تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2445 از 4105 اولاول ... 1445194523452395243524412442244324442445244624472448244924552495254529453445 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,441 به 24,450 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

کرمانشاه؟
    متاسفانه اکثر پزشک ها میوفتن مرز،نیروشم فرفی نداره ارتش اینام میوفتن مرز
    اگر شرایط داشته باشید شهر خودتون خدمت میکنید 100 %ای
    تقسیم هم فقط نیروی انسانی انجام میده و بس به این صورت که واحد ها درخواست نیرو و به ستاد فرماندهی معاونت نیروی انسانی میفرستن اونجا هم رندوم تقسیم میکنن.[/QUOTE]

مرسی از برادر jamaica
    بنظرتون الان میتونم واس شهر خودم پذیرش نیروانتظامی بگیرم
    پرستارم کد خوردم نیروانتظامی
    Last edited by hassanmanutd39; 04-10-2014 at 23:07.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام.من بعد از 40 روز از اموزشی برای میان دوره برگشتم و الان 3 روز مرخصی بود و باید برگردم.

سوال اولم اینه که فردا با یک یا دو ساعت تاخیر میرسم.ایا ممکنه دم دژبانی واسم شر بشه؟چیکار کنم؟

سوال مهم ترم اینه که اینجا مارو وحشتناک میترسونن.با اینکه مدرکم لیسانسه همش بهم میگن که میفتی خاش یا سومار یا سره پل ذهاب کرمانشاه لب مرز.این حرفاشون تا چه حد صحت داره؟!

میگن نمره ی فرماندهیتون خیلی مهمه.هم توی تقسیم بندی و هم توی درجه.راستش من از این میترسم که خوب تیراندازی کنم و بندازنم جای بد لب مرز.از اون طرف میترسم بد تیراندازی کنم و بازم بندازنم لب مرز به خاطره نمره ی فرماندهی.

تنها دلخوشیم اینه که یکی میگفت که خاش لیسانس نمیگیره.تورو خدا بگید راسته؟

در حال حاضر 05 کرمان هستم نیروی زمینی ارتش.خیلیا میگن هتله ، خیلیا میگن جهنم!ما که نفهمیدیم کدومش درست بود!ولی سخت گذشت بهم.اما تحمل گذروندن دوره ی سخت تر از اینو ندارم.مخصوصا اگه بخوام خاش یا لب مرز بیفتم.

در ضمن اینجا خیلی از شرایط بده خاش و شهررضا ی اصفهان میگن.میگن که جهنمه نسبت به 05 .ایا راسته؟

در کل میگن تقسیم بندی های 05 خیلی مسخرست و اغلب میندازن خاش که بهش نزدیکه!گروهبانمون میگه من سه تا شرایط داشتم ولی باز افتادم خاش.

میگفت شانس بیاری کد بخوری وگرنه گروهبان بشی دهنت سرویسه!چند درصد ممکنه رشته ی حقوق کد بخوره؟

در ضمن فوق لیسانس آزاد هم قبول شدم اما از ترس پریدن آموزشی و مخصوصا الان که خدمت شد 24 ماه قید فوق را زدم.کاره خوبی کردم؟

خلاصه سوال هام زیاده.اگه میشه یکی که میدونه هرچه زود تر به همش جواب بده تا قبل از رفتنم.ممنون.
    من فقط میتونم یه توصیه راجع به سوال آخرت داشته باشم و اونم اینه که به هیچ وجه من الوجوه تاکید دارما ! سربازی رو نیمه تموم ول نکن. تازه اگه تهران و بهشتی قبول شده بودی هم همینو بهت میگفتم . آزاد که امسال تو دکتری هم هر گرایش 400 تا داره میگیره ارشدش که شوخیه. برگشتی ده تاشو بگیر. چون اول که کلا فوق تو حقوق به درد نمیخوره برا هیئت علمی هم که آزاد فایده نداره مگه اینکه واسه دل خودت باشه که اونم وقت براش زیاده.اینجوری تا سه سال لنگ در هوایی و سر کار و وکالت هم نمیتونی بری چون پایان خدمت نداری. کلا آمیزشی جنگ اعصاب زیاد راه میندازن سخت نگیر

3. 2 کاربر از حسام2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه __Jamaica__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان واسه امریه ادارات باید چکارکرد ؟ فوق لیسانس هستم میشه همین خوزستان که هستم بیافتم؟
    شما که ارشد دارید اشتباه نکن امریه نگیر،با اینکه درجه هارو کم کردن شما هنوز ستواندوم میشید.
    بهتون کمتر از شما نمیگن الکی میخواید 3 ماه بیشتر خدمت کنید.
    ارشد ها 90% بدون شرایط میوفتن شهرشون
    اما امریه گرفتن حتماً اشنا میخواد یا دو پای بسیار قوی اهنین که این سازمان به اون سازمان برید.
    معمولاً هم هر ماه یا دو ماه یبار پذیرش ندارن،شما 3 ماه اونطوری اضافه تر خدمت کنی دو ماه هم مثلاً وایسی تا موعد فراخوانشون ...
    من جای شما بودم بجای امریه دنبال پروژه کسر خدمت گرفتن میرفتم.

