دوستان جواب مارو ندادین:
به سایت west game که میرم نشونه ای از بازی توش نیست!!!! چطوری از west بخرم؟ من اصفهان هستم
دوستان جواب مارو ندادین:
به سایت west game که میرم نشونه ای از بازی توش نیست!!!! چطوری از west بخرم؟ من اصفهان هستم
خوب دوستان امروز من اویل 5 رو گرفتم.واقعا که یک بازی ایده ال بود.از همه نظر تا مرحله سوم که خیلی به من حال داد.دوستانی هم که هنوز این بازی رو نگرفتند برن بگیرن که نصف عمرشون بر فناست.گفتم حالا که این همه تعریف کردیم با اجازه دوستان یه نقد کوچولویی بنویسم...
سری رزیدنت اویل یکی از پر طرفدار ترین بازی ها بین همه به خصوص ایرانی ها هسته.جدید ترین شماره ان یعنی اویل 5 هم توانست خوب ظاهر بشه ولی به قیمت اینکه از شماره قبلی خود اویل 4 کپی شده که البته کل بازی اینگونه هم کپی شده نیست.اویل 5 مسیر دیگری رو انتخاب کرده و از دیگر سبک های ترسناک کمی فاصله گرفته و بیشتر حالت اکشن به خود گرفته.ترس خیلی کم احساس میشه چون ایده جدیدی برای ترس بکار نبردن همه حرکات زامبی ها مانند شماره قبل هست و قابل پیش بینی که دیگه تو این اویل برای اونایی که شماره قبل رو تجربه کردن عادی هست.
ولی اویل 5 خوبی هایی دارد که شماره قبلی ندارد.اولین چیزی که به چشم میاد گرافیک تحسین برانگیز و نور پردازی هنرمندانه ان هست که حرف ندارد.میان پرده های بازی واقعا استادانه کار شده و دو عنصر بازی یعنی اکشن و ترس رو خوب به گیمر منتقل میکنه که بیشتر تمرگز بازی رو حالت اکشن هسته.گرافیک بازی ایرادهایی هم داره که قابل چشم پوشی هست.مثلا:طراحی اب واقعا تو ذوق میزنه که نکته منفی تلقی میشه.
هوش مصنوعی هم عالی کار شده همکار کریس(شیوا)فوقالعاده عکس العمل نشون میده که جای تبریک داره مثل بعضی از بازی ها نیست که کاراکتر همراه مایه دردسر باشه.هوش مصنوعی دشمنان هم در حد قابل قبولی قرار داره.
صدا گذاری که جای خود داره.واقعا معرکه هسته صدا رو که بردم بالا فکر کردم تو خود بازی هستم صدای خاک که توسط کفش له میکنه و دویدن کریس و نفس نفس زدنش که حرف نداره.
منوی اصلی بازی عالی کار شده مثل شماره های قبل ساده به نظر نمیاد سازنده ها فکر همه چیز رو کردند.
گیم پلی بازی برای من که واقعا درگیر کننده بود.واقعا تو هیچ چیزی کم نداره و تا حدودی مشکلات قبل رو هم برطرف کرده مثلا کنترل خوب کریس در pc و...رستی کاور گیری هم به بازی ظافه شده که به هیچ دردی نمیخوره!!!!!!!ولی باز هم به کنترل در نسخه کنسولی نمیرسه که تو این بازی قدرت های مختلف پی سی و کنسول به رخ هم کشیده میشود.در اخر باید بگم اگر این بازی از روی اویل 4 کپی نمی شد یه فاجعه می شد چون سازنده ها ایده های زیادی برای اجرا نداشتند ولی باز هم نواوری های بازی جای لطف داره که انقدر عالی شده که هر شخصی رو به سمت خود جلب میکنه تا اینجا که من پیش رفتم فوقالعاده بود و من نمره 3/9 رو به این بازی میدم و تا تموم کنم ببینم چی میشه فقط امیدوام اخر بازی خراب کاری نکرده باشند که بعید میدونم.
بچه ها یکی لطف کنه، حجم پوشه sound رو یه نگاه بندازه، مال من 533 مگ هست، حجمش درسته یا کمه؟
چون تو 30 درصد بازی موزیک داره و بقیه مواقع بدون موزیک هست، ولی صداهای دیگه سر جاشه
خوب موزیک اصلی گیم که نباید تعغیر کنه ! شاید مشکل نرم افزاری هست !!
بچه ها من اون فایل رو دانلود کردم و کپی کردم مرحله 4 به راحتی اومد و درست شد حتما همه دانلود کنین اگه این مشگل رو دارین
یعنی چی مشکل نرم افزاریه؟!خوب موزیک اصلی گیم که نباید تعغیر کنه ! شاید مشکل نرم افزاری هست !!
شما یه لطفی کن پوشه sound رو نگاه کن و حجمشو بگو
گیم اسپات به این نسخه چه نمره ای داده؟
Last edited by ahmad72; 18-09-2009 at 02:03.
یه سوال دیگه هم دارم
نسخه کامل بازی حتما سه تا dvd هست یا دوتایی کامل هم داریم؟!
533 MB دوست عزیز.
بابا من چند بار بگم
تو 2 تا دی وی دی جا میشه اینا برای این که بیشتر جیب ملت رو خالی کنن تهش رو خالی میذارن که بشه 3 تا !
بعد هم میگن که نه اونا کامل نیستن !
هنوز امتیازی نداده، ولی ign داده 9.3گیم اسپات به این نسخه چه نمره ای داده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)