تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2446 از 4105 اولاول ... 1446194623462396243624422443244424452446244724482449245024562496254629463446 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,451 به 24,460 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه __Jamaica__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

یک سوال :

دوستان میخواستم ببینم .

1- اگه اتفاقی برات تو یگان بیافته مثلا دستت بشکنه پات بشکنه و ... چی میشه وضعیت ؟!

2- برای لیسانس جماعت نگه بانی چند ساعت تو هفته و ایا روز هست یا شب ؟

3- وقتی شب خاموشی باشه . زمان مسواک زدن . دستشویی رفتن و ... چه موقعی هست .

4- وضعیت مرخصی ها چطور هست در حالت نرمال .

5- اگر موقع رژه سرماخوردگی شدید و بدن درد شدید بگیری و نتونی باید چی کار کنی ؟

6- و دوستان بر اساس بیشترین احتمال جواب بدین .

دوستان اگر :

کسی که اواسط ابان دفترچه بفرسته چه ماهی اعزام میشه؟

اگر اسفند دفترچه بفرسته چه ماهی اعزام میشه ؟

7- بر اساس قانون 24 ماه . مناطق مرزی چند ماه کسر میشه ؟

1.تشریف میبرید بهداری ، اعزام میکنن بیمارستان ارتش حالا یا هر ارگانی اونجا استراحت در منزل یا یگان بهتون میدن.
    2.همش بستگی داره به اینکه کجا خدمت میکنید.لیسانس ها کم باشن زیاد باشن بستگی داره
    3.مشکل نداره امار حاضر بخواب که گرفتن شما برو دستشویی
    4.مرخصی هم بستگی داره اما خوب قانونیش هز 90 تا پر کردین 2 هفته میدن ، همش بستگی به عمق رفاقت شما با فرمانده داره بودن دوستان 20 تا میموندن 20 تا هم میرفتن مرخصی
    5.اگر افسر اموزش یا فرمانده گروهانتون ادم باشعوری باشه میگه استراحت کن بیشعور باشه میرید رژه
    6.برج 10
    اسفند هم که مطمئناً برج 2
    7.هنوز اعلام نکردن

2. 2 کاربر از __Jamaica__ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال momo1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

شما که افسری بعد ساعت اداری همه جا رهاتون میکنن.
    در هر صورت برای امریه من که نمیدونم شما چه اداره ای میخواید امریه بشید هر جا هم متفاوته روش هاشون
    شمام که خوب حلِ میگید اشنا دارید این که میگم روال عادیشه شما به اون طرف مراجعه کنید.
    اما روال کار اینجوریِ شما یکی از شرایط و دارایید و میخواید اقدام به گرفتن امریه کنید ( متاهل ، معاف از رزم ، بستگان درجه 1 خانواده شهید ، تحت پوشش کمیته و... )
    پ.ن دیددم نداشتن شرایط و امریه هم گرفتن
    حالا دارید یکیشو؟ باید حضوری تشریف ببرید اون سازمان و بپرسید برای کی پذیرش امریه دارن ( قسمت نیروی انسانی یا کارگزینی )
    بعد هم اون ماه که اعلام کردن دفترچه رو پست کنید و دعا کنید پذیرش بشید.
    و دوستانه بگم اگر کسری دارید نگید.امریه که شدید کسری و بذارید تو دستور هیچ کاری هم نمیتونن بکنن ( شما دوست ارشدمون هم پروژه رو بگیر هر چند سخت )
    [/QUOTE]
    ممنون از اینکه وقت میزاری جواب میدی... تز گرایش من در حد اختراع هستش!!!! بیخیال شدم حداقل 1سال میخواد وقت بزاری.... شرایط متاهل و... اصلا ندارم... واسه جهادکشاورزی میخوام اقدام کنم... بسیجی فعال دارم ولی حوصله ندارم برم دنبالش البته کسری در امریه ادارات حساب نمیشه......من تدریس میکنم فقط میخوام در شهر خودم امریه باشم... یکی از دوستان میگه اگه تازه درست بشه میافتی یکی از شهرهای محروم بعد نمیتونی انتقال بگیری... درسته؟
    Last edited by momo1364; 05-10-2014 at 12:44.

ناظر انجمن دانلود و آپلود NET DOCTOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

یک سوال :

دوستان میخواستم ببینم .

1- اگه اتفاقی برات تو یگان بیافته مثلا دستت بشکنه پات بشکنه و ... چی میشه وضعیت ؟!

دوستان اگر :

یک سوال!!!!

در مورد سوال هفتم!

اعلام کردن که مثل قبله یعنی مناطق بد آب و هوا 2 ماه و مناطق عملیاتی 3 ماه کسری داره

البته بعدها خواهید دید که هیچ منطقی در مورد تعریف بد آب و هوا و عملیاتی وجود نداره و یک جا وسط بیابونی و هیچ کسری نداره و...

5. 3 کاربر از NET DOCTOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

یک سوال!!!!

در مورد سوال هفتم!

اعلام کردن که مثل قبله یعنی مناطق بد آب و هوا 2 ماه و مناطق عملیاتی 3 ماه کسری داره

البته بعدها خواهید دید که هیچ منطقی در مورد تعریف بد آب و هوا و عملیاتی وجود نداره و یک جا وسط بیابونی و هیچ کسری نداره و...
    خو یه سواله که بچندین بخش مختلف تقسیم شده . به نظرم هر کی میخوا دراشد بخونه اول بر شر این خدمت لعنتی رو بکنه .

داره خودمونی میشه Gestapo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    آقا من الان دوره کد هستم و برای کسری اقدام کردم
    الان نامه ای که بهم دادن به اسم این پادگانی که دارم دوره کد رو میگذرونم زدن
    خواستم بدونم اگه برم یگان بعداً برام مشکل پیش میاد؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

شما که ارشد دارید اشتباه نکن امریه نگیر،با اینکه درجه هارو کم کردن شما هنوز ستواندوم میشید.
    بهتون کمتر از شما نمیگن الکی میخواید 3 ماه بیشتر خدمت کنید.
    ارشد ها 90% بدون شرایط میوفتن شهرشون
    اما امریه گرفتن حتماً اشنا میخواد یا دو پای بسیار قوی اهنین که این سازمان به اون سازمان برید.
    معمولاً هم هر ماه یا دو ماه یبار پذیرش ندارن،شما 3 ماه اونطوری اضافه تر خدمت کنی دو ماه هم مثلاً وایسی تا موعد فراخوانشون ...
    من جای شما بودم بجای امریه دنبال پروژه کسر خدمت گرفتن میرفتم.
    درجه فوق لیسانس همه جا ستوان دو نیست ستوان سوم هم میدن.
    تقسیمات هم اصلا به مدرک تحصیلی ربطی نداره!

باسلام من دی ماه امسال دوره لیسانس درسم تمام میشه خواستم ببینم کی باید دفترچه بگیرم اگه دی بفرستم امکان داره اسفند اعزام بشم وارسال کنم دوره تکمیلی داشته باشی تو سپاه هنوز قابل قبوله یا نه پذیرش تو سپاه اگر امکان داره تو ضیح بدهید
    دوست عزیز شما همینکه امتحانات را بدین و تمامی نمرات بیرون بیاد و تسویه بکنید طول میکشه و به نظر من دی که اصلا نمیتونید ارسال کنید، بستگی به تاریخ امتحانتون و آخرین نمرتون داره. در نتیجه اعزام شما در اسفند تقریبا محاله.

بله اگه تکمیلی 45 روزه داشته باشید قبوله ولی شرایط پذیرش گرفتن سخته علی اصوص برای فارق التحصیلان دانشگاهی.

سلام، من اول شهریور اعزام شدم، راجبه غیبت و تجدید دوره سوال دارم، دوبار مرخصی بهمون دادن، من تو هردوش غیبت کردم، یه 2 روز و یه 4 روز، مجموعا 6 روز، تجدید دوره می شم؟ چی میشه؟
    دوست عزیز ناراحت نشو ولی من بهتون گفتم شما اگه هم بتونید تموم کنید حداقل 3-4 ماه اضافه می خورین تا آخر خدمت.

در ضمن دعا کن تجدید دوره نکنن و یا یه 10-20 روز اضافه نگه ندارن که اون خیلی دیوانه کننده تر از آموزش با دوستان و هم دوره ای ها هست!

یک سوال :

دوستان میخواستم ببینم .

دوستان اگر :

1- هیچی میری بهداری و مرخصی استعلاجی میدن.

2- ببینید نسبت به نیرو / یگان / مکان و زمان متفاوت هست، استاندارد خاص که نداره.

سرباز لیسانس داریم داره پست میده، پاس پیاده میده، سرباز داریم اصلا پست نمیده، سرباز داریم پاس بخش میشه و....

حالا در ضمن مصلا اگه ما گفتیم X ساعت باید پست بدی، شما نمیرین؟! مجبورین برین پس ذهن خودتون را با این جزییات مشغول نکنین.

3- در آموزشی 15-20 دقیقه قیل خاموشی قرق شروع میشه، قبل اون شما می تونید دستشویی و مسواک برین بزنید.

4- قانون 1 روز در ماه هست، و برای مسافت های دور کمی اضافه میشه.

بعضی جاها همین قانونی را میدن بعضی جاها کمی بیشتر

5- اعزام میشین به دکتر و نظر را اون میده که نیاز به استراحت در یگان هست یا نه.

6- احتمال قوی اسفند.
    - اردیبهشت یا تیر

7- 21 ماه

شما که افسری بعد ساعت اداری همه جا رهاتون میکنن.
    در هر صورت برای امریه من که نمیدونم شما چه اداره ای میخواید امریه بشید هر جا هم متفاوته روش هاشون
    شمام که خوب حلِ میگید اشنا دارید این که میگم روال عادیشه شما به اون طرف مراجعه کنید.
    اما روال کار اینجوریِ شما یکی از شرایط و دارایید و میخواید اقدام به گرفتن امریه کنید ( متاهل ، معاف از رزم ، بستگان درجه 1 خانواده شهید ، تحت پوشش کمیته و... )
    پ.ن دیددم نداشتن شرایط و امریه هم گرفتن
    حالا دارید یکیشو؟ باید حضوری تشریف ببرید اون سازمان و بپرسید برای کی پذیرش امریه دارن ( قسمت نیروی انسانی یا کارگزینی )
    بعد هم اون ماه که اعلام کردن دفترچه رو پست کنید و دعا کنید پذیرش بشید.
    و دوستانه بگم اگر کسری دارید نگید.امریه که شدید کسری و بذارید تو دستور هیچ کاری هم نمیتونن بکنن ( شما دوست ارشدمون هم پروژه رو بگیر هر چند سخت )
    اشتباهه

ممنون از اینکه وقت میزاری جواب میدی... تز گرایش من در حد اختراع هستش!!!! بیخیال شدم حداقل 1سال میخواد وقت بزاری.... شرایط متاهل و... اصلا ندارم... واسه جهادکشاورزی میخوام اقدام کنم... بسیجی فعال دارم ولی حوصله ندارم برم دنبالش البته کسری در امریه ادارات حساب نمیشه......من تدریس میکنم فقط میخوام در شهر خودم امریه باشم... یکی از دوستان میگه اگه تازه درست بشه میافتی یکی از شهرهای محروم بعد نمیتونی انتقال بگیری... درسته؟
    دوست عزیز من نفهمیدم می خواین کدوم سازمان امریه بگیرین ولی اگه بخواین تدریس کنین و یا حتی کار کنین هیچ تضمینی نیست که شهر خودتون باشین.
    خیلی ها دوست دارن شهر خودشون باشن ولی این مورد با دوست داشتن نمیشه.

شما باید یه پارتی خیلی قوی داشته باشی که هم امریه را بگیره (چون امریه به شدت کاهش دادن) هم تو همون اداره شهر خودتون خدمت کنید.

