تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 245 از 1635 اولاول ... 1451952352412422432442452462472482492552953457451245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,441 به 2,450 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلامم...ببین review هایی که توووی سایتهای تخصصی نوشته میشه توسط افراد آماتور نیستش و مغرضانه هم تهیه نشده....افراد حرفه ای و با صلاحیت فنی اووونم در شرایط یکسان میان چند محصول مختلف ره تست میکنن......حتی از دید تخصصی بخوای نگاه کنی این reviewها از نظرات توووی همین انجمن هم معتبرتره.....
    ببین دوست من تو همین ریویو ها که شما میگین من خیلی چیزا در میارم که تو واقعیت نیست ... (البته همه ی حرفاش که اشتباه نیست) ... بیشتر منظور من اینه که نکات اصلی تر رو نمیشه تو این جور جاها دید ... این توضیحات هم بیشتر امکانات دوربین رو شرح میده تا خروجی ...

منظور من اون چیزی نیست که شما فهمیدید ...

داره خودمونی میشه mranger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

عزیزان .به نظر شما خوبه جایه H50 ،دوربین Fujifilm FinePix S2000HD رو بگیرم .

لطفا این چند تا دوربین رو با هم مقایسه کنید و با توجه به قیمت و کارایی آنها یه نظر به من بدید...
    Sx110
    h50
    s2000hd

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام به دوستان
    در مورد گارانتی دوربین یه چیزی بگم و اون اینکه گارانتی در ایران هیچ ارزشی نداره و پول دور ریختن است و مسئله ای است که فروشندگان با آن سوءاستفاده کرده و کالای خود را گرانتر می فروشند
    من تابه حال دوربین زاد خریدم و به این نتیجه رسیدم وقتی مشکلی برای دوربین پیش می آید شرکت گارانتی کننده به یه صورتی و با اشکال تراشی از زیر بار گارانتی بیرون می رود حتی این شرکت آفومار که چون اسم در کرده قیمت را تاحد بسیار بالایی بالا می برد .
    فقط مصرف کننده ضرر می کند که هم موقع خرید پول بیشتری می دهد و هم موقع رفتن برای گارانتی و قت و هزینه متحمل می شود و کاری از پیش نمی برد

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

من گفتم تفاوت چندانی ندارن ... نگفتم فتوکپی هم هستن که ... خوب اینقدر تفاوت که همه جا هست ...

و البته باید بگم که نقد های اینجور سایت ها اصلا نباید ملاک باشه .... چون واقعا همیشه مطالبق واقعیت نیست و بیشتر اونها یکم اغراق میکنن ....

من هم عکسو از این سایتها ندیدم که میگیرن ادیت میکنن و بعد تحویلت میدن ... عکسهای بود که یکی از رفیقا گرفته بود ... و خودش هم راضی نبود ... اتفاق عکاس ناشی هم نبود ...