یعنی اگه سپاه باشه دیپلم و زیر دیپلم فرق نمیکنه؟ چون رفیقم آشنا زیاد داره تو سپاه صد در صد میره سپاه
    نه نداره بره
    همون ارتش هم اعزام هاشون باهمه اگر شانس میاوردن دوره کد میخوردن نمره هاشون خوب میشد نهست نمیکردن اینا یه فرجی میشد.

مرسی از برادر jamaica
    بنظرتون الان میتونم واس شهر خودم پذیرش نیروانتظامی بگیرم
    پرستارم کد خوردم نیروانتظامی
    مخلص
    اگر شرایط دارید بله ( متاهل ، پدر نظامی ، پدر فوتی ، سر پرست خانواده ، تحت پوشش کمیته امداد ، دوبرادر در حین خدمت ، تک پسر )
    اگر ندارید اشنا

5. این کاربر از __Jamaica__ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

pm1

داره خودمونی میشه 9306915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

باسلام من دی ماه امسال دوره لیسانس درسم تمام میشه خواستم ببینم کی باید دفترچه بگیرم اگه دی بفرستم امکان داره اسفند اعزام بشم وارسال کنم دوره تکمیلی داشته باشی تو سپاه هنوز قابل قبوله یا نه پذیرش تو سپاه اگر امکان داره تو ضیح بدهید

پروفشنال B3NYAMIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام

یه سوال داشتم

من تو رشته ی کامپیوتر دو سال پیش دیپلم ردی شدم و هنوزم نتونستم دیپلم بگیرم ( مشغله زیاد داشتم )

متولد 20 مهر 1374 هستم

حالا با این وضعیت بهم اضافه خورده یا نه ؟

و یه سوال دیگه : اگه نامه ی معافی داشته باشم ، باید با دفترچه بفرستم ؟

و اگه معاف بشم ، اضاف خورده باشم ، باید اضاف خدمتو بکنم بعد معافم؟

بدون بسیج و این چیزا

پ.ن : احتمال 80 درصد معافی دارم ولی بازم بدونم بهتره
    جواب نبود -_- ?

پروفشنال momo1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

شما که ارشد دارید اشتباه نکن امریه نگیر،با اینکه درجه هارو کم کردن شما هنوز ستواندوم میشید.
    بهتون کمتر از شما نمیگن الکی میخواید 3 ماه بیشتر خدمت کنید.
    ارشد ها 90% بدون شرایط میوفتن شهرشون
    اما امریه گرفتن حتماً اشنا میخواد یا دو پای بسیار قوی اهنین که این سازمان به اون سازمان برید.
    معمولاً هم هر ماه یا دو ماه یبار پذیرش ندارن،شما 3 ماه اونطوری اضافه تر خدمت کنی دو ماه هم مثلاً وایسی تا موعد فراخوانشون ...
    من جای شما بودم بجای امریه دنبال پروژه کسر خدمت گرفتن میرفتم.
    پروژه کسری خدمت در مورد رشته من خیلی سخته!!!! از طرفی من نمیخوام لباس نظامی بپوشم امریه با پارتی جور میشه واسم احتمالا!!!!! یکی از ادارات خوزستان!!! واسه این میگن که عصر دیگه مال خودته میتونی راحت کارکنی 24 یا 26 ماه بشه واسم فرقی نداره.... حالا مراحل گرفتن امریه(فقط اداره) چیه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

کی و کجا گفته فوق لیسانس میفوته شهر خودش؟؟؟من که هرکی دیدم اکثرا افتاده یک جای غیر ازاستان خودش!!

10. 2 کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام، من اول شهریور اعزام شدم، راجبه غیبت و تجدید دوره سوال دارم، دوبار مرخصی بهمون دادن، من تو هردوش غیبت کردم، یه 2 روز و یه 4 روز، مجموعا 6 روز، تجدید دوره می شم؟ چی میشه؟

داره خودمونی میشه __Jamaica__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

باسلام من دی ماه امسال دوره لیسانس درسم تمام میشه خواستم ببینم کی باید دفترچه بگیرم اگه دی بفرستم امکان داره اسفند اعزام بشم وارسال کنم دوره تکمیلی داشته باشی تو سپاه هنوز قابل قبوله یا نه پذیرش تو سپاه اگر امکان داره تو ضیح بدهید
    شما زمانیکه نمراتتون نهایی شد بعد تسویه حساب که کردین همونجا به اون مسئول فارق التحصیلی میگید میخوام برم خدمت نامه میده به شما
    اگر خیلی عجله داری میتونی بری واکسن اینارو بزنی بعد نامه رو که گرقتی سریع پست کنی
    نامه هم توش نوشته شما مثلاً لیسانس تموم کردی با معدل فلان
    تکمیلی های سپاه رو هم الان میگن خودشم قبول نداره اموزشی و باید برید ( بنده اطلاع دقیق ندارم دوستانی که دارن راهنمایی کنن )
    پذیرش تو سپاه اشنا میخواد فقط مخصوصاً اینکه الان دیپلم زیر دیپلم راحت تر میگیره.
    برای معافی پزشکی مشکل نداره غیبت ، اصلاً دخیل نیست.
    اما برای کفالت اینا چرا یکی از بند هاشه که غیبت نداشته باشید.

پروژه کسری خدمت در مورد رشته من خیلی سخته!!!! از طرفی من نمیخوام لباس نظامی بپوشم امریه با پارتی جور میشه واسم احتمالا!!!!! یکی از ادارات خوزستان!!! واسه این میگن که عصر دیگه مال خودته میتونی راحت کارکنی 24 یا 26 ماه بشه واسم فرقی نداره.... حالا مراحل گرفتن امریه(فقط اداره) چیه؟
    شما که افسری بعد ساعت اداری همه جا رهاتون میکنن.
    در هر صورت برای امریه من که نمیدونم شما چه اداره ای میخواید امریه بشید هر جا هم متفاوته روش هاشون
    شمام که خوب حلِ میگید اشنا دارید این که میگم روال عادیشه شما به اون طرف مراجعه کنید.
    اما روال کار اینجوریِ شما یکی از شرایط و دارایید و میخواید اقدام به گرفتن امریه کنید ( متاهل ، معاف از رزم ، بستگان درجه 1 خانواده شهید ، تحت پوشش کمیته و... )
    پ.ن دیددم نداشتن شرایط و امریه هم گرفتن
    حالا دارید یکیشو؟ باید حضوری تشریف ببرید اون سازمان و بپرسید برای کی پذیرش امریه دارن ( قسمت نیروی انسانی یا کارگزینی )
    بعد هم اون ماه که اعلام کردن دفترچه رو پست کنید و دعا کنید پذیرش بشید.
    و دوستانه بگم اگر کسری دارید نگید.امریه که شدید کسری و بذارید تو دستور هیچ کاری هم نمیتونن بکنن ( شما دوست ارشدمون هم پروژه رو بگیر هر چند سخت )

سلام، من اول شهریور اعزام شدم، راجبه غیبت و تجدید دوره سوال دارم، دوبار مرخصی بهمون دادن، من تو هردوش غیبت کردم، یه 2 روز و یه 4 روز، مجموعا 6 روز، تجدید دوره می شم؟ چی میشه؟
    سلام قربان
    بستگی به فرمانده گروهانتون داره اگر بخواد بله میتونه ، اما نمیکنن معمولاً
    Last edited by __Jamaica__; 05-10-2014 at 10:05.

13. این کاربر از __Jamaica__ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

یک سوال :

دوستان میخواستم ببینم .

1- اگه اتفاقی برات تو یگان بیافته مثلا دستت بشکنه پات بشکنه و ... چی میشه وضعیت ؟!

2- برای لیسانس جماعت نگه بانی چند ساعت تو هفته و ایا روز هست یا شب ؟

3- وقتی شب خاموشی باشه . زمان مسواک زدن . دستشویی رفتن و ... چه موقعی هست .

4- وضعیت مرخصی ها چطور هست در حالت نرمال .

5- اگر موقع رژه سرماخوردگی شدید و بدن درد شدید بگیری و نتونی باید چی کار کنی ؟

6- و دوستان بر اساس بیشترین احتمال جواب بدین .

دوستان اگر :

کسی که اواسط ابان دفترچه بفرسته چه ماهی اعزام میشه؟

اگر اسفند دفترچه بفرسته چه ماهی اعزام میشه ؟

7- بر اساس قانون 24 ماه . مناطق مرزی چند ماه کسر میشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 36 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 36 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •