دیروز رفتم مخابرات مدنی واسه پیگیری جمع اوری خط بعد چنتا اتاق عوض کردن و ادرس دادن بهم دیگه گفتن به این شماره زنگ بزن

بعدش که زنگ زدم یه اقایی برداشت ویجور سلام علیک می کرد انگار از اتاق اطلاعات ایران داره جواب میده و محرمانه است یعنی اگه من نمی گفتم جریان رو طرف می گفت اشتباه گرقتین و...

بعد توضیح دادن جریان اولش یه زیره لبی یه چیزای می گفت اون شرکت اینطورین اره اخرش ما مشکلیم و.... انگار گلایه بود ولی هنوز از من شماره تلفن نخواسته بود که پیگر بشه بعد گقتن جریان یدفعه لحن اش عوض شد

گفت اره نامه جمع اوری اومده و ما انجام ندادیمش گفت چرا اینقدر نت عوض کردی تو 1 ماه از 2تا شرکت عوض کردی و الا باز جمع می کنی؟می دونی واسه سیم کشی و رانژه چقدر خرج داره واسمون 60 تومن خرج و.... این غیر قانونی هست و نمیشه جمع کرد یا بزار پورتت انجوری بمونه 3ماه یا برگزد برو از شرکت سروی بگیر!؟

بعدش گقتم دوست عزیز من از اون شرکت فسخ قرارداد کردم و پولم رو گرفتم با ضرراش وبعد این حق جمع اوری و صل چیه پس اضافه میشه به صورت حساب نت که طرف گفت به ما مربوط نیست و غیر قانونی و فلان خداحافظ شما قطع کرد

منم اومدم خونه به چند نفر رفتیم اتاق رییس تو مدنی

طرف جریان شنید گقت اره غیره قانونی هست و بزار بپرسم که زنگ زد به همونجا و اونا هم داستان من...بعد تو زیره 30 ثانیه زد زیره قانون

رییس گفت جمع اوری کنید ایندفعه رو!!

بعدش گفت برو یه نتی انتخاب کن که حداقل تو یه 3ماه بگذرونی و...... الا هم موند انگار واسه هفته بعد شنبه امروز تنبلی کردن باز!!!!