آدم باید دوربین رو تو دستش بگیره بعد بگه چیه چی نیست ... باید هزار جا ازش کار بکشه ... چند صفحه پیش یکی از دوستان گفت باطری سونی خوب نیست ... اما من خودم حدود 200 عکس با فلاش قوی با همین h50 گرفتم که خودم هم باورم نمیشد ...
    حالا باز میگن nihm خوبه !!! در حالی که nihm رو باید بعد از چند بار شارژ کردن بندازی دور ، چون دوام نداره . اما باطری لیتیمی کیفیتش خیلی سرتر از ایناست ...
    در کل ... دوربین خریدن به این چیزا نیست که تو اینترنت مینویسن ... به اون چیزاییه که عکاسش میگه .
    ما هم باید سعی کنیم بجای اینکه بیایم نوشته های تو سایت های مختلف رو به اسم کمک اینجا کپی کنیم ، بریم دنبال عکاسی بگیردیم که فلان دوربین رو مثلا استفاده کرده باشه ... اگه ملاکمون این باشه ، چیزی رو که میخویم بدست میاریم .
    شما میگین نباید به عکس هایی که تو اینترنت میذارن اعتماد کرد. خب من یه نمونه ی عکس برای شما گذاشتم که خودم گرفتم. میگین آدم تا با این دوربین ها کار نکنه نمیفهمه چه جوریه. خب من با این دوربین پاناسونیک کار کردم. به تنظیمات دوربین و حرفه ی عکاسی هم آشنایی کامل دارم. اگه شما بخوای من میتونم صد تا عکس دیگه هم در وضعیت های مختلف با این دوربین بگیرم و براتون آپلود کنم.
    شما که نظرات سایت dpreview رو قبول ندارین لطف کنین یه نمونه از اون مطالبی که این سایت نوشته و با واقعیت مطابقت نداره رو به ما نشون بدین.
    اگه من گفتم باتری سونی خوب نیست خب الان هم میگم. وقتی h50 با یه بار شارژ 300 تا شات میگیره و sx10 حدود 600 شات به نظر خود شما کدوم باتریش بهتره؟
    ضمنا گفتین باید ببینیم اون کسی که عکاسه و با دوربین کار کرده باید نظرشو راجع به دوربین بگه نه سایت های عکاسی. شما خودتون کسی رو میشناسین که همه ی این دوربین ها رو با هم داشته باشه؟
    کسی که فقط با یه دوربین کار کرده نظرش نمیتونه به شما کمک کنه که بفهمین اون یکی دوربین کیفیت عکسش نسبت به این چه طوریه.
    باز هم میگم عکس ادیت نشده اگه خواستین من در خدمتم.
    Last edited by prowler88; 31-03-2009 at 10:46.

5. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

لطفا این چند تا دوربین رو با هم مقایسه کنید و با توجه به قیمت و کارایی آنها یه نظر به من بدید...
    Sx110
    h50
    s2000hd
    میان این سه تا برتری بی چون و چرا،مال H50 هستش.

بعد از اون میشه دو تا نظر داد:

1- S2000HD به خاطر رده slrlike بودنش و فیلمبرداری HD جلوتر از sx110
    2-دوربین sx110 به خاطر خروجی عکس بهتر، از اون یکی جلوتره.

ولی بنده اینجوری می چینمشون:
    h10------>sx110------->s2000 HD

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

واسه من یک سوالی مطرح شده!
    چطوره که خیلی از دوربینهای کامپکت و یا Like SLR مثلن همین sx110 و H50 که ادعای فیلمبرداری HD دارن نهایت وضوح فیلم 640*480 دارن در حالیکه دوربین کامپکت و نسبتن ارزون قیمتی مثل Panasinic DMC - TZ5 و بعضی نمونه های کامپکت دیگه که من بررسی کردم حتی میتونن با وضوح رویایی 720 *1280 هم فیلم در حالت HD بگیرن!
    این واسه من که تمایل به فیلم گرفتن با کیفیت دارم خیلی جای تعجبه

داره خودمونی میشه mranger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

میان این سه تا برتری بی چون و چرا،مال h50 هستش.

بعد از اون میشه دو تا نظر داد:

1- s2000hd به خاطر رده slrlike بودنش و فیلمبرداری hd جلوتر از sx110
    2-دوربین sx110 به خاطر خروجی عکس بهتر، از اون یکی جلوتره.

ولی بنده اینجوری می چینمشون:
    H10------>sx110------->s2000 hd
    فیلمبرداری دوربین h50 درچه حدیه ؟راضی کننده هست یا نه؟
    اگه از تلویزیون پخش بشه کیفیتش در چه حدیه؟
    اگه یه نمونه فیلم دارید لطف کنید بذارید...

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

واسه من یک سوالی مطرح شده!
    چطوره که خیلی از دوربینهای کامپکت و یا Like SLR مثلن همین sx110 و H50 که ادعای فیلمبرداری HD دارن نهایت وضوح فیلم 640*480 دارن در حالیکه دوربین کامپکت و نسبتن ارزون قیمتی مثل Panasinic DMC - TZ5 و بعضی نمونه های کامپکت دیگه که من بررسی کردم حتی میتونن با وضوح رویایی 720 *1280 هم فیلم در حالت HD بگیرن!
    این واسه من که تمایل به فیلم گرفتن با کیفیت دارم خیلی جای تعجبه
    این دوربین ها (H50 و sx110) فیلمبرداری HD ندارن و ادعای HD هم حتی ندارن. HD به رزولوشن های بالاتر از 640x480 میگن. فیلمبرداری HD هم یه چیزیه که جدیدا داره باب میشه و به تدریج داره تعداد دوربین هایی که با رزولوشن HD فیلم میگیرن زیاد میشه. چون برای یه دوربین عکاسی کیفیت عکس مهمتر از کیفیت فیلمبرداریه. هر چند که به خاطر هم سطح شدن با رقبا و جذب مشتری هم که شده و شاید هم چون تکنولوژیشون پیشرفت کرده و توانش رو دارن مجبورن روی فیلمبرداری هم کار کنن. بین برندها پاناسونیک بیشتر از همه به فیلمبرداری HD بها داده و خیلی از دوربین های جدیدش از این مزیت بهره مند هستند. این در حالیه که کنان دو سه تا دوربین که HD فیلمبرداری کنن بیشتر نداره. در آینده ای نزدیک کنان هم همین روند رو در پیش میگیره.
    Last edited by prowler88; 31-03-2009 at 14:07.

10. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

واقعا این چهارتا دوربین از نظر امکانات خیلی بهم نزدیکن ... تقریبا برابرن ...

و چیزی که مهمه و تو این صفحات وب هم ننوشته چیزهایی مثل کیفیت لنز و سنسور و بالاخره کیفیت خروجی تصویره ...

من خودم نمونه عکسهای پاناسونیک رو دیدم و اصلا برام عجیب بود که یه همچین دوربینی اینطور عکس میگیره ... بسیار ضعیف بود واقعا . عکسهای کانن هم مثل همیشه مناسب و خوب بود ... سونی رو که خودم دارم و بسیار راضیم . المپیوس هم شنیدم بدک نیست .

اما به ظنر من اگه آدم بسنجه این دوربینا رو متوجه میشه که h50 گزینه ی بهتریه . چون هم قیمتش مناسبتره و هم امکانات اضافی خوبی داره . مثل کنترل از راه دور ، لنز های مبدل و ... .

من گفتم تفاوت چندانی ندارن ... نگفتم فتوکپی هم هستن که ... خوب اینقدر تفاوت که همه جا هست ...

و البته باید بگم که نقد های اینجور سایت ها اصلا نباید ملاک باشه .... چون واقعا همیشه مطالبق واقعیت نیست و بیشتر اونها یکم اغراق میکنن ....

من هم عکسو از این سایتها ندیدم که میگیرن ادیت میکنن و بعد تحویلت میدن ... عکسهای بود که یکی از رفیقا گرفته بود ... و خودش هم راضی نبود ... اتفاق عکاس ناشی هم نبود ...