من قبلا گفتم یه درصدی از کسانی که به امریه دل بستند میتونن امریه بگیرن چون چیزی حدو د 70% کاهش پیدا کرده و احتمال کاهش محدد اون هم زیاده.

سلام دوستان
    آقا من الان دوره کد هستم و برای کسری اقدام کردم
    الان نامه ای که بهم دادن به اسم این پادگانی که دارم دوره کد رو میگذرونم زدن
    خواستم بدونم اگه برم یگان بعداً برام مشکل پیش میاد؟
    باید بعد اینکه به یگان اصلیتون میرفتین اقدام میکردین، احتمالا باید بعد اینکه به یگان رفتین مجددا نامه بگیرین.

البته شاید سیستم ارتش متفاوت باشه و بتونن از همون جایی که دوره کد خوردین ثبت کنن ولی در ناجا این امکان نیست.

9. 2 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال این دو ماه آموزشی جزئ از 21 یک ماه خدمت محسوب میشه یعنی من که کارت تکمیلی بسیج دارم اگه آموزشی معاف شم 21 ماه خدمتم میشه 19 ماه یا همون 21 ماه هستش؟

داره خودمونی میشه __Jamaica__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

درجه فوق لیسانس همه جا ستوان دو نیست ستوان سوم هم میدن.
    تقسیمات هم اصلا به مدرک تحصیلی ربطی نداره!

در ضمن دعا کن تجدید دوره نکنن و یا یه 10-20 روز اضافه نگه ندارن که اون خیلی دیوانه کننده تر از آموزش با دوستان و هم دوره ای ها هست!

دوست عزیز با کمال احترام بنده توی ستاد فرماندهی معاونت نیروی انسانی نزاجا خدمت کردم، فکر میکنم این مسایل بهتر از شما بدونم
    ایشون هم امریه میشه یا ارتش یا وزارت دفاع اموزشی میره ستواندوم میشه

این هم از اون حرفا بود !
    10-20 روز اضافه نگه ندارنش؟
    کجا نگه دارنش؟سر 1 ام دویاره سربازای جدید میان :| ایشون پاش به بازرسی برسه پدر اون فرمانده که 1 ساعت اضافه تر نگه داشتن اینارو در میارن

بزرگوار هموطور که گفتم شما باید تشریف ببرید بپرسید که چه ماهی پذیرش دارن
    خوبی وزارت جهاد اینه تعداد ماه هایی که میگرفت زیاد بود ( البته الان و دقیق اطلاع ندارم )
    رفیق درسته که ادارات امریه نمیدن ، اولاً کسری اول توی ناجا ثبت میشه بعد هم شما یه روز مرخصی بگیرید برید معاونت احتیاط ارگان مریوطه بذارید توی دستور
    یهو میبینن که شما امار ترخیصتون اومده ، میخوان چکار کنن؟
    من دیدم که کردن دوستان حالا شما علاقه ندارید بحثش جداست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام
    سوال دارم
    1-ما مدارک تحصیلی یا سایر مدارکمون رو همراه با دفترچه میفرستیم بره یا چچوری میشه؟
    2- مدارکی غیر از مدارک تحصیلی دانشگاهی تو خدمت و درجه و اینجور مساعل تاثیر داره ؟؟؟ مثلاً مدارک آموزشگاه های آزاد و غیره...
    3-جریان این کارت سفید و سبز و قرمز و غیره چیه؟ چچوری میرسه به دستمون هر کدم حاوی چی هستن به ترتیب کدوما میان؟ چند وقت به چند وقت میان؟
    ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

این هم از اون حرفا بود !
    10-20 روز اضافه نگه ندارنش؟
    کجا نگه دارنش؟سر 1 ام دویاره سربازای جدید میان :| ایشون پاش به بازرسی برسه پدر اون فرمانده که 1 ساعت اضافه تر نگه داشتن اینارو در میارن

واقعا؟ پس نگران نباشم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •