آقا کسی PS3 Slim خریده ؟؟
اگه گرفته بگه چطوریه ؟؟ تو بازی فرقی کرده ؟ تو Render کردن بازی ها سرعتش بهتر شده ؟؟
اگه خوبه منم بگیرم .
آقا کسی PS3 Slim خریده ؟؟
اگه گرفته بگه چطوریه ؟؟ تو بازی فرقی کرده ؟ تو Render کردن بازی ها سرعتش بهتر شده ؟؟
اگه خوبه منم بگیرم .
ببخشید سوال دوم و سوم من یک معنی رو میده .
چون اگه اشتباه نکنم RSX از 90nm به 65nm تغییر کرده , واسه همین میخوام بدونم که تغییری در سرعت فریم بازی پیدا کرده یا نه ؟؟؟
Xbox 360 که با 65nm کردن GPU و CPU هیچ تغییری نکرد و سرعت بازی هاش همون 60 فریم بود.
تو جزيات دستگاه فقط به مصرف كم و حجم كم اشاره شده
فكر نكنم تغييري در فريم ايجاد بشه
بازم ميگردم
دوست من
پردازنده در اسلیم 45nm هستش و اینطور که من در ریویوها خوندم از لحاظ قدرت با پردازنده سری اول که 90nm فرقی نمیکنه فقط مصرف برقش کمتره
کنسول هایی که الان توبازاره پردازندشون 65nmهستش.
به نظر من اگه قصد خرید دارید یکی از همین 80GB هارو بخرید. من به شخصه همین کارو میکنم و پنجشنبه یا شنبه میرم که بخرم. PS3 80GB + دسته اضافه + 2تا بازی =490تومن
فکر می کنم قیمتش خوب باشه....!؟
یه نقد دیگه هم که بچه های همین سایت زحمت لینکشو کشیده بودن نوشته بود که درایو نوری اسلیم هم برای افت قیمت دچار افت کیفیت شدههمچنین بدنه
![]()
بچه ها من امروز از فروشگاه محلمون تو کرج قیمت کردم.
پی اس 3 اسلیم 600 هزار تومن
خداییش نمی ارزه.باز کرد قیافشم دیدم همین فت خودمون خیلی خوشگلتر و با کلاس تره![]()
درسته واقعا ولی همیشه کاهش nm با افزایش بازدهی همراه هست به خاطر همین گفتم شاید با افزایش فریم در بازی باشه.
واقعا PS3 Slim بد شکل ترین کنسولی هست که تاحالا تو عمرم دیدم !!!
بنازم به Fat که خدایی عروس بود !!
علی جون این جور چیزا رو اصلا از کرج نگیر !! من خودم کرج هستم میدونم چه آدمای دزدی هستن !!! طرف 2 هزار تومن کرایه راه میده بعد جنسشو با 1.5 برابر قیمت میفروشه.
بیا تهران بگیر, Slim رو امروز قیمت کردم Fix 500 !!![]()
Last edited by SamGun; 08-09-2009 at 23:25.
برن بمیرن!انگار کار شاقی رو کنسول کردنتا تونستن به قیافش ت* زدن.
این فتا واقعا یک شاهزاده در براره این اسلیم بدترکیبه![]()
جدی میگی سعید.کرج هستی پس چرا صدات در نمیاد بیام پیشت.میترسی بیام آویزونت شم.
فقط قیمت کردم من الان 2 یا 3 ساله فت دارم.دیوونم مگه پول بدم اسلیم.500 هم نمی ارزه آخه
سلام:
من میخوام ps3 بخرم ولی دسته دوم.میخوام بدونم خوبه یا نه.
یه چیز دیگه، میگن یه سری از 40 گیگ ها بعد از یه مدت لنزش خراب میشه درسته؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)