آدم باید دوربین رو تو دستش بگیره بعد بگه چیه چی نیست ... باید هزار جا ازش کار بکشه ... چند صفحه پیش یکی از دوستان گفت باطری سونی خوب نیست ... اما من خودم حدود 200 عکس با فلاش قوی با همین h50 گرفتم که خودم هم باورم نمیشد ...
    حالا باز میگن nihm خوبه !!! در حالی که nihm رو باید بعد از چند بار شارژ کردن بندازی دور ، چون دوام نداره . اما باطری لیتیمی کیفیتش خیلی سرتر از ایناست ...
    در کل ... دوربین خریدن به این چیزا نیست که تو اینترنت مینویسن ... به اون چیزاییه که عکاسش میگه .
    ما هم باید سعی کنیم بجای اینکه بیایم نوشته های تو سایت های مختلف رو به اسم کمک اینجا کپی کنیم ، بریم دنبال عکاسی بگیردیم که فلان دوربین رو مثلا استفاده کرده باشه ... اگه ملاکمون این باشه ، چیزی رو که میخویم بدست میاریم .
    شما میگین نباید به عکس هایی که تو اینترنت میذارن اعتماد کرد. خب من یه نمونه ی عکس برای شما گذاشتم که خودم گرفتم. میگین آدم تا با این دوربین ها کار نکنه نمیفهمه چه جوریه. خب من با این دوربین پاناسونیک کار کردم. به تنظیمات دوربین و حرفه ی عکاسی هم آشنایی کامل دارم. اگه شما بخوای من میتونم صد تا عکس دیگه هم در وضعیت های مختلف با این دوربین بگیرم و براتون آپلود کنم.
    شما که نظرات سایت dpreview رو قبول ندارین لطف کنین یه نمونه از اون مطالبی که این سایت نوشته و با واقعیت مطابقت نداره رو به ما نشون بدین.
    اگه من گفتم باتری سونی خوب نیست خب الان هم میگم. وقتی h50 با یه بار شارژ 300 تا شات میگیره و sx10 حدود 600 شات به نظر خود شما کدوم باتریش بهتره؟
    ضمنا گفتین باید ببینیم اون کسی که عکاسه و با دوربین کار کرده باید نظرشو راجع به دوربین بگه نه سایت های عکاسی. شما خودتون کسی رو میشناسین که همه ی این دوربین ها رو با هم داشته باشه؟
    کسی که فقط با یه دوربین کار کرده نظرش نمیتونه به شما کمک کنه که بفهمین اون یکی دوربین کیفیت عکسش نسبت به این چه طوریه.
    باز هم میگم عکس ادیت نشده اگه خواستین من در خدمتم.
    با توجه به گفته های این دوستمون خصومت خاصی را که ایشون نسبت به این برند دارند در ذهن بنده تدایی میکنه که من دلیلشو نمیدونم . در هر صورت ما نمونه عکس های این دوربین رو قرار دادیم. ولی بازهم این عزیز رو حرف خودشونن. سایت های بزرگی مانند dp دلیلی ندارند بیان عکس های دوربینها رو دستکاری کنند.سایتی که چندین سال داره ریویو بیرون میده و سایتها و عکاسان حرفه ای دلیل مستندات خود قرار میدهند.200عکس با فلاش چه در سونی چه در هر دوربینه دیگه ای در این رده بعید بنظر میرسه تازه اگه مسائلی مانند زوم و کار با منو دوربینو در نظر نگیریم.من اگه در جایی گفتم باطری این مدل خوب نیست (شاید مشکل باطری نباشه و کلا مصرف این دوربین بالاست) به قول شما نقل قول از افرادی است که با این دوربین کار کردن و در شرایط مختلف عکس گرفتن. ولی در مورد پانا دوستان عکسهای خودشان را در اینجا قرار دادن و شما باز هم توجهی به این موضوع ندارید.
    در ضمن بین این دوربین و h50 با توجه به مشخصات بهتر پانا اختلاف قیمت 30-40 تومن به چشم نمیاد بعد پانا با کیف و رم عرضه میشه شما اگه h50 بخرید باید کیف هم براش بگیرید و با پانا هم قیمت در میاد. پانا هم لنز مبدل داره و هم سبکتره وهم باطری بهتری داره وهم مود hd هم واید تله بهتر و هم مود RAW بعد شما میگین H50 گزینه ی بهتریه یا تقریبا با هم برابرند ؟ در مقایسه با کنن هم به همین نتیجه میرسیم.
    Last edited by unforgiven2009; 31-03-2009 at 17:31.

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    این عکسها رو در سفری که به کاشان داشتم گرفتم. در این سفر فقدان فیلت ر ND رو کاملا حس میکردم.یک بیتجربگی که انجام دادم از هود لنز هم استفاده نکردم و دوربین در تعدادی از عکسها در محیط باز نورسنجی درستی انجام نمیداد.اکثر عکسامو با view finder گرفتم. یکسری از عکسام کجو کوله شد هنوز عادت نکردم با view finder خوب کادربندی کنم البته view finder الکترونیکی خالی از خطا نیست.یک مشکل خیلی خیلی بزرگ ازدحام جمعیت بود که کار عکاسی رو با مشکل مواجه میکرد بیشتر عکسام که از بناها گرفتم و کادربندیشم خوب بوده ممولو از جمعیتن.
    این ها عکس های خانه تاریخی بروجردیها و طالقانیها است .بناهای این خانه ها بسیار زیبا و مجذوب کننده هستن. دوستانی که نرفتن توصیه میکنم یک سفر به کاشان برن و از بناهای تاریخی آن دیدن کنند .

Last edited by unforgiven2009; 31-03-2009 at 17:33.

13. 4 کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •