تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2446 از 3017 اولاول ... 144619462346239624362442244324442445244624472448244924502456249625462946 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,451 به 24,460 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

شاید مرکز مخابراتیشون مشکل داره یا پهنای باند تو مرکزشون کمه .........

اینترنت مخابرات بدیش بی صاحب بودنشه ! اصلا معلوم نیست کی به کیه آدم جرات نداره زنگ بزنه پشتیبانی تا زنگ زدی داون استریم رو کم میکنه
    کلا امیدی به بهتر شدنش نیست .
    واسه تخلیه هم که هزار جور کلک سوار میکنن یادته یک بار تخلیه کردی خطت رو pcm کردن ؟

ولی شرکت های خصوصی برای جذب مشتری با هم رقابت میکنن پشتیبانیش حداقل ظاهر رو حذف میکنه نمیگه همینه که هست !
    نه دوتا از رفیقام هم از پارس دارن بهشون گفتم با مخابرات شبانه 500کیلوبایت دانلود میکنم داشتن شاخ درمیاوردن اول یکیشون گفت من با سرعت 1.5مگابایت دانلود میکنم بهش گفتم شبانه چند میشه گفت 50کیلوبایت من که گفتم شبانه 500 کیلوبایت دیگه نمیتونست چیزی بگه
    مخابرات هم الان مشکل دان استریمش حل شده دیگه وقتی خط رانژه میشه اتوماتیک میفته رو 10مگ الان دان استریم بعد از رانژه اتوماتیک میفته رو 10مگ اگه میبینی ما میترسیم زنگ بزنیم به پشتیبانی اون قضیش یه چیز دیگه ایه
    ولی برا تخلیه قبول دارم خیلی اذیت میکنن مخصوصا مارمالاد ضحی هم که خوب بود الان جمع شده
    Last edited by farshad0123; 25-05-2015 at 19:11.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

شاید مرکز مخابراتیشون مشکل داره یا پهنای باند تو مرکزشون کمه .........

اینترنت مخابرات بدیش بی صاحب بودنشه ! اصلا معلوم نیست کی به کیه آدم جرات نداره زنگ بزنه پشتیبانی تا زنگ زدی داون استریم رو کم میکنه
    کلا امیدی به بهتر شدنش نیست .
    واسه تخلیه هم که هزار جور کلک سوار میکنن یادته یک بار تخلیه کردی خطت رو pcm کردن ؟

ولی شرکت های خصوصی برای جذب مشتری با هم رقابت میکنن پشتیبانیش حداقل ظاهر رو حذف میکنه نمیگه همینه که هست !
    من خودم پارس دارم سرعت دانلودش مضخرفه به زور به ۴۰ تا میرسه فقط اول صبح ها خوبه

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

نه دوتا از رفیقام هم از پارس دارن بهشون گفتم با مخابرات شبانه 500کیلوبایت دانلود میکنم داشتن شاخ درمیاوردن اول یکیشون گفت من با سرعت 1.5مگابایت دانلود میکنم بهش گفتم شبانه چند میشه گفت 50کیلوبایت من که گفتم شبانه 500 کیلوبایت دیگه نمیتونست چیزی بگه
    مخابرات هم الان مشکل دان استریمش حل شده دیگه وقتی خط رانژه میشه اتوماتیک میفته رو 10مگ الان دان استریم بعد از رانژه اتوماتیک میفته رو 10مگ اگه میبینی ما میترسیم زنگ بزنیم به پشتیبانی اون قضیش یه چیز دیگه ایه
    ولی برا تخلیه قبول دارم خیلی اذیت میکنن مخصوصا مارمالاد ضحی هم که خوب بود الان جمع شده
    من خودم پارس دارم سرعت دانلودش مضخرفه به زور به ۴۰ تا میرسه فقط اول صبح ها خوبه
    پس لابد باید کلاهمو بندازم هوا که واسه من سرعت انقدر خوبه

پارس آنلاین واسه من همه چیزش خوبه به غیر از پینگش قبلا حدود 110 بود ولی الان 250 هست البته من فقط دانلود میکنم بخاطر همین واسم فرقی نمیکنه

4. این کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بیا این تست تک کانکشن با سرور خارجی !
    با نرم افزار های فیلترشکن معمولی به راحتی میشه باش فیلم و کلیپ از یوتوب و .... دید اون هم با کیفیت 1080p
    پارس آنلاین قبل از اینکه شبانه رو برداره واقعا هیچی کم نداشت .... خدا کنه شبانه برگرده شما هم بیاید پارس آنلاین لذت ببرید !

با اینترنت مخابرات همش اعصاب خوردیه .... روزی 50 بار باید به این تایپیک سر بزنی ببینی واسه بقیه هم سرعت کمه ............

هر موقع پارس تونست با سرعت 260 کیلو ویدئو 1080p اجرا کنه اونوقت قبوله
    مخابرات با سرعت بالای 1 مگ فکر کنم ویدئو 4k هم راحت اجرا کنه
    Last edited by sh@y@n; 25-05-2015 at 20:48.

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

باز شروع شد نویز خط یدفعه بالا رفت لینکم پرید آی پی قفل شد رو 37.221 وقتی هم آی پی میخوام عوض کنم بیست دقیقه طول میکشه تا ipبگیره
    نکنه این برنامه رو برا همیشه میخوان اجرا کنن
    مطمئنی خطت اتصالی نداره؟ ممکنه از پورتت هم باشه که نویز میندازه
    این قفل شدن ایپی ممکنه عمدی باشه که نزارن کسی شبانه دانلود کنه چون همیشه همین مواقعه که میگی ایپی قفل شد روی 37 ساعت 4 هم میگی درست شد

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

مطمئنی خطت اتصالی نداره؟ ممکنه از پورتت هم باشه که نویز میندازه
    این قفل شدن ایپی ممکنه عمدی باشه که نزارن کسی شبانه دانلود کنه چون همیشه همین مواقعه که میگی ایپی قفل شد روی 37 ساعت 4 هم میگی درست شد
    نه وقتی یدفعه نویز میفته روش و لینک میپره وقتی لینک ثابت شد میمونه رو 37.221 ولی الان درست شده
    شایان انگار سرعتا رو اسمی کردن از غروب که دوباره ip ها آزاد شدن سرعتم اسمی شده!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نه وقتی یدفعه نویز میفته روش و لینک میپره وقتی لینک ثابت شد میمونه رو 37.221 ولی الان درست شده
    شایان انگار سرعتا رو اسمی کردن از غروب که دوباره ip ها آزاد شدن سرعتم اسمی شده!
    سرعت منم اسمی شده

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

هر موقع پارس تونست با سرعت 260 کیلو ویدئو 1080p اجرا کنه اونوقت قبوله
    مخابرات با سرعت بالای 1 مگ فکر کنم ویدئو 4k هم راحت اجرا کنه

نه آقا قبول نیست
    آخه مگه دارم بات مسابقه میدم که میگی قبول نیست داداش
    والا انقدر راحت لود میکنه که یک کلیپ 15 دقیقه 1080 رو هنوز دقیقه سوم هستی کامل لود میشه

به هر حال امیدوارم از هر شرکتی استفاده میکنی هر روز بهتر بشه
    اصلا کاش مخابرات خوب بشه حداقل من یه جایی داشته باشم که ازش سرویس بگیرم
    Last edited by lamp23; 25-05-2015 at 22:38.

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

نه آقا قبول نیست
    آخه مگه دارم بات مسابقه میدم که میگی قبول نیست داداش
    والا انقدر راحت لود میکنه که یک کلیپ 15 دقیقه 1080 رو هنوز دقیقه سوم هستی کامل لود میشه

به هر حال امیدوارم از هر شرکتی استفاده میکنی هر روز بهتر بشه
    اصلا کاش مخابرات خوب بشه حداقل من یه جایی داشته باشم که ازش سرویس بگیرم
    فعلا صبر کن انگار از اکانتینگ سرعتا رو محدود کرده از غروب سرعتا اسمی شدن
    اگر سرعتا اسمی نشدن توصیه میکنم بیای مخابرات
    البته من که دانلودی ندارم ولی اصلا نمیتونم 250کیلوبایت رو تحمل کنم
    Last edited by farshad0123; 25-05-2015 at 22:45.

11. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اینقدر گفتید مخابرات خوبه و مخابرات دوست من است و من مخابرات را دوست دارم تا یکی از کارمندا رفت سراغ اکانتینگ رو همه چی رو تموم کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •