سلام
من 3.71 m33 رو با آپدیت 4 توصیه می کنم![]()
سلام
من 3.71 m33 رو با آپدیت 4 توصیه می کنم![]()
درسته بهترین ورژن رو همه جا فعلا میگن 3.71 اما من که خیری ازش ندیدم ولی حتما خوبه که میگن . فعلا ورژنهای hx ازمایش خودشون رو پس ندادن نمیشه دربارشون نظر داد.![]()
من Metal Gear Solid رو با BlindWrite ازش Image گرفتم،با این تبدیل کردم PSP بازی رو اجرا نکرد.حالا میخوام با CloneCD امتحان کنم.نتیجه رو بهتون میگم.
salam
midonam maskharast vali man raftam psp ro avaz kardam va ye psp dige gereftam va alan versionesh 3.51 ast! hala sakhtare ya ason mishe rahnamai konid chi kar konam mamnon
ta bad bedrod
الان روی pspشما ورژن اصل هست؟؟؟یا کاستوم فرم ویره؟؟؟
یاشار جان شما یه سر به سایت زیر بزن دانگرید انواع ورژنها رو نوشته البته از همون روش که توی ÷یغام بهت گفتمم میشه انجام داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره با Alcohol 120% ايميج بگيري و با كمترين سرعت ممكن ايميج بگير متال گير رو من خودم با اين تست كردم جواب داد !من Metal Gear Solid رو با BlindWrite ازش Image گرفتم،با این تبدیل کردم PSP بازی رو اجرا نکرد.حالا میخوام با CloneCD امتحان کنم.نتیجه رو بهتون میگم
من بازي simpsone و prince of persia رو گرفتم ولي مرحله loading گير ميكنه . مشكل چيه ؟
سلام
توی شیراز PSP 3.73 Version 1004 میدن 250 .
قیمتش توی تهران چنده؟
جواب چند صفحه قبل هم ندادینا...
كدوم پكش ! استاندارد تو تهران بين 180 تا نهايت 220 تومنه ... البته قيمت جديد ندارم ...سلام
توی شیراز PSP 3.73 Version 1004 میدن 250 .
قیمتش توی تهران چنده؟
جواب چند صفحه قبل هم ندادینا...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)