پس از بهار تا حالا صد تومن شکسته
بهار که من فروختم هم میگفتن قیمت ثابت میمونه ولی صد تومن شکسته....به هر حال هر روز نوع جدیدی از گوشی ها میاد و پیشرفت تکنولوزی و از مد افتادن وسایل کهنه باعث ارزونیشون میشه
بچه ها نظرتون درباره n78 چیه به n 73 می رسه؟(رسیدنش که می رسه منظور مثل n 73 تو زمان خودش خوب هست؟)
n78 امکانتش بیشتره n73 عکاسی بهتری داره صفحه کلید بهتری داره اینفرادر داره صداش بلندتره
ولی n78 سیمبین جدیدتری داره gps wifi داره فیلم برداری بهتری هم داره fmtaransfer هم چیزه جالبه
بستگی به خودت داره n78 یکمی باگ داره ولی نرم افزاریه درست میشه اگه عکاسی بهتری صدای بلند اینفرادر صحه کلید تقریبا مناسب میخوای فقط n73
ولی اگه gps wifi فیلم برداری بهتر ( مال n73 هم خوبه ها ) سی پی یو قویتر سیمبین جدیدتر فقط n78
n-gage هم در هردو به خوبه اجرا میشه فقط (fp2 (n78یکم باهاش مشکل داره فکر کنم الان برطرف شده باید از اقا یونس بپرسی خدای n-gage هست
به نظر من n73 نسبت به قیمتش کاملترین گوشی هست...فقط حیف که دیگه فنلاند تولید نمیکنه
با سلام به دوستان .
میشه بگید واسه آپدیت کردن گوشی من به باید چه چیز هایی رو داشته باشم ؟
البته اون تاپیک فریمور جدید رو دیدم ولی خیلی فایل هاش زیاده .
اگه راه بهتری هست راهنمایی کنید .
تایید ...به نظر من n73 نسبت به قیمتش کاملترین گوشی هست...فقط حیف که دیگه فنلاند تولید نمیکنه
درسته فلاند تولید نمی کنه ولی المان هم خوبه اولب مثل فلاند بود جدیدا فقط بانداش کیفیتش کمتر شده فقط بانداش همین در کل فرقی با هم ندارند
نه من هر 2 تاشو امتحان کردم تفاوت زیادی دارن خصوصا تو دوربین که ساخت آلمان واقعا کیفیتش پاییینه...سرعتشم کمتره.صداشم کمتره...ولی با این حال بازم میگم بهترین گوشی نسبت به قیمتشه
با سلامی دوباره خدمت دوستان .
من الآن گوشیمو آپدیت کردم .
به این روش »
NSU رو دانلود کردم و گذاشتم خودش دانلود کنه .
فایلش 70مگابایت بود .
فقط یه Mobile TV اضافه شده که با BlueTooth کار میکنه !
تو ایران جواب میده ؟
چه امکانات دیگه ای بهش اضافه شده ؟
من که فقط اینو پیدا کردم .
یکمی هم کیفیت دوربین جلوش خوب شده .
اینم ورژن آپدیت »
4.0839.42.0.1
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)