قيمتهاش چقدره اين بسته هاي جديد ٢ ماهه؟!
قيمتهاش چقدره اين بسته هاي جديد ٢ ماهه؟!
یه هفته تهران نبودم ، وقتی برگشتم باز با همون فاجعه ی قبلی 4g مواجه شدم !!! سرعت دانلود با 4g اونم شبانه رو 300 کیلوبایته ، بعد رو 3g به این صورته :
بعد یک ماه هنوز سرعت 4g مشکل داره با این که انتن فوله ! قبلا شاید سریع قضاوت کردم سر دزد بودن ایرانسل ، ولی الان میتونم با خیالت راحت بگم خیلی سر 4g این جا اذیتم کردن ... خدا ازشون نگذره![]()
دوستان، توی هر سلول تنظیم میکنند ۲۵۶ نفر همزمان به شبکه متصل باشند و تبادل دیتا داشته باشند. حالا تصور کنید روی باند ۷ با ۱۵ مگاهرتز پهنای باند در عمل در بهترین حالت مثلاً ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه سرعت دانلود به یک نفر یوزر تعلق بگیره، اگه که ۲۵۶ نفر دقیقاً همزمان به شبکه متصل باشند، در این صورت ۳۹۰ کیلوبیت بر ثاینه سهم هر کدوم میشه. اگه میبیند سرعت دانلودتون با 4G و 3G کمه، حق پیگیری دارید. (3G از ۱ تا ۵ مگابیت بر ثانیه و 4G از ۵ تا ۱۰ مگابیت بر ثانیه سرعت قابل قبوله. منظور حداقل سرعت هست. در عمل ممکنه خیلی بیشتر سرعت داشته باشید). تو این حالت واسه حل مشکل و بالانس بار این قسمت از شبکه که بار زیادی داره باید BTS جدید نصب کنند.
کجاش خوبه
همین دو ماهه شصت تومن،تا دیروز شش ماهه شصت تومن بود.چهار ماه کم کردن اما قیمت همونه.کجاش خوبه ؟
รєภt Ŧг๏๓ ๓ץ ςђє2_l11 ยรเภﻮ tคקคtคlк
من تست کردم
کار میکنه
به سلامتی ایرانسل هم ایرانی بازی د راورد.
یعنی چی؟
یعنی همه جای دنیا وقتی میبینند مشتری داره میاد سعی میکنند که قیمت رو بیارن پایین تا مردم بیشتر جذب بشند.
ولی ایرانسل به همون ساست قدیمی و ذلیل رو اورد .یعنی تشنه نگه داشتن مردم.تا مردم پول بیشتری بدن.
امیدوارم که بسته و تعرفه ها با قیمت کمتر برگردند.
کلا ایران تنها جایی هست که به جای اینکه شرکت های خدماتی بیان برای جلب رضایت مردم با هم تلاش کنند.میان با هم تبانی میکنند.میگند مردم که پول میدند تو چرا ارزون میفروشی کار و کاسبی ما رو هم خراب میکنی.بیا گرونتر بفروش!!!
تبریک بابت بسته های جدیدشوندیدن مشتریشون زیاد شده ، استارت گرون فروشی هم زدن ! الان دقیقا زمانیه که یکی دو تا اپراتور دیگه هم بیان تا به قول یکی از دوستان ، ایرانسل به التماس از کاربراش بیفته ...
زنگ زدم بهشون دوباره سر مشکل منطقه ، وقتی گفتم یک ماهه این مشکل هست کارشناسشون با خونسردی تمام گفت "بله درسته . منطقه شما مشکل داره و اصلا لازم نیست نگران باشید"میگم برادر یه ماه زمان زیادیه برای یه پیگیری و هر چیزی بود تا الان باید حل میشد ! نت سالم بود همه هم داشتن استفادشونو میکردن بعد مشکل دارش کردین حالا میفرمایید منتظر بمونم بازم ؟ این دفعه با خونسردی بیشتر گفت که "ممکنه تا چند ماه هم طول بکشه . باید منتظر بمونید انشالله حل میشه"
![]()
در مورد 4g متوجه فرمایشتون نمیشم ! چون این رو هم در نظر بگیرید که در 24 ساعت شبانه روز همه در حال دانلود که نیستن تو یه منطقه ! و اصلا بگیم 12 ساعتش رو همه دارن دانلود میکنن ، تو ساعات شبانه هم 100 نفر در حال دانلودن ؟
این مشکل مربوط به سرعت من شبانه روزیه در شبکه 4g و چیزی که گفتین ، راحت ترین بهانه ای هست که کارشناساشون میتونن جور کنن واسه پیچوندن مشکلات ...
اصلا به صرفه نیست 2 ماه برای منی که مصرف پایین دارم، حداقل باید قیمت رو هم کم میکردن، این بسته ها دیگه هیچکدوم خوب نیستن، تا 5 ماه بسته دارم بعدش دیگه نمیدونم باید چکار کرد
sent from Huawei mate 8
واقعا تو ایران اتفاق هایی میفته که با هیچ منطقی سازگار نیست
البته با توجه به اینکه این اتفاق قبلا هم افتاده من فکر می کنم فشار آوردن بهشون با توجه به صحبتی که اون شخص مهم کرده بود
موقعی که صبانت به خاطر دانلود شبانه خیلی روی زبون بود ( و توی تاپیکش خود من کلی تبلیغ می کردم واسش و بعدا جریان شد) دقیقا توی اوج جذب مشتری یه دفعه اومد قانون 2 برابر حجم روزانه رو گذاشت!
آخه عقل سالم می گه صبر کن مشتری هات اینقدر زیاد شن که شبکه اشباع بشه و دیگه رشدی نباشه و بعد افزایش قیمت بده تا اونایی که هستن به دلیل استفاده مداوم به قیمت های جدید هم رضایت بدن و حالا یه درصدی هم ریزش داشته باشن.
نه اینکه دقیقا وقتی اوج بازاریابی هست و به قول یکی از دوستان بحث ترابرد پذیری مطرحه بیان اینجوری خودکشی کنن![]()
پینگ و سرعت ایرانسل از زمانی که که اون تجهیزات مسخره td رو گذاشته بدجور اومده پایین،عالی ایرانسل عالی
فک کردی حالا ماهم میایم مودم پلاستیک بازیافتیتو میخریم هان؟اینترنت نداشته باشیم بهتره تا داشته باشیمو زجر بکشیم،،،،یکی نیست شبونه بیاد از دکل بره بالا همون قسمتای مربوط به td رو بکنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)