من بیچاره تا دی ماه باشون قرارداد دارم
موندم چه جوراین چند ماه رو تحمل کنم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من بیچاره تا دی ماه باشون قرارداد دارم
موندم چه جوراین چند ماه رو تحمل کنم
منم اصفهانم.یک سال پیش با شاتل فضایی قرارداد بستم.شبی یک gig دان داشتم.این دو ماه آخر یه کاری میکنه که دیگه اصلا طرفش نرم.انشا الله تا اواخر مهر تموم میشه.این اواخر دوست دارم یه چند تا حواله روحی بشون بدم. انشا الله به روح بانیان برسه.
عمرا دیگه من شاتل بمونم اگه 2مگ هم بدن دیگه از این موجودات خنگ احمق که فقط دنبال خالی کردن جیب من و شما هستن سرویس بگیرم 9 ابان سرویسم تموم میشه اگه تا اون موقع خوب شد که بازم میشه تحمل کرد اگه نشد هر جور شده میرم از مخابرات سرویس میگیرم منم توصیه میکنم اصلا از شرکت ها سرویس نگیرین همشون دزد و جانی هستند.
![]()
یکم مبالغه نمیکنید؟
یعنی واقعا از 1 تا 6 پینج مگ دانلود کردید؟
من دیشب از 1 تا 7 400 مگ گرفتم
كاهش 20 درصدي قيمت اينترنت نهایی و ابلاغ شد
ایسنا- بر اساس طرح تجاري سال گذشته مشخص شد كه ميتوانيم 20 درصد كاهش قيمت پهناي باند داشته باشيم و اميدواريم براي سال آينده هم بتوانيم به همين ميزان يا بيشتر كاهش داشته باشيم.
محمود خسروي - مدير عامل شركت ارتباطات زيرساخت با بیان مطلب فوق و با تاكيد بر اين كه اين موضوع بايد بهصورت دقيق بررسي شود و از حالا نميتوان ميزان آن را مشخص كرد اظهار كرد: با توجه به اينكه قيمت پهناي باند در درگاه بينالملل روند كاهشي دارد، بايد در اين زمينه طرح تجاري مربوطه، قيمتهاي مختلف و آيتمهايي كه در اين زمينه وجود دارد را مورد بررسي قرار دهيم تا ببينيم ميتوانيم به چه ميزان كاهش داشته باشيم.
وي يادآور شد: روند اداري مورد نياز براي اعمال كاهش 20 درصدي قيمت اينترنت انجام و اين موضوع ابلاغ شد كه اين كاهش از طريق بخش واگذاري مدارات در حال اجراست.
مدير عامل شركت ارتباطات زيرساخت در ادامه ابراز كرد: اين موضوع كه كاربران نهايي از اين كاهش به چه ميزان متنفع ميشوند، برعهده سازمان تنظيم مقررات است كه رگولاتوري نيز در اين رابطه تعرفهاي تنظيم و به ارائهكنندگان خدمات ابلاغ كرد و در اين تعرفهها ميزان كاهشي كه به واسطه اين 20 درصد بايد براي كاربران نهايي اعمال شود، مشخص شده است و نظارت بر اين موضوع هم توسط خود سازمان صورت ميگيرد.
سلام
1)دوستان لطفا وارد این سایت بشید و تست برقراری ارتباط با سرور رو به من بگید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2)سپس وارد این سایت بشید و نتیجه تست رو به من بگید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3)در پایان نوع سرویس و قیمت رو به من بگید.
با تشکر
در 1 کلام.شاتل به فنا رفت...
پینگ 969!!
اکو 2مگ
---------- Post added at 03:05 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------
سرعت دانلود 80!!
دوستان یه چیز خیلی جالب .
من مشکل افت سرعت تو شبها رو داشتم . زنگ زدم پشتیبانی گفتم اینطوریه یارو گفت همون موقع که افت سرعت دارین زنگ بزنین تا ما چک کنیم الان نمیشه.گفتم باشه.
ساعت یکو نیم شب که سرعتم افتضاح شده بود زنگ زدم یارو شماره کاربریم رو پرسید . بعدش بهم یه شماره آی پی داد گفت اینو پینگ کن بعدش بگو چقدره TTL!!! بعدش که این کارو کردم یه خورده صبر کرد گفت برو تو سایت اپرا مرورگرشو بذار واسه دانلود ببین چطوره . در کمال نا باوری دیدم سرعتم چسبید به سقف و شد عین روز!
خلاصه از اون موقع سرعت خوب شده ولی باز هم توی بعضی سایتها که سرعت تو روز خوبه شبا سرعت میاد پایین و همچنان سرعت باز کردن صفحات هم کمه ولی جالب اینجاست که از بعضی از سایتها با سرعت خیلی خوبی شبا دانلود میکنه . حالا من نمیدونم فکر میکنم اینا خودشو شب ها سرعت سایتهایی که ازش زیاد دانلود میشه رو میارن پایین!
نظر شما چیه؟
سرعت در حد تیم ملی پایین اومده
خاک بر سرشون کنن
فسخ قرارداد
هم اکنون 75 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 75 مهمان)