دوستان اگه لطف کنید این سوالو جواب بدین آخه واسم مهمه ممنون
دوستان اگه لطف کنید این سوالو جواب بدین آخه واسم مهمه ممنون
جواب سوالات من چی شد دوستان؟؟؟
آره آموزشی جزوشه
دوستان كساني كه با مدرك ليسانس يا ارشد برن خدمت چه مزايايي شامل حالشون ميشه؟
ايا با اون كسي كه با ديپلم يا زير ديپلم ميره فرق ميكنه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
1 - شما دفترچه اعزام رو دقیق مطالعه کردید؟ تنها مدرک تحصیلی که برای ثبت نام می بردید پلیس +10 مدرک موقتی هست که دانشگاه بهتون میده.
2 - در مورد درجه که خیر، اما در مورد یگان خدمتیتون میتونه موثر باشه، مثلا اگر به کارای کامپیوتری و فنی وارد باشید میتونید به جذب شدن تو واحدهای اداری و پشتیبانی و مهندسی امیدوارتر باشید.
3 - اول برگ سبز میاد در خونتون (حدود 20 روز قبل از اعزام، که زودتر از این تاریخ از طریق پلیس +10 هم میتونید پرینتش رو بگیرید، و حدود 10 روز مونده به تاریخ اعزام برگ سفید-آبی میاد که مرکز آموزش و تاریخ و ساعت دقیق اعزام و.. رو توش میزنه.
بستگی داره کجا بیفتی
اما عموما خب به دانشجو کمتر سخت گرفته میشه و کاری ازش میخوان که بیشتر مربوط به درسی که خونده باشه اما بودن از دوستای من که لیسانسه اما 6 ماه پاسداری داده(پدافند ارتش زاهدان)
ضمنا ارشد و دکتری باشی میتونی پروژه بدی و کسر خدمت بگیری(دانشجویان دکترای پزشکی و دندانپزشکی نمی تونن)
معلومه که فرق داره! مراکز آموزش تحصیل کرده ها (فوق دیپلم به بالا)، معمولا جدا از مراکز آموزش دیپلم و زیر دیپلم ها هست. به سربازای زیر دیپلم بیشتر سخت میگیرن، اذیتشون میکنن و بیگاری میکشن ازشون متاسفانه.
بعد از آموزش تو یگان هم معمولا به عنوان نیروی پستی و خدماتی جذب میشن، اما تحصیل کرده ها معمولا وضعیت بهتری دارن. قسمت های اداری، مثل کارگزینی، فاوا، بهداری، عقیدتی سیاسی، حفاظت، مهندسی و ... بیشتر سربازای فوق دیپلم به بالا جذب میکنن. البته این حالت کلی قضیه هست و همیشه استثنائاتی وجود داره! مثلا ممکنه یه سرباز با فوق لیسانس پست بده و یه سرباز زیر دیپلم راننده سرهنگ باشه یا اینکه تو سپاه خیلی جاها من دیدم که سربازای زیر دیپلم سخت ترین کاری که میکنن چایی بردن و نظافت ساده هست و بالای دیپلم رو اصلا جذب نمیکنن!
به نظر دوستان اگر امکان پارتی بازی باشه تو نواحی سپاه خدمت راحت تره یا مثلا سپاه فرودگاه خدمت کنی
100% با دیپلم و زیر دیپلم فرق که داره ولی شما ارشد داشته باشی می تونی پروژه بگیری کسری بهت می دن.
پروژه هم فکر نکنین که باید موشک بالستیک بسازین که 1 ماه کسری بدن!!! کسری پروژه رو خیلی خوب می دن و خیلی سخت هم نمیگیرن حتی دیدم کسایی که 700-800 صفحه
ترجمه گرفتن و بهشون 6 ماه کسری دادن!
من که 2 تا پروژه گرفتم و 10 ماهی تونستم کسری بگیرم. دنبالش برین کسری پروژه مورد خوبی هست از دست ندین.
دوستان سلام
برای گرفتن کسری ایثارگری چه مراحلی رو اید طی کنم؟
هم اکنون 29 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 29 مهمان)