تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2446 از 2605 اولاول ... 14461946234623962436244224432444244524462447244824492450245624962546 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,451 به 24,460 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

line attenuation رو دقت نکردم. SNR هم تغییر خاصی نکرد.
    خوبی مخابرات اینه که عقلش میرسه یخورده بالاتر تنظیم کنه که سرعتی که خریدی رو دریافت کنی. زنگ بزن به های وب بگو بذاره 9 مگ، اگه پرسید چرا براش توضیح بده، بعد طرف میگه نه شما سرعت 8 مگ خریدی، خط هم 8 مگ ست شده و باید همین سرعت هم دریافت کنی اگه سرعت کمتر از اینه بررسی کنیم! بگو حالا شما بذار میخوام امتحان کنم. اگه 9 مگ رو زیر بار نرفت و خط 16 مگ کشش داره بگو بذارن 16، من همین کار رو کرده بودم. من روی های وب وقتی گفتم آپلود رو گذاشتن روی 2 مگ، وقتی تلفن زنگ میخورد یا گوشی رو برمیداشتم SNR آپلودم نوسان میکرد و اینترنت قطع میشد، مجبور شدم برگردم به 1 مگ. ولی روی مخابرات این مشکل رو ندارم، البته اون موقع با 16M/2M این مشکل رو داشتم الان 9M/2M هست. ماه بعد 16 مگ بگیرم معلوم میشه.
    روی های وب روی 16 مگ SNR دانلودم حدود 10-11 بود. مخابرات رو هنوز امتحان نکردم. الان روی 9 مگ، SNR حدود 25 هست (خونه نیستم دقیق ببینم).
    اره بهشون میگفتم 12 مگ بزارن. من مشکلم اینه که پرش لینک دارم با دیتاریت 8 مگ به بالا (تو دیتاریت 8 مگ اس ان ارم 19 هست) همچنین اس ان ارم در طول روز خیلی نوسان پیدا میکنه . یک نویز خیلی شدید و لحظه ای هم روی خطم میفته. از پست مخابراتی هم چک کردم نبود. تلفن هم که زنگ میخوره اس ان ار دانلود و اپلودم نوسان پیدا میکنه . خلاصه که خیلی اشغاله این های وب
    من مخابرات دارم خیلی راضی هستم. بدون قطعی . سرعت هم رو ۲۰ واسم بستند که تا ۱۸ مگ هم آپ میشه.
    پینگم الان ۱۷-۱۸ هست ولی قبلا که سرعتم رو ۱۶ بسته بودن پینگم ۵-۶ بود
    من مشکلم اینه که خطم لبه مرزه. فاصله از مرکز با گوگل مپ میزنم میزنه 1.5 کیلومتر ولی attenuation خطم 28 هست که تو سایت میزنم مینویسه 2 کیلومتر فاصله دارم از مرکز!
    به هر حال خطم تا 15.5 مگ کشش داره الان روی های وب. فک نکنم بهتر شه برم مخابرات . دیگه باید با همین سر کنم . 16 مگ میخرم تا اخر باز میزارم اگر قطعی داشتم کم کم کمش میکنم . مثلا 14 میذارم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من مخابرات دارم خیلی راضی هستم. بدون قطعی . سرعت هم رو ۲۰ واسم بستند که تا ۱۸ مگ هم آپ میشه.
    پینگم الان ۱۷-۱۸ هست ولی قبلا که سرعتم رو ۱۶ بسته بودن پینگم ۵-۶ بود
    با دانلود منیجر تک کانکشن و 32 کانکشن چقدر سرعت دانلود دارید؟ میشه از speedtest یه اسکرین شات بذارید؟

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه سوال
    اگه من بخوام حجم اضافه بخرم حتما باید صبر کنم ترافیکم تموم بشه یا همینطوری هم میتونم بخرم و به حجمم اضافه بشه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان یه سوال
    اگه من بخوام حجم اضافه بخرم حتما باید صبر کنم ترافیکم تموم بشه یا همینطوری هم میتونم بخرم و به حجمم اضافه بشه؟
    میتونید همین حالا ترافیک خریداری کنید.

5. این کاربر از Rahpooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

با دانلود منیجر تک کانکشن و 32 کانکشن چقدر سرعت دانلود دارید؟ میشه از speedtest یه اسکرین شات بذارید؟
    سرعت اینترنتم به اسپید تست حدود ۱۵ تا ۱۵/۵ و با دانلود منیجر حدود 2

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

داره خودمونی میشه mrhamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

14

پشتیبانی 2020 با اطمینان به من گفت خطتت 8مگ جواب نمیده برو تغییر بده به 4مگ! منم چون چاره ای نداشتم رفتم 4مگ کردم که دوباره پول مالیات و... دادم، اما درست نشد.

به پشتیبانی گفتم که سرعتم 270kbps هست و پاسخ داده: مشتری گرامی با سلام و احترام مشکل شما به واحد مربوطه جهت بررسی و رفع مشکل اعلام شده و در حال پیگیری می باشد. از صبر و شکیبایی شما سپاسگزاریم. کسی تاحالا این مشکلو داشته، آخرش جواب میدن یا سنگ-قلاب میکنن؟ اصلا مخابرات کاری میکنه واسه مشترک؟

کسی میتونه راهنمایی کنه چکار دیگه ای میتونم انجام بدم؟ یا برم لغو سرویس کنم؟ والا یه کاره واسه اینترنت رفتم خط تلفن خریدم چون خط تلفن نداشتیم که درواقع بخاطر سرویس دهی افتضاح مرکزمخابراتی مشهدی-مهدی چند سال پیش خطمون پس داده بودیم.

آنچه شیران را کند روبه مزاج *** احتیاج است، احتیاج است، احتیاج! ---> وگرنه منو چه به مخابرات با سرویس دولتی!
    Last edited by mrhamed; 18-05-2020 at 07:26.

داره خودمونی میشه mrhamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

تهران دیگه جای زندگی نیس, پاشو بیا تو یکی از شهرستانها خیلی بهتره
    کاملا موافقم، نه تنها تهران که این مملکت جای زندگی نیست؛ هرچی دندون رو جیگر گذاشتیم بلکه روبه بهبود بره؛ نرفت که نرفت... از قدیم گفتن: میخ آهنین نرود در سنگ...
    اگه واسه برنامه نویس وب اونجا کار سراغ داری که زندگیم بچرخه؛ چرا که نه میام داداش
    Last edited by mrhamed; 18-05-2020 at 08:32.

9. این کاربر از mrhamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این ترافیک رزرو یعنی چی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من سرویس اینترنتم ترافیکش تموم شد .بعد 2 روز ترافیک خریدم چقدر طول میکشه اضافه بشه؟حجم کلیم هنوز صفره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من سرویس اینترنتم ترافیکش تموم شد .بعد 2 روز ترافیک خریدم چقدر طول میکشه اضافه بشه؟حجم کلیم هنوز صفره
    بعد اتمام ترافیک، خود بخود اضافه میشه و از ترافیک رزورتون کم میشه.

13. این کاربر از Rahpooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •