من ريسك نكردم رفتم يكساله ١٠٠ گيگ رو تمديد كردم من تازه دو ماه بود كه يك بسته ١٠٠ گيگ خريده بودم و ٤٠ گيگ ازش استفاده كرده بودم
من ريسك نكردم رفتم يكساله ١٠٠ گيگ رو تمديد كردم من تازه دو ماه بود كه يك بسته ١٠٠ گيگ خريده بودم و ٤٠ گيگ ازش استفاده كرده بودم
بسته ٦-١٢ رو هم از روي سايت ورداشته امكان خريدش از روي سايت نيست ولي فعلا با برنامه قابل خريده.
Sent from my iPhone using Tapatalk
نگران نباشید دوستان
اپراتور های مجازی که به زودی فعالیتشون شروع میشه باعث میشن بازار 4g رقابتی تر بشه
همین ایرانسل دوباره خودش میاد التماستون میکنه![]()
یه چیز جالب. الان با *۵۵۵# خواستم تست کنم تو ۶ ماهه بسته ۱۰۰ گیگ داره !
Last edited by par_haam; 23-09-2016 at 00:01.
دوست عزیز بحث یه بار بسته خریدن نیست.
من الان پنج نفر دیگه از خانواده و دوستانمم به سمت اینترنت ایرانسل آوردم با این توجیه که به نسبت مناسب ترین کیفیت و قیمت رو داره.
برای همشون هم بسته شیش ماهه شصت تومن فعال میکردم.الان بخوان بسته فعال کنن نمیگن کو بسته؟
مشکل اینه که خیلی از ماها تبلیغات این شرکتو رایگان داریم انجام میدیم حداقل توقعمون اینه که ثبات قیمت و کیفیت داشته باشه.
اینکه تا میبینه کاربراش زیاد شدن قیمت خدماتشو با این شدت تغییر میده کاملا غیر حرفه ایه.
اگه یادتون باشه یکبار دیگه هم این کار رو انجام داد ولی تحت فشار مشترکاش کوتاه اومد.
منتها یه بار جستی ملخک.من الان سیمکارت رایتل دارم همراه تنبل هم دارم خیلی راحت سیم ایرانسلو از بین اون دوتا اونی که تعرفه بهتری داره میندازم.
مسخره نیستیم که.
الان چرا دیوانه شد این ؟
آقا تحریم کنید اون td-lte رو ....
الان کسی اینو زده ؟
کار می کنه ؟؟؟
نکنه پول بره و بسته نیاد !!![]()
Last edited by EDWARD WHITE; 23-09-2016 at 01:06.
کار اون آشغاله خب !
بسته ۶ ماهه ۳۰ گیگ به ۲ ماهه تغییر پیدا کرده ۱۰۰ گیگ رو هم به ۶ ماهه اضافه کردن . با ۵۵۵ میشه خرید ، ایرانسل من هنوز بروز نیست ظاهرا دارن تغییرات میدن ، بسته های ۲ ماهه اضافه شده
بسته ۱۰۰ گیگ شده ۶ ماهه
بسته های جدید دو ماهش عالیه 30 گیگ و 48 گیگ و 72 گیگ . برای بسته سالانه هم احتمالا بسته پرحجم جدید اضافه کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)