داده های فرمت general از نوع Double می باشد که بیش از 16 رقم نمی تواند بگیرد
خیلی وارد جزئیات نمیشم بهتره فرمت سلول خود را به Text تغییر دهی (به همین سادگی)
داده های فرمت general از نوع Double می باشد که بیش از 16 رقم نمی تواند بگیرد
خیلی وارد جزئیات نمیشم بهتره فرمت سلول خود را به Text تغییر دهی (به همین سادگی)
متاسفانه فرصت توضیح ندارم چون بالای یک صفحه میشد بنابراین یک نمونه برات درست کردم ببین به کارت میاد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتنظیماتش را در conditional Format و Manage Rules... انجام دادمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
نحوه بدست آوردن یک نقطه از نمودار ترسیم شده در اکسل رو کسی بلده منظورم اینه که رو یه نقطه خاص از نمودار کلیک کنیم و مقدارش رو بهمون بگه یا اینکه x رو وارد کنیم y رو بهمون بده؟
ضمن تشکر به عرض برسانم در اینترنت هم جستجو کردم ولی نتوانستم نرم افزاری برای باز کردن فایلهای xml که ارسال نموده بودید بیابم
لطفا از این نظر هم راهنمایی بفرمایید.
با تشکر فراوان
اگه ضابطه تابعی که نمودارش کشیده شده رو میدونین، دیگه اصلا احتیاجی به اکسل و قابلیتهاش نیست. مقدار x رو بدین و مقدار y رو محاسبه کنین.
ولی اگه نمودارتون به این صورته که چند تا نقطه دادین و یک منحنی از اونها عبور دادین و حالا میخواین بدونین که مقدار y در یک نقطه ای که جزء داده های اولیه نبوده چقدر میشه، اون یه بحث دیگه است. باز هم باید تو پراپرتیز نمودار برین و بگین که منحنی نمودار رو برام با توابع پایه ریاضیات شبیه سازی کن. (خودتون میتونین انتخاب کنین که با توابع چندجمله ای شبیه سازی کنه یا با توابع مثلثاتی، یا نمایی و ...) بعد از اینکه ضابطه ی مورد نظر رو پیدا کردین باز هم مشابه قبل عمل کنین
موفق باشین.
89/11/9
با سلام
من نحوه جستجو با استفاده از تابع وی لوکاپ روی دو مقدار را میخواستم
مثلا می خواهیم اطلاعات افرادی را با استفاده از نام و نام خانوادگی آنها به کمک تابع وی لوکاپ پیدا کنیم.
از تابع دیگر هم نمی توانم استفاده کنم.
اگر راهنمایی کنید ممنونتان می شوم
یک سئوال فوری
کسی میدونه چطوری با دو ورک شیت میشه ماکرو ساخت؟![]()
سلام
1-تو اکسل می خواستم با داده هایی که دارم نمودار بکشم و همیشه x متناظر با y (که همیشه ثابت است) را بدست بیارم
من برای اینکار همیشه از تغییر محدوده محور ها استفاده می کنم.
می خواستم بدونم راهی مثل دفالت کردن هست که زیاد وقتم رو نگیره؟
به عبارت دیگر آیا راه سریعی برای پیدا کردن نقطه تلاقی دو نمودار در اکسل است؟
2-پس از رسم نمودار چطور می شود تنظیم کرد که خطوط gridlines دقیقاً از داده ها عبور کنند نه بصورت تصاعدی
ممنون
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم
1- وقتی که در خانه ای متنی تکراری را می زنیم و اکسل کاملش می کند چه دکمه ای باید بزنیم که در ادامه اون تایپ کنیم یا اینکه تغییرش بدهیم ، یعنی بدون کلیک کردن دکمه ای روی کیبرد برای این کار تعریف شده است
مثلا جمله ای که اول کلمه آمبولانس است بعد عدد 3 (به صورت فارسی) بعد A بعد CC بعد 2000 (البته به فارسی)
2- چرا در اکسل مانند ورد نمی توان اعداد را Hindi یا Arabic کرد
3- برای نوشتن یک متن مخلوطی از لاتین، عدد، فارسی لازم است که بعد از نوشتن متن لاتین، برای عددنویسی جهت را فارسی کنیم
4- در اکسل چه کلیدی کار کلید تب را انجام می دهد
Last edited by nelahe; 31-01-2011 at 16:46.
دوست عزيز يك ستون ديگر به جدولتان اضافه كنيد و در آن محتويات سلول متناظر را با صفر جمع كنيد. تكست شما به عدد تبديل مي شود.
حالا كافيه كل ستون جديد را انتخاب، كپي و paste as value كنيد.
توضيح بيشتر:
اكسل اگر با استفاده از فرمولsum بخواهيد فايل مورد نظر جمع كنيد آن را به صورت تكست مي شناسد ولي اگر به صورت مثلا b1=a1+0 جمع كنيد حاصل را به صورت عدد نشان مي دهد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)