تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2445 از 2605 اولاول ... 14451945234523952435244124422443244424452446244724482449245524952545 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,441 به 24,450 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

کمپین ماندگار- سرویس حرفه ای 6- 16Mbps پایه - سه ماهه پس پرداخت -123GB ترافیک ماهانه بین الملل (بعلاوه ماهانه 7GB با احتساب 5% سازمان)-

کمپین ماندگار- سرویس حرفه ای 6- 16Mbps پایه - شش ماهه پس پرداخت -123GB ترافیک ماهانه بین الملل (بعلاوه ماهانه 7GB با احتساب 5% سازمان)-

کمپین ماندگار- سرویس حرفه ای 6- 16Mbps پایه - یکساله پس پرداخت -123GB ترافیک ماهانه بین الملل (بعلاوه ماهانه 7GB با احتساب 5% سازمان)-

کسی میدونه فرق اینا چیه؟
    همه موارد بالا رو هر ماه میشه پرداخت کرد.دیگه چه فرقی میمونه؟
    البته اگه براتون ممکنه تانوما یا حداقل وی دی اس ال بگیرید. گمون نکنم هزینه وی دی اس ال با ای دی اس ال عهد بوقی فرقی بکند (البته جز مودم ولی شما هم قرار نیست هر روز مودم بخرید)

2. 2 کاربر از Rahpooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه number-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

دوستان سرویس های ماهانه adsl که نوشته غیر حجمی ولی حجم گفته منظورش چیه؟
    ایا سرویس ۵۱۲ ۱۰ گیگ مخابرات سرعت بازه؟
    و اینکه کد انتظار مکالمه عوض شده؟ *۴۳# جواب نمیده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوستان مخابرات وضعیتش چطوره ؟ اس ان ار در طول روز زیاد افت داره ؟ قطعی و وصلی (پریدن لینک) چطوره؟
    من های وب دارم آشغاله به تمام معناست میخوام مخابرات بگیرم کمپین ماندگار 16 مگ.
    کسایی که 16 مگ دارند سرعت چقدر میگیرن؟ (دیتاریتتون روی 16 باشه نه بالاتر)
    سرعت اپلود چنده؟ 2 مگ میدن؟ قابلیت annex M داره مخابرات؟

5. این کاربر از 2136au بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mrhamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

2

من جنوب شرق تهران، مرکز مخابراتی مشهدی مهدی(خدا میدونه چقدر افراد بیکفایتی توش ریخته) دیروز بعداز 20روز دوندگی سرویس گرفتم.
    به معنای واقعی کلمه افتضاح اصلا یه پینگ هم ندارم! تو این شرایط بی پولی 250 هزارتومان خط خریدم و 55هزارتومان یکماه اینترنت

SNR Margin
    4.7 7.4 db

Line Attenuation
    35.3 27.8 db

مواظب باشید بهتون اشتراک یکساله قالب نکنن. اگه میخایید شانستونو امتحان کنید یکماه 1مگ بگیرید ببینید کلا زیرساختتون مناسبه سرویس هست؟ خود سرویس پیشکش!

میلیارد میلیارد دلار پول نفت ما کجا میره؟ تا کی باید بشینیم فقط نگاه کنیم؟
    Last edited by mrhamed; 17-05-2020 at 01:17.

7. این کاربر از mrhamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

من جنوب شرق تهران، مرکز مخابراتی مشهدی مهدی(خدا میدونه چقدر افراد بیکفایتی توش ریخته) دیروز بعداز 20روز دوندگی سرویس گرفتم.
    به معنای واقعی کلمه افتضاح اصلا یه پینگ هم ندارم! تو این شرایط بی پولی 250 هزارتومان خط خریدم و 55هزارتومان یکماه اینترنت

SNR Margin
    4.7 7.4 db

Line Attenuation
    35.3 27.8 db

مواظب باشید بهتون اشتراک یکساله قالب نکنن. اگه میخایید شانستونو امتحان کنید یکماه 1مگ بگیرید ببینید کلا زیرساختتون مناسبه سرویس هست؟ خود سرویس پیشکش!

میلیارد میلیارد دلار پول نفت ما کجا میره؟ تا کی باید بشینیم فقط نگاه کنیم؟
    تهران دیگه جای زندگی نیس, پاشو بیا تو یکی از شهرستانها خیلی بهتره
    بقول خودت, کارمندان هم مثل بقیه مردم اند
    حالا دیگه نفت کجا, مفتی از ما نمیخرن

9. این کاربر از dadash42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان مخابرات وضعیتش چطوره ؟ اس ان ار در طول روز زیاد افت داره ؟ قطعی و وصلی (پریدن لینک) چطوره؟

مخابرات هم همینطوره . برای من که پرش لینک زیاد داره
    annex m هم داره مخابرات
    16 مگ قبلا داشتن با توجه به فاصله مون من حدود 1.6 مگابایت میگرفتم

11. این کاربر از mehrdadb3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام
    من هم یک ماهی میشه از های وب کوچ کردم مخابرات. برای من که مخابرات عالیه. قطعی اصلا ندارم. اول 8 مگ گرفتم، از روز اول که وصل شد و بدون اینکه بگم آپلود رو کمی بیشتر از 2 مگ بستن که 2 مگ بتونم دریافت کنم،دانلود هم روی 9 مگ گذاشتن (بر خلاف های وب گوسفند که وقتی بهش میگفتم باید بالاتر ست کنی میگفت نمیشه!) کیفیت خطم خوبه و برای ماه بعد 16 مگ 3 ماهه میگیرم.
    ولی برای من 9 روز طول کشید تا وصل کنن. 72 ساعت بعد ثبت نام شکایت کردم و هر روز زنگ میزدم 2020 یا مرکز. روزی هم که وصل شد 3 نفر زنگ زدن پیگیری کنن که وصل شد یا نه
    Last edited by Amir1234646; 17-05-2020 at 12:07.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام
    من هم یک ماهی میشه از های وب کوچ کردم مخابرات. برای من که مخابرات عالیه. قطعی اصلا ندارم. اول 8 مگ گرفتم، از روز اول که وصل شد و بدون اینکه بگم آپلود رو کمی بیشتر از 2 مگ بستن که 2 مگ بتونم دریافت کنم،دانلود هم روی 9 مگ گذاشتن (بر خلاف های وب گوسفند که وقتی بهش میگفتم باید بالاتر ست کنی میگفت نمیشه!) کیفیت خطم خوبه و برای ماه بعد 16 مگ 3 ماهه میگیرم.
    ولی برای من 9 روز طول کشید تا وصل کنن. 72 ساعت بعد ثبت نام شکایت کردم و هر روز زنگ میزدم 2020 یا مرکز. روزی هم که وصل شد 3 نفر زنگ زدن پیگیری کنن که وصل شد یا نه
    البته من مشهد هستم (مرکز استقلال). ولی نظرات متفاوته و واقعا به مرکز مخابراتی ربط داره.
    شما از های وب رفتید مخابرات line attenuation فرق کرد؟ و همچنین snr خطتون روی یک دیتا ریت مشخص فرق کرد؟
    مخابرات چه دیتا ریت هایی میتونه بزاره ؟ های وب که به این صورت هست : (اپلود/دانلود) 4/1 6/512 8/1 8/2 12/512 16/512 16/1 16/2 24/2
    من های وب دارم رو 8 مگ سرعت 7 مگ میگیرم. اگر دیتا ریت رو بزارن یه پله بالاتر اون موقع 8 مگگ رو میگیرم. مخابرات هم همین شکلیه؟ فک کنم همه همینجورین کلا. بین 10 تا 20 درصد از سرعت اسمی (دیتا ریت) کمتر میشه
    Last edited by 2136au; 17-05-2020 at 13:38.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

من مخابرات دارم خیلی راضی هستم. بدون قطعی . سرعت هم رو ۲۰ واسم بستند که تا ۱۸ مگ هم آپ میشه.
    پینگم الان ۱۷-۱۸ هست ولی قبلا که سرعتم رو ۱۶ بسته بودن پینگم ۵-۶ بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

البته من مشهد هستم (مرکز استقلال). ولی نظرات متفاوته و واقعا به مرکز مخابراتی ربط داره.
    شما از های وب رفتید مخابرات line attenuation فرق کرد؟ و همچنین snr خطتون روی یک دیتا ریت مشخص فرق کرد؟
    مخابرات چه دیتا ریت هایی میتونه بزاره ؟ های وب که به این صورت هست : (اپلود/دانلود) 4/1 6/512 8/1 8/2 12/512 16/512 16/1 16/2 24/2
    من های وب دارم رو 8 مگ سرعت 7 مگ میگیرم. اگر دیتا ریت رو بزارن یه پله بالاتر اون موقع 8 مگگ رو میگیرم. مخابرات هم همین شکلیه؟ فک کنم همه همینجورین کلا. بین 10 تا 20 درصد از سرعت اسمی (دیتا ریت) کمتر میشه
    line attenuation رو دقت نکردم. SNR هم تغییر خاصی نکرد.
    خوبی مخابرات اینه که عقلش میرسه یخورده بالاتر تنظیم کنه که سرعتی که خریدی رو دریافت کنی. زنگ بزن به های وب بگو بذاره 9 مگ، اگه پرسید چرا براش توضیح بده، بعد طرف میگه نه شما سرعت 8 مگ خریدی، خط هم 8 مگ ست شده و باید همین سرعت هم دریافت کنی اگه سرعت کمتر از اینه بررسی کنیم! بگو حالا شما بذار میخوام امتحان کنم. اگه 9 مگ رو زیر بار نرفت و خط 16 مگ کشش داره بگو بذارن 16، من همین کار رو کرده بودم. من روی های وب وقتی گفتم آپلود رو گذاشتن روی 2 مگ، وقتی تلفن زنگ میخورد یا گوشی رو برمیداشتم SNR آپلودم نوسان میکرد و اینترنت قطع میشد، مجبور شدم برگردم به 1 مگ. ولی روی مخابرات این مشکل رو ندارم، البته اون موقع با 16M/2M این مشکل رو داشتم الان 9M/2M هست. ماه بعد 16 مگ بگیرم معلوم میشه.
    روی های وب روی 16 مگ SNR دانلودم حدود 10-11 بود. مخابرات رو هنوز امتحان نکردم. الان روی 9 مگ، SNR حدود 25 هست (خونه نیستم دقیق ببینم).

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •