میاره
من تا مرحله اخر خرید پیش رفتم
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
میاره
من تا مرحله اخر خرید پیش رفتم
![]()
واسه من که نمیاره فکر کنم فقط اونایی که سرویس دارن می تونن انتخاب کنند!!
و یه چیزه دیگه سرعت دانلود با این سرویس چقدره؟
همین 2هفته پیش اسیاتک بودم که قطع وصلی زیاد داشت و پینگش بعد ظهر می رفت بالا جمع اوری کردم رفتم سمت شاتل اونم کمترین پینگش 380 بود دانلود هم می کردی می رفت بالای 1000!! بعد 1هفته موندن تو شاتل و 70تومن ضرر کردن همین چند روز پیش جمع اوری کردم!! پارس انلاین طرف های ما سرویس نمی ده و این اسیاتک هم پورت خالی نداره!!الا من 3هفته است سرگردانم!!!!الان هم یه 1 ماه های وب گرفتم اگه خوب نبود میام این سرویس نامحدود رو می گیرم از همارا!!
![]()
Last edited by humanaga; 29-01-2016 at 17:02.
سرعتش 48 و تا برسه به شما میشه 45 تقریبا
-----------------------------------------------------------------
یه نمونه پینگ هم میزارم با سرورهای دوتا2
اینترنت هماراسیستم الان گرفتم
![]()
Last edited by senator2011; 29-01-2016 at 19:43.
سلام ، میشه به ماهم توضیح بفرمایین ؟ کدوم شرکته ؟ کدوم سرویسه ؟![]()
سرعت دانلود کمه حداقل یه 55 میدا یه چیزی ولی 45الا ماکسنت سرویس 384 طلایی و اسیاتک 256نامحدود طلایی با ماهی 55تومن سرعت دانلود 65 میده!!!
------------------------------------------
این جمع اوری کردن رسما اعصاب نمی زاره واسه ادم!!چرا جمع اوری کردن از یه شرکت دیگه باید 1 هفته طول بکشه؟الا من 2هفته پیش 5شنبه فرم جمع اوری رو پر کردم شنبه نت رو قطع کردن از شاتل بقیه پولم رو 3شنبه بر گردوندن ولی هنوز که هنوز نت جمع اوری نشده!رسما حوصله حرف زدن با پشتیبانی رو ندارم اخرش میگن فرستادیم الا دست مخابراته و...... قانونی واسه این کارا نیست که اینقدر طول بکشه یا درخواست غرامت کرد!!
تو سایت جدید همارا هست 384. از اونجا سفارش بدین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از شاتل پول سرویستون رو پس گرفتین ؟ چقدرشو دادن؟ من یه 50G هم شارژ کردم 61 تومن شد + 84 تومن سرویس 3 ماهه. چقدرشو فکر میکنین میتونم پس بگیرم . تقریبا 2 هفتس دارم استفاده میکنم ...
نمیشه بعد انتخاب وا وارد کردن شماره باز میری صفحه جدید و باز همون آش......
پول یک ماه رو از من کم کردن مابقی رو دادن!! حالا باید با خودشون صحبت کنید ببینید اون حجم رو بر می گردونند یا نه!!!مال من نامحدود بود!!
سلام دوستان الان تبریز کدوم شرکت هست که اینترنت پایدار و پینگ خوب بده؟
دیشب سرعت تک کانکشن اینترانت {سرور ایرانی آسیاتک} من از فول اسپید به 70 کیلوبایت رسیده بود
هر غلطی دلشون میخوان می کنند
آخه احمق ها سرعت اینترنت لیمیت بشه یه چیز
آخه اینترانت هم لیمیت میشه ؟
- - - Updated - - -
دیشب سرعت تک کانکشن اینترانت {سرور ایرانی آسیاتک} من از فول اسپید به 70 کیلوبایت رسیده بود
هر غلطی دلشون میخوان می کنند
آخه احمق ها سرعت اینترنت لیمیت بشه یه چیز
آخه اینترانت هم لیمیت میشه ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)