مگه آسیاتک از روز ها هم میدزده؟این فامیلمون میگه روزامون خیلی زود تموم میشن!
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
مگه آسیاتک از روز ها هم میدزده؟این فامیلمون میگه روزامون خیلی زود تموم میشن!
اسیاتک سرویس جدید 60 گیگ در سال 60 تومن ارائه داده با شبانه 80 درصد تخفیف یعنی یک پنجم حجمت این سرویس برای مشترکین جدیده
من مشترک قدیمی چطوری میتونم بگیرم جمع آوری کنم دوباره رانژه کنم مشترک جدید حساب میشم ؟
فامیلتون خواسته شوخی کنه !
Last edited by MOHAMMAD2010; 07-10-2015 at 12:25.
سلام
شما مشکل قطع شدن شبانه ندارین؟؟؟ من هر شب توی ساعات شبانه یهو اینترنتم قطع میشه و فقط باید مودم رو خاموش روشن کنم . اینجوری هیچی نمی تونم دان کنم ( خیر سرم ده مگ گرفتم واسه دان )
دوستان واسه این مشکل کاری نمیشه کرد؟؟
مثلا تو تنظیمات مودم کاری کرد خودش ریست بشه ؟؟؟
سلام دوستان.الان واسه من یه 5_6 روزی میشه که میرم تو پنلم زده در انتظار تایید رانژه از مخابرات.منظورش اینه که پورت ندارن یا چیز دیگه ایه؟
باید با دستورات telnet یا کدهای html مودم یه اسکریپت مثلن تو یه فایل bat درست کنی و بذاری task-scheduler ویندوز سر ساعت مشخص اون رو اجرا کنه تا مودم خودش رو ریبوت یا ریست کنه. یه مقدار پیچیده است. اما میشه.
3 - 4 سال پیش برای شبانه شهراد مجبور بودم از یه همچین چیزی استفاده کنم. اما متأسفانه الآن اسکریپتش رو ندارم. اما چند روز پیش هم برای یکی دیگه از دوستان لینک تاپیکهای telnet رو گذاشته بودم. میتونی تو این پست ببینی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
شما با ماکرو کار کن بزار روی یه ساعتی که می خوای بعدش خود به خود مودم شروع می کنه به ری استارت
آپلود بوی فکر نکنم رو سرورهای داخلی باشه چون من معمولا بیشتر از ۴۰۰ تا نمیگیریم ازش
سرور اسیاتکیه
ولی برای کاربرای رایگانش مخصوصا زمان رایگان محدودیت سرعت میزاره
داداش میتونی یه Tracert از 8.8.8.8 قرار بدی ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)