تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 245 از 291 اولاول ... 145195235241242243244245246247248249255 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,441 به 2,450 از 2908

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بايرن مونيخ: FC Bayern München News

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

هاينس :بايرن مونيخ به هيچ قيمتي حاضر به فروش ريبري نيست

مدير باشگاه بايرن مونيخ آلمان تاکيد کرد اين باشگاه قصد فروش فرانک ريبري هافبک فرانسوي خود را ندارد.
    به گزارش پايگاه اينترنتي الکره اولي هاينس گفت براي حفظ اين بازيکن فرانسوي جدال سختي در انتظار بايرن مونيخ با شماري از باشگاه هاي اروپايي خواهد بود .
    گفته مي شود دو باشگاه منچسترسيتي انگليس و بارسلونا اسپانيا خواهان به خدمت گرفتن ريبري بيست و پنج ساله هستند.هاينس تاکيد کرد ريبري با بايرن مونيخ دو سال ديگر قرارداد دارد و او و خانواده اش در مونيخ خوشبخت هستند.هاينس در اين حال اذعان کرد مدير برنامه هاي ريبري در تلاش است وي را به انتقال به باشگاه هاي ديگر قانع کند اما بايرن مونيخ به هيچ قيمتي ريبري را نخواهد فروخت .
    هاينس همچنين از عملکرد يورگن کلينزمن سرمربي تيم بايرن مونيخ ابراز رضايت کرد.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

انکه و پیراهن شماره یک آلمان

مساله این که چه کسی دروازه‌بان اصلی آلمان باشد وارد مرحله جدیدی شده. قرار است روبرت انکه در دو بازی آینده تیم ملی آلمان در چارچوب دروازه بایستد.
    سایت گل: یواخیم لو فاش کرده که روبرت انکه دروازه‌بان هانوفر در بازی روز شنبه آلمان در مقابل تیم کوچک لیختن‌اشتاین حفاظت از دروازه این تیم را به عهده خواهد داشت. به این ترتیب این دروازه‌بان 31 ساله جانشین رنه آدلر، دروازه‌بان بایر لورکوزن خواهد شد. لو به وب‌سایت رسمی فدراسیون فوتبال آلمان گفته است: «انکه در هفته‌های اخیر خیلی خوب بوده و ما به کار او اعتقاد داریم.»
    هانوفر فصل بدی را سپری می‌کند و در بوندس لیگا در پله 15 جدول قرار دارد. آن‌ها عنوان بدترین خط دفاعی لیگ را هم به خود اختصاص داده‌اند. با این حال انکه به دلیل نمایش‌های فردی‌اش مورد ستایش قرار گرفته است. او برای این که دروازه‌بان اول آلمان شود تیم ویزه از وردر برمن و رنه آدلر را پشت سر گذاشته است. البته آدلر دچار آسیب‌دیدگی جزئی از ناحیه آرنج دست هم شده بود.
    اگر انکه مصدوم نشود، به احتمال بسیار زیاد او در بازی چهارشنبه مقابل ولز هم در دروازه آلمان خواهد ایستاد.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

هوینس: بالاک باید کاپیتان بماند

اولی هوینتس از ادامه حضور میشاییل بالاک به عنوان کاپیتان تیم ملی آلمان حمایت کرده و اعتقاد دارد که او بهترین فرد برای رهبری این تیم به سوی جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی است.
    سایت گل: چندی پیش ،بالاک ،یواخیم لو سر مربی تیم ملی آلمان را علنا مورد انتقاد قرار داده بود ولی این دو نفر با هم آشتی کردند و مشکلاتشان برطرف شد. حالا اولی هوینتس به روزنامه بیلد گفته است:اگر او در چلسی بماند و اوضاعش همین طور مثبت باشد، می‌تواند دوباره چهره هدایت‌گر تیم در جام جهانی شود. کاش آن انتقادات علنی مطرح نمی‌شد. ضمنا اگر مشکل آن دو نفر کاملا برطرف نشده باشد، قطعا به دردسر خواهیم خورد.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

الیور کان پیشنهاد شالکه را رد کرد

اولیور کان قصد ندارد مدیر شالکه و جانشین آندریاس مولر شود

سایت گل: اولیور کان دروازه‌بان سابق بایرن مونیخ پیشنهاد مدیریت این باشگاه را رد کرد. کان روز جمعه گفت که قصد ندارد پیشنهاد آن‌ها مبنی برجانشینی آندریاس مولر را بپذیرد. مولر هفته گذشته به دلیل فصل ناامیدکننده‌ای که شالکه داشت از سمت خود برکنار شد
    همچنین گفته می‌شد که ستاره سابق تیم ملی آلمان ممکن است در آینده جانشین اولی هوینس، مدیر فعلی بایرن مونیخ شود. هوینس قرار است در انتهای سال پست بالاتری در باشگاه بگیرد ولی کان این شایعه را هم رد کرده است.
    کان در مصاحبه با اشپورت بیلد گفته: «تصمیم من تاکتیکی نبود. دوست داشتم جواب مثبت می‌دادم ولی پیشنهاد آن‌ها شش ماه زود بود.»کان که در ماه می گذشته از فوتبال کناره‌گیری کرد، در حال حاضر در آسیابه سر می‌برد و به عنوان کارشناس فوتبال در شبکه zdf هم مشغول به کاراست. کان با وجود رد این پیشنهاد اعلام کرده که این تصمیم آسانی نبود:«تصمیم در زمان مناسبی ارائه نشد. من نمی‌توانم در شبکه‌های تلویزیونیچین حاضر باشم و افکارم را روی شالکه متمرکز کنم.»
    کلمنس تونیس از اعضای هیئت مدیره شالکه هم درباره جواب رد کان به اشپورتبیلد گفته است: «به هر حال اوضاع خیلی بد نیست و ما به کارمان ادامه خواهیم داد. همه ما روی اولیور به توافق رسیده بودیم. او بسیار حرفه‌ای است و بینش خوبی دارد. اگر او می‌آمد اوضاع بسیار به سود شالکه می‌شد.»
    پیش از این ماتیاس زامر، هریبرت بروخهاگن، اولیور بیرهوف و فلیکس ماگات هم به شالکه نه گفته بودند و به این ترتیب جستجوی شالکه برای مدیر جدیدادامه دارد.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

پیروزی آسان تیم یواخیم لو در لایپزیک برابر تیم ملی لیختن اشتاین

تیم ملی فوتبال آلمان با این پیروزی چهار بر صفر توانست اختلاف چهار امتیازی میان خود و تیم دوم جدول روسیه را در گروه چهار مرحله مقدماتی جام جهانی 2010 منقطه اروپا حفظ کند.

تیم ملی آلمان که در دو دیدارهای قبلی خود در ماه فوریه برابر نروژ و نوامبر برابر انگلستان شکست را پذیرفته بود در حالی در شهر لایپزیک و زنترال اشتادیون از تیم 51 جهان لیختن اشتاین پذیرایی میکرد که میروسلاوه کلوزه مهاجم بایرن مونیخ و آرنه فردریش مدافع کناری باشگاه هرتابرلین را به دلیل آسیب دیدنی در اختبار نداشت.
    میشائیل بالاک ستاره باشگاه چلسی لندن در 91 بازی ملی خود تنها پس از چهار دقیقه از آغاز بازی توسط سانتر ارسالی باستین شواین اشتایگر با ضربه زیبا دروازه تیم میهمان را باز کرد.

گل دوم تیم ملی آلمان زمانی به ثمر رسید که دورازه بان تیم ملی لیختن اشتاین شوت لوکاس پودولسکی را به صورت ناقص دفع کرد و مارسل یانسن با یک استارت سریع خود را به جلوی دروازه حریف رساند تا با یک بقل پای محکم گل دوم تیمش را به و دومین گل خود را برای تیم ملی آلمان به ثمر برساند.دیدار در نیمه نخست با حساب دو بر صفر به پایان رسید اما تیم یواخیم لوو در آغز نیمه دوم و در دقایق 47 و 49 به ترتیب توسط باستیان شواین اشتایگر و لوکاس پودولسکی دو گل دیگر به به حریف خود زد تا با 16 گل زده در 5 دیدار مرحله مقدماتی جام جهانی 2010 منقطه اروپا بهترین خط حمله مسابقات را به تنهایی در اختیار داشته باشد.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

السگار برينكمندر بازيكن سابق بوندسليگا در بازي خداحافظي خود كارت قرمز دريافت كرد!

بازيكن سابق تيم فوتبال آرمينيا بيلفلد آلمان در بازي خداحافظي خود با دريافت كارت قرمز از مسابقه اخراج شد.
    السگار برينكمندر ديدار خداحافظي خود در ورزشگاه بيلفلد به دليل خطايي كه مرتكب شد، با دريافت كارت قرمز از سوي داور از مسابقه اخراج شد.
    اين مسابقه با نتيجه مساوي ‪۶‬بر ‪۶‬به پايان رسيد.
    برينكمن ‪۳۹‬ساله در مجموع ‪ ۴۰۰‬بازي در ليگ‌هاي دسته يك و دو در بوندسليگا انجام داده است.
    اين بازيكن سابق بوندسليگا در گذشته نيز با خطاها و بازي خشن خود بارها موجب جنجال در رقابتهاي بوندسليگا شده بود.
    وي به دليل سبك بازي خود در آلمان به برزيلي سفيد پوست مشهور بود.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

لطفا تو این نظر سنجی سایت فیفا شرکت کنید:

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تلاش مشروط هرتا برای جذب ورونین

در صورتی که تیم هرتابرلین بتواند جواز حضور در رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا را کسب کند، سران این باشگاه به دنبال خرید گلزن تمام عیاری همچون ورونیون خواهند بود.
    سایت گل: طبق اعلام سران باشگاه هرتابرلین توافقاتی میان آنها و مسئولان لیورپول صورت گرفته که در صورتی که این تیم آلمانی به رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا راه یافت، آنها آندری ورونین را به صورت قرضی به برلین ببرند.
    این مهاجم اوکراینی که به عنوان یک بازیکن قرضی از لیورپول به هرتابرلین آمده، یک گلزن تمام عیار است و شاید بتوان او را دلیل اولین صدرنشینی هرتابرلین در رقابتهای این فصل بوندس لیگا دانست. در این میان و با توجه به رقابت حساسی که در صدر جدول بوندس لیگا وجود دارد، حضور هرتابرلین در رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان تضمین شده نیست .
    ورنر گگنبائور، رئیس باشگاه هرتابرلین گفت:« تا زمانی که ما منابع مضاعفی از بابت صعود به رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا دریافت نکنیم، نمی توانیم برای انتقال ورونین هزینه ای بپردازیم، به همین دلیل همه چیز به صعود یا عدم صعود ما به رقابتهای اروپایی بستگی خواهد داشت و در این رابطه نمی توانیم هیچ قولی بدهیم.باید صبر کرد و دید که در پایان رقابتهای این فصل چه اتفاقی خواهد افتاد.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

گومز: سوت‌ها آزاردهنده بود

مهاجم اشتوتگارت نتوانست مقابل لیختن‌اشتاین کوچک گل‌زنی کند.
    سایت گل: ماریو گومز در اشتوتگارت یک گل‌زن قهار است. اما او در مقابل لیختن‌اشتاین هم گل نزد و این سیزدهمین بازی ملی پیاپی اوست که با گل نزدن این مهاجم همراه می‌شود.
    گومز 23 ساله چند فرصت برای گل‌زنی داشت ولی بخت با او یار نبود و با وجود پیروزی چهار بر صفر آلمان، او نتوانست جایی در جمع گل‌زنان بیابد. وقتی او موقعیت‌ها را از دست داد، جماعت حاضر در ورزشگاه لایپزیگ اقدام به اعتراض به عملکرد او کردند.
    گومز بعد از بازی در مصاحبه با یورو سپورت گفت: «البته که سوت تماشاگران آزارم داد. روشن است که این کار خوبی نبود و اگر هدف آن‌ها من بوده‌ام اصلا برای من خوب نیست. نمی‌دانم اوضاع چطور است و در صورتی که گل می‌زدم شرایط فرق می‌کرد یا نه. من تنها احتیاج دارم که توپ را از خط بگذرانم. توضیحی برای این گل نزدن‌هایم ندارم. من همان طور بازی می‌کنم که در باشگاه به میدان می‌روم. خوب تمرین می‌کنم و در تمرینات گل‌های فراوانی به ثمر می‌رسانم، ولی وقتی به زمین می‌روم انگار طلسم شده‌ام.»
    با این حال یواخیم لو مربی آلمان اعتقاد بسیاری به او دارد و گومز را در ترکیب ثابت بازی با ولز هم قرار داده است.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

هلب خسته از نیمکت نشینی

کاپیتان تیم ملی بلاروس از شرایط حضورش در بارسا چندان راضی نیست و در این رابطه با پپ ، مربی کاتالونیایی ها نیز صحبتهایی داشته است.
    سایت گل: الکساندر هلب که تابستان گذشته از آرسنال به بارسلونا پیوست، اعلام کرده که در بارسلونا نتوانسته به سطحی که توقع داشته برسد. این در حالی است که رقابتهای این فصل لالیگا، در آستانه پایان است و کاپیتان تیم ملی بلاروس ممکن است مجبور شود تا تصمیمات دیگری را اتخاذ کند.
    اواخیرا اعلام کرده که مذاکراتی را با پپ گواردیولا آغاز کرده تا جزئیات شرایط او در باشگاه کاتالان روشن شود. هلب در این رابطه به روزنامه ال موندو دپورتیوو گفت:« من با گواردیولا صحبت کرده ام ولی جزئیات این مذاکره میان ما خواهد ماند. من در جریان این مذاکره به مربی تیم گفتم که می خواهم ثابت کنم که خریداری من توسط سران بارسا، تصمیم اشتباهی نبوده. من می خواهم در تیم جا بیفتم و به عناوین متعددی در رقابتهای لالیگا دست یابم.»
    هلب به خوبی می داند که حضور در ترکیب ثابت تیم بارسا، به ویژه در پست تخصصی او بسیار سخت است ولی هنوز هیچ دلیل قانع کننده ای برای بیرون گذاشتن او از ترکیب تیم کاتالان نیافته است:«آنری، مسی و اینیستا، حریفان مستقیم من برای حضور در ترکیب ثابت تیم هستند. این سه بازیکن، بازیکنان اصلی تیم هستند و این برای من بسیار سخت است که بخواهم بپذیرم که پس از آنهابه عنوان بازیکن جایگزین باشم. اگر 20 ساله بودم، می بایست برای اینکه فرصت بازی به من نیز برسد، صبر می کردم ولی من در حال حاضر 28 ساله ام و شرایط بسیار متفاوت است. در اشتوتگارت و آرسنال نیز چنین مشکلی برای رسیدن به ترکیب اصلی تیم را داشتم. اصلا نمی خواهم از این موضوع عصبانی شوم، چرا که موضوع تازه ای برای من نیست و به خوبی می دانم که چطور باید آن را اداره کنم. من نمی خواهم به خودم شک کنم و به همین دلیل هم کاملا منطقی است که ناراحت باشم. اگر من نخواهم که مشارکت بیشتری در ترکیب تیمم داشته باشم، قطعایک بازیکن حرفه ای نیستم.
    این در حالی است که درروزهای اخیر، شایعاتی مبنی بر پیوستن هلب به بایرن مونیخ به گوش می رسد ولی سران باواریایی این خبر را تکذیب کرده اند.

----------------------------------------------------------------------------------------------

مصدوميت لوکا توني پايان يافته است

لوکا توني مهاجم ايتاليايي تيم فوتبال بايرن مونيخ المان پس از پنج هفته مصدوميت احتمالا در مسابقه اين هفته تيمش در برابر تيم ولفسبورگ حاضر خواهد شد.
    اين مهاجم ايتاليايي که به علت اسيب ديدگي از ناحيه تاندون پا چندين مسابقه در چارچوب بوندس ليگا و مسابقات مقدماتي جام جهاني براي تيم ملي ايتاليا را از دست داد روز دوشنبه تمرينات خود را از سر گرفته است.
    توني در مصاحبه با وب سايت باشگاه بايرن مونيخ گفت در سلامت کامل به سر مي برد و از اينکه به تمرينات تيمي بازگشته است ابراز خوشحالي کرد.
    گفتني است يورگن کلينزمن سرمربي تيم بايرن مونيخ از بهبود کلينزمن بسيار ابراز خوشحالي کرد زيرا ديگر مهاجم تميش يعني ميروسلاو کلوزه به دليل اسيب ديدگي از ناحيه زانو تا پايان فصل قادر به شرکت در مسابقات نيست.
    گفتني است دو تيم ولفسبورگ و بايرن مونيخ با فاصله يک امتياز از تيم صدر نشين هرتابرلين در رده هاي دوم و سوم بوندس ليگا قرار دارند.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

امشب بازی ولز و المان ساعت 22:15 از (ard)

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

هلب خسته از نیمکت نشینی
    من نيمدونم اون آرسنال چش بود كه اومد اينجا !!!
    فكر كرده اينجا حلوا خيرات ميكنن !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •