تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2444 از 4105 اولاول ... 1444194423442394243424402441244224432444244524462447244824542494254429443444 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,431 به 24,440 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان.
    Last edited by romass100; 05-11-2014 at 17:48.

2. این کاربر از romass100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه __Jamaica__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.من بعد از 40 روز از اموزشی برای میان دوره برگشتم و الان 3 روز مرخصی بود و باید برگردم.

سوال اولم اینه که فردا با یک یا دو ساعت تاخیر میرسم.ایا ممکنه دم دژبانی واسم شر بشه؟چیکار کنم؟

سوال مهم ترم اینه که اینجا مارو وحشتناک میترسونن.با اینکه مدرکم لیسانسه همش بهم میگن که میفتی خاش یا سومار یا کرمانشاه لب مرز.این حرفاشون تا چه حد صحت داره؟!

میگن نمره ی فرماندهیتون خیلی مهمه.هم توی تقسیم بندی و هم توی درجه.راستش من از این میترسم که خوب تیراندازی کنم و بندازنم جای بد لب مرز.از اون طرف میترسم بد تیراندازی کنم و بازم بندازنم لب مرز به خاطره نمره ی فرماندهی.

تنها دلخوشیم اینه که یکی میگفت که خاش لیسانس نمیگیره.تورو خدا بگید راسته؟

در حال حاضر 05 کرمان هستم نیروی زمینی ارتش.خیلیا میگن هتله ، خیلیا میگن جهنم!ما که نفهمیدیم کدومش درست بود!ولی سخت گذشت بهم.اما تحمل گذروندن دوره ی سخت تر از اینو ندارم.مخصوصا اگه بخوام خاش یا لب مرز بیفتم.

در ضمن اینجا خیلی از شرایط بده خاش و شهررضا ی اصفهان میگن.میگن که جهنمه نسبت به 05 .ایا راسته؟

در کل میگن تقسیم بندی های 05 خیلی مسخرست و اغلب میندازن خاش که بهش نزدیکه!گروهبانمون میگه من سه تا شرایط داشتم ولی باز افتادم خاش.

میگفت شانس بیاری کد بخوری وگرنه گروهبان بشی دهنت سرویسه!چند درصد ممکنه رشته ی حقوق کد بخوره؟

در ضمن فوق لیسانس آزاد هم قبول شدم اما از ترس پریدن آموزشی و مخصوصا الان که خدمت شد 24 ماه قید فوق را زدم.کاره خوبی کردم؟

خلاصه سوال هام زیاده.اگه میشه یکی که میدونه هرچه زود تر به همش جواب بده تا قبل از رفتنم.ممنون.
    نه دیر رسیدن مشکلی نداره فقط میترسوننتون،البته فقط توی اموزشی
    در مورد اینکه کجا میوفتید اصلاً اونا اطلاع ندارن بنده خودم 05 بودم خیلی ها میبینید میفتن تهران شهر خودشون و اکثرتون کد میخورید پیاده شیراز
    چرت میگن نمره فرماندهی بدرد جرز لای دیوار میخوره ، من خودم 100 بود نمره ام افتادم خاش ( توی رکن سوم تیپ بودم 100 دادن بهم )
    خاش هم لیسانس میگیره.اما همه بچه مشهد بودن
    05 که جای خوب ارتش بخدا
    توی اموزشی از این حرفا زیاد میزنن ، شهرضا یکی از هم دوره های خودم افتاد لیسانس بود خونه سازمانی بهش دادن ، همش بستگی به شانسِ ، نه زیاد سخت نیست شما درحه هارو بگیری زیاد بهت سخت نمیگیرن
    شرایط نداری شما؟اشنا چیزی ، منم شرایط دار بودم افتادم خاش اما شرایطم ثبت نشده بود.اگر ثبت بشه حتما میوفتید شهر خودتون
    حقوق و هارو ندیدم تاحالا کد بخورن
    من بودم تموم میکردم سه ماه خیلی زیاده ، علاقه داشتی باشی بعدشم میخونی خیلی هارو دیدم اومدن و خوندن

4. این کاربر از __Jamaica__ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان.
    Last edited by romass100; 05-11-2014 at 17:48.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

شرایط داری ثبت هم شده اصلاً نگران نباش
    من بعد دوره کد عملیات پیاده تکاور لشکر 23 پرندک افتادم خاش ، هنوز یادش میوفتم داغون میشم.
    من با گروهبانیکی
    نه اتفاقاً خداییش کمتر از سرگروهبان بهم نگفتن، کلا جایی که سرباز زیاد باشه درجه دارا خیلی راحت خدمت میکنن ،بوفه اش خیلی کثیف بود اما خوب داشت بوفه کارت خوان اینام داخلش بود.در کل قابل قبول بود.
    از لحاظ مرخصی که حرف نداشت 50 تا پر میکردی 20 تا میدادن مخصوصا من که بچه تهران بودم.
    اما خوب قطعی اب داشت،غذاش فاجعه بود،سرمای وحشتناک،تلفنای خراب،مسافت خیلی بدش برای ما
    یه چیز بدی که داشت شهریت اصلاً نداشت 180 کیلومتر از زاهدان باید تا اونجا میکوبیدی میرفتی،توی راه 4-5 تا ایست بازرسی تا برسی،همه چهره هارو پشونده پلاک ماشینا مخدوش ، یه صحنه هایی میبینید توی راه خدا شاهده هرکی بگه فکر کنید خالی میبنده
    اصلاً 05 طلا بود جلوی خاش

7. 2 کاربر از __Jamaica__ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان پیام نور و علمی کاربردی هم امریه میگرن? پیشاپیش ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

با سلام
    من اعزامی 8/1 پادگان مرزبانی نیرو انتظامی شهید رجایی
    لیسانس پرستاری دارم
    راسته میوفتم لب مرز؟
    کسی میدونه اونجا چجور جاییه؟
    هر کی میوفته استان خودش؟
    نحوه تقسم نیروها اصلش چجوریه؟
    کسی نیست جواب منو بده
    خواهش میکنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

برادر cotgnx برو نظام وظیفه شهرتون بپرس

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان پیام نور و علمی کاربردی هم امریه میگرن? پیشاپیش ممنون
    امریه کجا رو؟
    اگر دانشگاه و میگید نه اما بقیه رو مشکل نداره

کسی نیست جواب منو بده
    خواهش میکنم
    کرمانشاه؟
    متاسفانه اکثر پزشک ها میوفتن مرز،نیروشم فرفی نداره ارتش اینام میوفتن مرز
    اگر شرایط داشته باشید شهر خودتون خدمت میکنید 100 %ای
    تقسیم هم فقط نیروی انسانی انجام میده و بس به این صورت که واحد ها درخواست نیرو و به ستاد فرماندهی معاونت نیروی انسانی میفرستن اونجا هم رندوم تقسیم میکنن.

پروفشنال momo1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوستان واسه امریه ادارات باید چکارکرد ؟ فوق لیسانس هستم میشه همین خوزستان که هستم بیافتم؟
    Last edited by momo1364; 04-10-2014 at 22:30.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

[QUOTE=__Jamaica__;8410366]حتما با دیپلم بره
    توی ارتش فرق داره دوره کد میخوره و درجه دار میشه اگر نمره هاش خوب بشه و نهست نکنه، کار تایپی اینا بهش میدن
    توی سپاه و نیروی انتظامی زیاد فرقی نداره دیپلم زیر دیپلم

یعنی اگه سپاه باشه دیپلم و زیر دیپلم فرق نمیکنه؟ چون رفیقم آشنا زیاد داره تو سپاه صد در صد میره سپاه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •