تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 245 از 358 اولاول ... 145195235241242243244245246247248249255295345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,441 به 2,450 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

خوب وقتی داشتین آسمون رو دور میزدین یک ستاره از همه نورانی تر بود و میزان درخشش 5تا6برابر بقیه بود ! میتونم بپرسم اسمش چیه ؟ در ضمن اگه میشه یه بار یکم زود بلند بشید چون دیگه وقتی زود بلند بشید نیاز به دور زدن نداره ساعت 6.30صبح دیگه هیچ ستاره ای جز یکیشون نمیمونه ! میخوام اسمش رو بدونم !
    در ضمن گمان نکنم نیاز به تلسکوپ 10اینچی باشه فقط بیخوابی اول صبح داره !
    ممنون از دور زدنتون
    سلام
    تلسکوپ رو به این خاطر گفتم که ابزار بوده و چیزی من ندیبدم که تلسکوپ رو سمتش ببرم.
    ستاره پر نور شب سیاره مشتریه. با یه دوچشمی معمولی هم میتونید 4 تا قمر گالیله ای ش رو ببینید.
    اون ستاره که صبح میبینید سیاره زهره است. باز هم با یک دور بین دوچشمی معمولی میتونید اهله اش رو ببینید ( مثل ماه چرخه هلالی داره)

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

سلام
    تلسکوپ رو به این خاطر گفتم که ابزار بوده و چیزی من ندیبدم که تلسکوپ رو سمتش ببرم.
    ستاره پر نور شب سیاره مشتریه. با یه دوچشمی معمولی هم میتونید 4 تا قمر گالیله ای ش رو ببینید.
    اون ستاره که صبح میبینید سیاره زهره است. باز هم با یک دور بین دوچشمی معمولی میتونید اهله اش رو ببینید ( مثل ماه چرخه هلالی داره)
    بابک زهره یا مشتری نیستن!
    راستی هفته بعد 3 شنبه اگه برنامه هام جور در بیاد میام پیشت
    تا ببینیم چی میشه

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام
    احتمال من ستاره شعرا (سگ بزرگ) بود ... با مشخصات نقطه ای که دوستان هم میگفتن میخوره ... اتفاقا در افق که قراره بگیره رنگ و ظاهرش کمی گیرا میشه ...

دیگه همینقدر از دست ما برمیاد ...

دیگه دوستان چیزی رو می بینن که ما نمیبینیم جای خود دارد .

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

سلام.
    موقعیت فرودگاه و هواشناسی باهاش نمیخونه.
    در ضمن
    رنگ این شی به قرمز تمایل پیدا کرده. بین سبز و قرمز میمونه. قبلا سبز و آبی بیشتر.
    از ستاره شعرا اونقدر بیاااااااااااااا پایین که تقریبا به زمین برسی! ببین چقدر پایین ه.

---------- Post added at 12:30 AM ---------- Previous post was at 12:25 AM ----------

تا حدی بایدم این طور باشه. اگه این شی مصنوعی باشه و نزدیک افق حرکت کنه من اینجا میبینم و تو اونجا نمیبینی.

5. این کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام.
    در ضمن
    رنگ این شی به قرمز تمایل پیدا کرده. بین سبز و قرمز میمونه. قبلا سبز و آبی بیشتر.
    از ستاره شعرا اونقدر بیاااااااااااااا پایین که تقریبا به زمین برسی! ببین چقدر پایین ه.

---------- Post added at 12:30 AM ---------- Previous post was at 12:25 AM ----------

تا حدی بایدم این طور باشه. اگه این شی مصنوعی باشه و نزدیک افق حرکت کنه من اینجا میبینم و تو اونجا نمیبینی.
    پس شیئ خیلی نزدیک به شماست.

مسئله دیگه اینه که خبرگزاری های ما که تشنه همچین سورژه هایی هستن ... چیزی شنیده نشده !!

در شهر ما یه وقتایی میبینی یه لیزر میزنن از اونور به اینور ، ندونی قضیه چیه جوگیر میشی ... باید همه چیزو در نظر داشته باشی .

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

پس شیئ خیلی نزدیک به شماست.

مسئله دیگه اینه که خبرگزاری های ما که تشنه همچین سورژه هایی هستن ... چیزی شنیده نشده !!

در شهر ما یه وقتایی میبینی یه لیزر میزنن از اونور به اینور ، ندونی قضیه چیه جوگیر میشی ... باید همه چیزو در نظر داشته باشی .
    حالا اون قضیه لیزره چیه؟
    حتما همین جوریه. ستاره های صور فلکی و سیارات و فرودگاه و هواشناسی رو هم واسه همین بررسی کردم و میکنم که نتیجه گیری اشتباه نباشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

سلام
    بله ممنون !
    خوب شد اسمش رو ياد گرفتم ولي يه چيز برام مبهمه ! اين كه چرا قبلا اصلا همچين ستاره اي نديدم ! شايد حواسم نبوده!
    در ضمن اين ستاره اي كه من ميبينم حركتش محسوس نيست و همون طوري كه شما ميگي مثل ماه است !
    اما باز اون اشياء پرنده برام مبهم موندند چون اين يكي رو ميدونستم يه شي عادي است ولي به هيچ وجه نميشه حركت اون اشياء پرنده رو توجيه كرد چون حركت اونهااصلا شباهتي به ستاره نداره !

بابک زهره یا مشتری نیستن!
    راستی هفته بعد 3 شنبه اگه برنامه هام جور در بیاد میام پیشت
    تا ببینیم چی میشه
    نه سعيد ا يني كه من گفتم احتمالش هست كه يه سياره باشه چون هيچ چيز ديگري نميتونه اين قدر پرنورباشه !
    احتمال من ستاره شعرا (سگ بزرگ) بود ... با مشخصات نقطه ای که دوستان هم میگفتن میخوره ... اتفاقا در افق که قراره بگیره رنگ و ظاهرش کمی گیرا میشه ...

دیگه همینقدر از دست ما برمیاد ...

بستگي به منطقه اي داره كه زندگي ميكنيد ! يوفو پرور باشه يا نباشه !

سلام.
    در ضمن

ايني كه شما ميبيني اوني نيست كه دوستان ميبينن چون اوني كه دوستان ميگن رو من ديدم و اصلا 180درجه جاش فرق ميكنه !
    اون نورهايي كه شما ميبيني حاصل از برخورد نورهاست چون چند نوره و در برخورد به هم يك نوع نور شبيه ستاره ميشه !
    يه نفر ميگفت:
    احتمال داره كه يه ماهواره باشه چون ميگفت با اين اطلاعات و مختصات احتمالا يه ماهواره است چون اطراف يك ماهواره نور هاي مختلف وجود داره !
    حالا راست و دروغش باخودش ولي با اون اطلاعاتي كه اون داشت گمون نكنم اشتباه كنه !

9. این کاربر از Hasan.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

خوب شد اسمش رو ياد گرفتم ولي يه چيز برام مبهمه ! اين كه چرا قبلا اصلا همچين ستاره اي نديدم ! شايد حواسم نبوده!
    نه حواستون بوده. سیارات جاشون تغییر میکنه بین ستاره ها. نمونه بارزش سیاره زهره است که حدود 1 سال در اسمان صبح گاهی ( افق شرق و قبل از طلوع آفتاب ) دیده میشه ( مثل الان) و 1 سال دیگر رو در آسمان شامگاهی ( مثل چند ماه گذشته) خب چند نفر ساعت 4 صبح بیدارن و به آسمون نگاه میکنن؟ چند نفر ساعت 8 شب بیدارن و آسمون رو نگاه میکنن؟
    وقتی سیاره در موقعیت مناسب زمانی مکانی قرار داره عده بیشتری مشاهده اش میکنن و همین گزارش ها رو بیشتر میکنه. من مطمئنم چند ماه قبل بعضی دوستان زهره و مشتری رو با هم اشتباه میگرفتن ( وتصور تغییر مکان جرم از غرب آسمان به شرق آسمان از اونجا ناشی میشد)

درباره ماهواره بودن جرم مورد نظر. ماهواره با سرعت کاملا محسوسی حرکت میکنه. چیزی در حدود قطر ظاهری ماه در یک ثانیه و نهایتا میشه حدود 1 تا 2 دقیقه یک ماهواره رو دید ( که در این مدت عرض آسمون رو طی کرده) این شبیه گزارش دوستان نیست.

11. 5 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

حالا اون قضیه لیزره چیه؟
    حتما همین جوریه. ستاره های صور فلکی و سیارات و فرودگاه و هواشناسی رو هم واسه همین بررسی کردم و میکنم که نتیجه گیری اشتباه نباشه.
    لیزر تحقیقاتی بود ... تبلیغاتی بود ... نمی دونم چی بود. از هرجای شهر میدیدی معلوم بود. بدجوری مخ مارو کار گرفته بودن ... یه بار هم یه نورافکن بزرگ بود ... از این اینه ای ها که نور رو مستقیم پخش میکنه ...

میخوام بگم هزار تا چیز هست که می تونه گمراه کنه آدمو.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

مرسی.
    از این نورافکن های هدایت کننده نور اینجا هم یه زمانی کار گذاشتن. تبلیغات یه هتل بود.
    حواسم هست چی میگی. به خاطر همین حساسم رو موضوع که با چیزه دیگه قاطی نشه. به بیراهه نریم.

14. این کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •