت فینال رفتن رو نداره. یعنی فقط میخواد یه جوری خودشو بکشه... خودشوم میدونه ضعیفتره ولی میخواد با یه تاکتیکهای ضدفوتبالی ضعف خودشو پنهون کنه. حالا تو بگو پنالتی نگرفتن و داور ضعیف بود هر چی.... چلسی میرفت فینال که چی ؟ یه فینال مسخره رو شاهد باشیم که هر دو تا رفتن تو دفاع بازی همش تو وسط زمینه این توپو لو میده اون لو میده. بعدم آخرش شانسی یکیشون گل میزنه و قهرمان میشه. این فینالی بود که اگر چلسی میومد بالا شاهدش بودیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •