تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2449 از 4105 اولاول ... 1449194923492399243924452446244724482449245024512452245324592499254929493449 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,481 به 24,490 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

دوست عزیز با کمال احترام بنده توی ستاد فرماندهی معاونت نیروی انسانی نزاجا خدمت کردم، فکر میکنم این مسایل بهتر از شما بدونم
    ایشون هم امریه میشه یا ارتش یا وزارت دفاع اموزشی میره ستواندوم میشه

این هم از اون حرفا بود !
    10-20 روز اضافه نگه ندارنش؟
    کجا نگه دارنش؟سر 1 ام دویاره سربازای جدید میان :| ایشون پاش به بازرسی برسه پدر اون فرمانده که 1 ساعت اضافه تر نگه داشتن اینارو در میارن
    با سلام

دوست عزیز البته بنده ادعایی ندارم که همه چیز را میدونم، مواردی که دیدیم (یا خودمون یا دوستانمون) را اینجا بیان میکنیم تا دوستان راحت تر باشن.

صرف اینکه شما تو نزاجا خدمت میکنین و شرایط اون را میدونین دلیل نمیشه که شرایط همه را بدونین.
    در دوره خود ما چندین نفر بودن که 10-15 روز نگه داشتن، دو نفر هم بودن که هم عاشورا را غیبت داشتن و هم ظاهرا یه غیبت دیگه دقیقا 30 روز نگه داشتن.
    کاملا هم قانونی، مثل موش آب کشیده بودن، درسته دیگه خیلی اذیت نمی کردن ولی شکنجه روحی میشدن.

از دوره خود ما هم چندین نفر را نگه داشتن

پس نه نزاجا = کل خدمت و نه بازرسی نزاجا یعنی همه کاره!

یادمون نره که تو این مملکت بیشترین سرباز را هم ناجا میگیره.

دوستمون هم اشاره کردن که در پداجا هم این موارد بوده!

-------------------
    در مورد درجه شما باز دارین ارتش را حساب میکنین ولی ما کل نیروهای مسلح کشور را !

سلام
    سوال دارم
    1-ما مدارک تحصیلی یا سایر مدارکمون رو همراه با دفترچه میفرستیم بره یا چچوری میشه؟
    2- مدارکی غیر از مدارک تحصیلی دانشگاهی تو خدمت و درجه و اینجور مساعل تاثیر داره ؟؟؟ مثلاً مدارک آموزشگاه های آزاد و غیره...
    3-جریان این کارت سفید و سبز و قرمز و غیره چیه؟ چچوری میرسه به دستمون هر کدم حاوی چی هستن به ترتیب کدوما میان؟ چند وقت به چند وقت میان؟
    ممنون.
    1- خیر کپی مدرک را میگیرن
    2- خیر
    3- دوستان پاسخ دادن

اصلاً اینطوری نیست بزرگوار
    شما ببینید امریه از نیروی انسانی همونطور که مستحضرید تاریخ حضورُ برای 10 ام برج های زوج توی یگان میزنن
    به گفته شما چطوری 20 روز نگه میدارن از پایان دوره،یعنی 10 روز نهست؟

میدونید بازرسی اجا چه بلایی سر اینا میاره؟
    بنده هم به چشمای خودم دیدم سربازی که امریه داشت و نگه داشتن و سرهنگ مملکت به چه کنم افتاده بود.
    متاسفانه خیلی از ماها از ایین نامه ها خبر نداریم و میذاریم حقمون ضایع بشه،نگه داشتن به هیچ عنوان قانونی نیست !
    پاسخ داده شد که فقط جایی که شما هستین را مد نظر نگیرین.

بله دوستاني كه بالاي ديپلمن تاريخ حضورشون ١٠ ام
    دوستاني كه اين مطلب ميخونن ميتونن بگن
    اداري بخش ما راس ١٠ ام افسراي جديد مياورد هيچوقت ٩ نشد ١١ هم نشد.
    واقعا با اين حساب جاي بي در و پيكريه ناجا

Sent from my iPhone using Tapatalk
    اصلا اینی که شما میگین تو سپاه و ناجا حساب نیست، مورد بوده بعد آموزشی نیرو شدیدا نیاز بوده اتوبوس ها اومدن مستقیم نیروها را بردن استان های دیگه.

الان كه ٢٤ ماهه شده،بابت ميزان تحصيلات كسري داريم؟

خیر

دوستان اگه لطف کنید این سوالو جواب بدین آخه واسم مهمه ممنون
    آموزش جزو خدمته.

دوستان كساني كه با مدرك ليسانس يا ارشد برن خدمت چه مزايايي شامل حالشون ميشه؟
    ايا با اون كسي كه با ديپلم يا زير ديپلم ميره فرق ميكنه؟

فکر کنم یه صد باری توضیح دادیم.

در ارتش مهمه، در ناجا و سپاه گرچه مهمه ولی به هر حال شرایطی بعضا پیش میاد که سربازی که درجه کمتری داره خیلی راحت تر خدمت میکنه و در ناجا در اکثر مواقع تفاوت چندانی ندارن.

باز اگه پست های من را مطالعه کنید قبلا توضیحات بیشتری دادم.

به نظر دوستان اگر امکان پارتی بازی باشه تو نواحی سپاه خدمت راحت تره یا مثلا سپاه فرودگاه خدمت کنی
    به نظر من خدمت در حوزه ارزش نداره، ولی خدمت تو ناحیه خیلی خوبه.

اگه پارتی داشته باشین سپاه حفاظت فرودگاه را از دست ندین، خدمتش شیفتی و یا اداری هست.

دوستان سلام

برای گرفتن کسری ایثارگری چه مراحلی رو اید طی کنم؟
    توضیح داده شده قبلا.

بعد اینکه یگانتون مشخص شد مراجعه میکنین و درخواست میکنین اونها هم توضیح میدن باید چیکار کنید، در ناجا کاغذ بازی بیشتری داره.

2. 4 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mohammadrm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    North

پيش فرض

3 - اول برگ سبز میاد در خونتون (حدود 20 روز قبل از اعزام، که زودتر از این تاریخ از طریق پلیس +10 هم میتونید پرینتش رو بگیرید، و حدود 10 روز مونده به تاریخ اعزام برگ سفید-آبی میاد که مرکز آموزش و تاریخ و ساعت دقیق اعزام و.. رو توش میزنه.
    سلام
    دوست عزیز من 1 برج 8 اعزامم ولی هنوز از طرف سازمان برگه یا نامه ای دریافت نکردم.
    آیا باید برم پلیس +10 درخواست کنم یا نه؟ (در مورد برگ سفید-آبی که فرمودین چند روز پیش به پلیس +10 مراجعه کردم وگفتن 3 روز مونده به تاریخ اعزام جواب میاد و حتی تا 1 هفته قبل از تاریخ اعزام رو سیستم درج میشه).

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز من 1 برج 8 اعزامم ولی هنوز از طرف سازمان برگه یا نامه ای دریافت نکردم.
    آیا باید برم پلیس +10 درخواست کنم یا نه؟ (در مورد برگ سفید-آبی که فرمودین چند روز پیش به پلیس +10 مراجعه کردم وگفتن 3 روز مونده به تاریخ اعزام جواب میاد و حتی تا 1 هفته قبل از تاریخ اعزام رو سیستم درج میشه).

شما برو نظام وظیفه کد ملی رو میدی میزنه تو سیستم بهت میگه کجا افتادی من رفتم گرفتم گفت 7 تم کد ها میخورن برای ابان یعنی الان مال شما مشخصه کجا افتادی

5. این کاربر از enter360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من چند سال پیش 5 ماه تو ناجا خدمت کردم و بعد از قبولی تو ارشد مرخص شدم. الان دوباره باید اعزام بشم برای خدمت.
    خیلی از جاها سر زدم و میدونم که نشوته نمیشه با سابقه خدمت قبلی امریه گرفت.حالا با این اوصاف به نظرتون اصلا راه نداره بشه امریه گرفت؟ ( رشته عمران)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مگه تمدید نمیکنن از دی ماه به اسفند؟ من کنکور دارم نمیتونم برم؟ من تا سال بعد تابستون معافیت تحصیلی کارشناسی داشتم، خودم زودتر تسویه کردم و شهریور دفترچه رو فرستادم، حالا دو ماه میخوام تمدید کنم تا بهمن بتونم کنکور ارشد بدم، یعنی تمدید نمیکنن این دو ماهو؟ پلیس +10 گفت اس ام اس تاییدش یا عدم تاییدش میاد برات، اون که میگفت اصولا قبول میکنن، ولی اینجوری که دوستان گفتن چیکار کردی کلک، من دلشوره گرفتم

دوستان موافقت شد، اسفند اعزامم

8. 2 کاربر از abbaskhani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    North

پيش فرض

خوشبختانه آموزشی افتادم شهر خودم (نیروی دریایی حسن رود بندرانزلی). میخوام بدونم تو دوران آموزشی در نیروی دریایی چه کاری انجام میدن؟
    آیا امکان داره که بعد از اتمام آموزشی باز دور کد بخورم و همونجا خدمت رو ادامه بدم؟

داره خودمونی میشه __Jamaica__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مبارکِ
    اما من جای شما بودم تموم میکردم خدمتُ ، 3 ماه اضافه تر خیلیِ برای سال 94
    این 3 ماه اضافه رو اخر خدمت متوجه میشید چفدره

خوشبختانه آموزشی افتادم شهر خودم (نیروی دریایی حسن رود بندرانزلی). میخوام بدونم تو دوران آموزشی در نیروی دریایی چه کاری انجام میدن؟
    آیا امکان داره که بعد از اتمام آموزشی باز دور کد بخورم و همونجا خدمت رو ادامه بدم؟
    مبارکِ
    برنامه سین کل ارتش یه چیزِ
    کار شما حضور توی کلاس هاست 5 صبح بیداری تا 7 صبحانه خورده نماز خونده
    7 تا 8 ورزش
    8 تا 12 نیم کلاس
    نماز نهار
    3 دوبازه کلاس ها شروع میشه تا 4 نیم
    شما هم که بومید دوستان میگفتن توی حسن رود مثل 01 و 02 تهران میفرستن برید منزل

11. این کاربر از __Jamaica__ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام خدمت دوستان محترم. ببخشید در حال هنوز کارت سبز برا سپاه اعتبار داره هنوز؟ ارزش داره برم دنبالش؟ آشنا دارم که بیفتم سپاه.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    North

پيش فرض

مبارکِ
    برنامه سین کل ارتش یه چیزِ
    کار شما حضور توی کلاس هاست 5 صبح بیداری تا 7 صبحانه خورده نماز خونده
    7 تا 8 ورزش
    8 تا 12 نیم کلاس
    نماز نهار
    3 دوبازه کلاس ها شروع میشه تا 4 نیم
    شما هم که بومید دوستان میگفتن توی حسن رود مثل 01 و 02 تهران میفرستن برید منزل
    ممنون بابت پاسخ.
    قسمت دوم سوالمو جواب ندادید.

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

به سلامتی منم میرم دنبالش که اسفند برم اشتباه کردم دی رو انتخاب کردم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •