تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 245 از 342 اولاول ... 145195235241242243244245246247248249255295 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,441 به 2,450 از 3418

نام تاپيک: Assassin's Creed

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

يكي براي من ميتونه توضيح بده اخر اين بازي چي شد ؟
    اون 2 نفر از اون دره رفتن بيرون و وقتي هم زاويه ديد رو رو fp مياري بعضي جاها يك سري علايمي هست
    وقتي رفتيم تو اتاق رو ديوار رو نگاه كرد و رفت تو credits و بعدش دوباره اومد تو اتاق
    يكي ميگه اون خودكاري كه از جيب يارو كش رفتيم به چه كاري مي اومد ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

يكي براي من ميتونه توضيح بده اخر اين بازي چي شد ؟
    اون 2 نفر از اون دره رفتن بيرون و وقتي هم زاويه ديد رو رو fp مياري بعضي جاها يك سري علايمي هست
    وقتي رفتيم تو اتاق رو ديوار رو نگاه كرد و رفت تو credits و بعدش دوباره اومد تو اتاق...
    - برای دونستن داستان بازی و پیغام ها و تصاویر مخفی به پست اول تاپیک مراجعه کنید.
    ... يكي ميگه اون خودكاري كه از جيب يارو كش رفتيم به چه كاري مي اومد ؟
    - برای استفاده از کامپیوتر Vidic (کامپیوتر روز میز) و خوندن ایمیل های اون لازمه.

3. این کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال M659's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    With My Dignity

پيش فرض

سلام بچه ها.
    من کاملا تفهیمم که این سوال شاید هزاران بار پرسیده شده و لطف کردید جواب دادید ولی اینم مثل GOW شده.
    من دقیقا این بازی رو با پک AVA Games گرفتم (جدیدا ) روی پکش هم یک توضیح انگلیسی داشت که به وضوح اسم Director's Cut Edition و اون 4 تا و... رو ذکر میکرد. هر چند شک داشتم ولی خریدم و حالا با کلی دردسر برای نصبش (که توی X64 ها نصب نمیشه و برای یک اررور مسخره برای d3dx10_36 - که مجبور شدم خودم DLL رو گیر بیارم- )این رو اجرا کردم ولی مسئله اینه که بازی Setup Original نداشت و حالا من نمیدونم چه جوری به فهمم که این نسخه Director's Cut هست یا نیست یا اگر هم نیست توی اون مرحله ی اورشلیم کذایی گیر خواهد کرد یا نه (فکر کنم سیو بدید ببینم گیر میکنه یا نه درست میشه)

از توجهتون پیشاپیش ممنون

داره خودمونی میشه alioxv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام در load مرحله ي اول بازي از بازي خارج ميشم وdont send رو ميده
    ممنون

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام بچه ها.
    من کاملا تفهیمم که این سوال شاید هزاران بار پرسیده شده و لطف کردید جواب دادید ولی اینم مثل GOW شده.
    من دقیقا این بازی رو با پک AVA Games گرفتم (جدیدا ) روی پکش هم یک توضیح انگلیسی داشت که به وضوح اسم Director's Cut Edition و اون 4 تا و... رو ذکر میکرد. هر چند شک داشتم ولی خریدم و حالا با کلی دردسر برای نصبش (که توی X64 ها نصب نمیشه و برای یک اررور مسخره برای d3dx10_36 - که مجبور شدم خودم DLL رو گیر بیارم- )این رو اجرا کردم ولی مسئله اینه که بازی Setup Original نداشت و حالا من نمیدونم چه جوری به فهمم که این نسخه Director's Cut هست یا نیست یا اگر هم نیست توی اون مرحله ی اورشلیم کذایی گیر خواهد کرد یا نه (فکر کنم سیو بدید ببینم گیر میکنه یا نه درست میشه)

از توجهتون پیشاپیش ممنون
    درسته که بازی ویندوز 64 بیت رو ساپورت نمیکنه ولی با نصب آخرین پچ رسمی, این امکان فراهم میشه. (فقط برای نسخه نهایی و با Setup ارجینال نصب میشه)
    همچنین نبود فایلی رو که ذکر کردید به بازی مربوط نمیشه بلکه نبود اون به ویندوز و یا DirectX برمیگرده.

بهترین تفاوت بین نسخه دزدی و نسخه نهایی تو سیو بازیهاست.
    در نسخه نهای, سیو های بازی تقریبا به صورت عدد هست ولی در نسخه دزدی, به صورت اسم کاربر.

مسیر Save ها در ویندوز XP
    C:\Documents and Settings\User\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games

مسیر Save ها در ویندوز VISTA
    C:\Users\xxxxx\AppData\Roaming\Ubisoft\Assassin's Creed
    xxxxx >> نام کاربر

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

درسته که بازی ویندوز 64 بیت رو ساپورت نمیکنه ولی با نصب آخرین پچ رسمی, این امکان فراهم میشه. (فقط برای نسخه نهایی و با Setup ارجینال نصب میشه)
    همچنین نبود فایلی رو که ذکر کردید به بازی مربوط نمیشه بلکه نبود اون به ویندوز و یا DirectX برمیگرده.

بهترین تفاوت بین نسخه دزدی و نسخه نهایی تو سیو بازیهاست.
    در نسخه نهای, سیو های بازی تقریبا به صورت عدد هست ولی در نسخه دزدی, به صورت اسم کاربر.

مسیر Save ها در ویندوز XP
    C:\Documents and Settings\User\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games

مسیر Save ها در ویندوز VISTA
    C:\Users\xxxxx\AppData\Roaming\Ubisoft\Assassin's Creed
    xxxxx >> نام کاربر
    اقا مرسی ولی من محل سیو رو پیدا نمیکنم.اخه من اصلا app data پیدا نمیکنم.جوره دیگه نمیتونم پیدا کنم؟؟؟؟
    اقا راستی من الان یه مرحله هستم همون اولاش که باید از یه مرد فروشنده که یه زن کنارش یه چیزی بگیرم.میشه بگین چیه و چه طوری بگیرم ازش؟؟؟
    Last edited by titanium_zarin; 05-09-2008 at 18:47. دليل: اضافه کردن متن

آخر فروم باز $*BEHNAM*$'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    کارتن خواب شدم (به علت حذف انجمن موسیقی)

پيش فرض

- برای دونستن داستان بازی و پیغام ها و تصاویر مخفی به پست اول تاپیک مراجعه کنید.
    الآن من هم به این قسمت رسیدم .حالا بازی تموم شده یا نه . با اون عکس باید کاری کرد ؟

آخر فروم باز Mist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    جوخه اعدام

پيش فرض

الآن من هم به این قسمت رسیدم .حالا بازی تموم شده یا نه . با اون عکس باید کاری کرد ؟
    هیچ کار بازی تموم شده و باید تصاویر رو ببینی برا دونستن مفهوم تصاویر هم که راهنمایی کردن پست اول

پس دیگه .....

اقا مرسی ولی من محل سیو رو پیدا نمیکنم.اخه من اصلا app data پیدا نمیکنم.جوره دیگه نمیتونم پیدا کنم؟
    محل سیو نداره اتو ماتیکه
    اقا راستی من الان یه مرحله هستم همون اولاش که باید از یه مرد فروشنده که یه زن کنارش یه چیزی بگیرم.میشه بگین چیه و چه طوری بگیرم ازش؟؟؟
    باید نامه رو ازش بدزدی و برای اینکه یه بار دیگه نپرسی

با F رو مرده قفل کن Shift رو بگیر از پشت بهش نزدیک شو خودش جیبشو میزنه

موفق باشین

10. این کاربر از Mist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin.t_71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

قا مرسی ولی من محل سیو رو پیدا نمیکنم.اخه من اصلا app data پیدا نمیکنم.جوره دیگه نمیتونم پیدا کنم؟؟؟؟
    دوست عزیز فولدر app data به صورت Hiden (مخفی) هست.
    در مورد روش دزدی هم در صفحه قبل توضیح دادن.

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

آیا در نظر دارن که نسخه ادامه این بازی رو هم بسازن. چون یه مقدار گنگ و نا تموم، بازی تموم شد ؟؟؟....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •