بچه ها اينترنت شبانه ديشب قطع بود؟
بچه ها اينترنت شبانه ديشب قطع بود؟
نه
من دیشب دانلود داشتم
بچه ها حدس ميزنيد مشكل من چيه اخه
شبانه كه كلا تعطيله
حتي روزا هم سرعت دانلودم زير 10 مياد ، بخدا زور داره واسه 1 مگ
هر روزم دارم پيگيري ميكنم اما...
خوب جواشون چیه ؟
زنگ بزن بگو میخوام با مدیر صحبت کنم
دارید دو برابر جاهای دیگه پول میدید
مخابرات سرعت 16 نامحدود رو داره میده 9500 تومن بعد شما یک مگ محدود داشتی باشی زیر 10
بايد روزا حدود 400 باشه، پيگير باش شايد خطت نويز داره
شايد پورتت مشکل داره، شايد تنظيمات ديگه اس..
بگو برات ping بگيرن از اين کارا پيگير باشی درست ميشه..
من یک ماه پیگیری کردم می گفتن مرکزتون چون تک لینکه باید صبر کنید تا تجهیزات اضافه کنیم بعدش یه شب زنگ زدن گفتن تا اخر هفته ردیفه هفته ی بعدش گفتن "جای مناسب برای نصب پیدا نکردیم"بعدش گفتن تا اخر این هفته ردیف نشد جاش اشتراکتو تمدید می کنیم هفته ی بعد گفتن این مشکلو 10-15 تا مرکز دیگه هم دارن صبر کنید درست میشه آخرش هم یکی در میون انکار می کردن که اصلا مشکلی داره بخش پشتیبانی ( اقای گلستانی ) تو خود شبکشون زیر 100ms پینگ نمیتونست بگیره می گفت نیم ساعت دیگه درست میشه. صبح ساعت 6 پینگ داخلی رو 25ms میداد دوساعت بعدش تا 12 شب 150ms به بالا با timeout.
آخرشم با مکاتبه و تلفن درخواست تخلیه ما رو قبول کردن. اگه مرکزتون مشکل داشته باشه چه از نظر تجهیزات چه پهنای باند هیچ کاری واستون نمیکنن
جالبه با وجود کمبود پهنای باند زنگ میزدی بخش فروش می گفتن تو مرکز پورت خالی دارن !
من که ميگم اينترنت تو ايران شانسيه..
از شانس شما فن آوا تو منطقه شما ضعيفه..
يه سر برو مخابرات اونجا ببين ميتونی از کارمنداش
بپرسی کدوم شرکت تو اين منطقه قويه؟
سلام دوستان میخواستم ببینم اینترنت نامحدود فن اوا 256 و 512 سرعتشون چقدره .راستی به نظر شما کدوم شرکت بهترین و پرسرعت ترین اینترنت نامحدود رو ارایه میده با تشکر از دوستان عزیز.
قطعا فن آوا شرکتی که دنبالش هستید نیست ...
دوستان اگه یادتون باشه من از فن آوا اومدم مخابرات
گزارش این 11 روز استفادم حدود 17 گیگ حجم بوده.اما سرعت باز کردن صفحه یه هفتس که در حد فاجعة شده
اکثر بچه ها میگن اولین باره که مخابرات اینطور شده !
اینم شانس منه
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)