تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 245 از 545 اولاول ... 145195235241242243244245246247248249255295345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,441 به 2,450 از 5445

نام تاپيک: Resident Evil 5

آخر فروم باز RAMINET's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان جواب مارو ندادین:
    به سایت west game که میرم نشونه ای از بازی توش نیست!!!! چطوری از west بخرم؟ من اصفهان هستم

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

خوب دوستان امروز من اویل 5 رو گرفتم.واقعا که یک بازی ایده ال بود.از همه نظر تا مرحله سوم که خیلی به من حال داد.دوستانی هم که هنوز این بازی رو نگرفتند برن بگیرن که نصف عمرشون بر فناست.گفتم حالا که این همه تعریف کردیم با اجازه دوستان یه نقد کوچولویی بنویسم...
    سری رزیدنت اویل یکی از پر طرفدار ترین بازی ها بین همه به خصوص ایرانی ها هسته.جدید ترین شماره ان یعنی اویل 5 هم توانست خوب ظاهر بشه ولی به قیمت اینکه از شماره قبلی خود اویل 4 کپی شده که البته کل بازی اینگونه هم کپی شده نیست.اویل 5 مسیر دیگری رو انتخاب کرده و از دیگر سبک های ترسناک کمی فاصله گرفته و بیشتر حالت اکشن به خود گرفته.ترس خیلی کم احساس میشه چون ایده جدیدی برای ترس بکار نبردن همه حرکات زامبی ها مانند شماره قبل هست و قابل پیش بینی که دیگه تو این اویل برای اونایی که شماره قبل رو تجربه کردن عادی هست.
    ولی اویل 5 خوبی هایی دارد که شماره قبلی ندارد.اولین چیزی که به چشم میاد گرافیک تحسین برانگیز و نور پردازی هنرمندانه ان هست که حرف ندارد.میان پرده های بازی واقعا استادانه کار شده و دو عنصر بازی یعنی اکشن و ترس رو خوب به گیمر منتقل میکنه که بیشتر تمرگز بازی رو حالت اکشن هسته.گرافیک بازی ایرادهایی هم داره که قابل چشم پوشی هست.مثلا:طراحی اب واقعا تو ذوق میزنه که نکته منفی تلقی میشه.
    هوش مصنوعی هم عالی کار شده همکار کریس(شیوا)فوقالعاده عکس العمل نشون میده که جای تبریک داره مثل بعضی از بازی ها نیست که کاراکتر همراه مایه دردسر باشه.هوش مصنوعی دشمنان هم در حد قابل قبولی قرار داره.
    صدا گذاری که جای خود داره.واقعا معرکه هسته صدا رو که بردم بالا فکر کردم تو خود بازی هستم صدای خاک که توسط کفش له میکنه و دویدن کریس و نفس نفس زدنش که حرف نداره.
    منوی اصلی بازی عالی کار شده مثل شماره های قبل ساده به نظر نمیاد سازنده ها فکر همه چیز رو کردند.
    گیم پلی بازی برای من که واقعا درگیر کننده بود.واقعا تو هیچ چیزی کم نداره و تا حدودی مشکلات قبل رو هم برطرف کرده مثلا کنترل خوب کریس در pc و...رستی کاور گیری هم به بازی ظافه شده که به هیچ دردی نمیخوره!!!!!!!ولی باز هم به کنترل در نسخه کنسولی نمیرسه که تو این بازی قدرت های مختلف پی سی و کنسول به رخ هم کشیده میشود.در اخر باید بگم اگر این بازی از روی اویل 4 کپی نمی شد یه فاجعه می شد چون سازنده ها ایده های زیادی برای اجرا نداشتند ولی باز هم نواوری های بازی جای لطف داره که انقدر عالی شده که هر شخصی رو به سمت خود جلب میکنه تا اینجا که من پیش رفتم فوقالعاده بود و من نمره 3/9 رو به این بازی میدم و تا تموم کنم ببینم چی میشه فقط امیدوام اخر بازی خراب کاری نکرده باشند که بعید میدونم.

3. 3 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال miladddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بچه ها یکی لطف کنه، حجم پوشه sound رو یه نگاه بندازه، مال من 533 مگ هست، حجمش درسته یا کمه؟
    چون تو 30 درصد بازی موزیک داره و بقیه مواقع بدون موزیک هست، ولی صداهای دیگه سر جاشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

خوب موزیک اصلی گیم که نباید تعغیر کنه ! شاید مشکل نرم افزاری هست !!
    بچه ها من اون فایل رو دانلود کردم و کپی کردم مرحله 4 به راحتی اومد و درست شد حتما همه دانلود کنین اگه این مشگل رو دارین

6. این کاربر از mohammad_twe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خوب موزیک اصلی گیم که نباید تعغیر کنه ! شاید مشکل نرم افزاری هست !!
    یعنی چی مشکل نرم افزاریه؟!
    شما یه لطفی کن پوشه sound رو نگاه کن و حجمشو بگو

پروفشنال ahmad72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

گیم اسپات به این نسخه چه نمره ای داده؟
    Last edited by ahmad72; 18-09-2009 at 02:03.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یه سوال دیگه هم دارم
    نسخه کامل بازی حتما سه تا dvd هست یا دوتایی کامل هم داریم؟!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

533 MB دوست عزیز.

11. این کاربر از mohammad_twe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

بابا من چند بار بگم

تو 2 تا دی وی دی جا میشه اینا برای این که بیشتر جیب ملت رو خالی کنن تهش رو خالی میذارن که بشه 3 تا !

بعد هم میگن که نه اونا کامل نیستن !

13. 2 کاربر از Bs_panzer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

گیم اسپات به این نسخه چه نمره ای داده؟
    هنوز امتیازی نداده، ولی ign داده 9.3

15. این کاربر از miladddd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •