سلام دوستان.
سلام دوستان.
Last edited by romass100; 05-11-2014 at 17:48.
نه دیر رسیدن مشکلی نداره فقط میترسوننتون،البته فقط توی اموزشی
در مورد اینکه کجا میوفتید اصلاً اونا اطلاع ندارن بنده خودم 05 بودم خیلی ها میبینید میفتن تهران شهر خودشون و اکثرتون کد میخورید پیاده شیراز
چرت میگن نمره فرماندهی بدرد جرز لای دیوار میخوره ، من خودم 100 بود نمره ام افتادم خاش ( توی رکن سوم تیپ بودم 100 دادن بهم )
خاش هم لیسانس میگیره.اما همه بچه مشهد بودن
05 که جای خوب ارتش بخدا
توی اموزشی از این حرفا زیاد میزنن ، شهرضا یکی از هم دوره های خودم افتاد لیسانس بود خونه سازمانی بهش دادن ، همش بستگی به شانسِ ، نه زیاد سخت نیست شما درحه هارو بگیری زیاد بهت سخت نمیگیرن
شرایط نداری شما؟اشنا چیزی ، منم شرایط دار بودم افتادم خاش اما شرایطم ثبت نشده بود.اگر ثبت بشه حتما میوفتید شهر خودتون
حقوق و هارو ندیدم تاحالا کد بخورن
من بودم تموم میکردم سه ماه خیلی زیاده ، علاقه داشتی باشی بعدشم میخونی خیلی هارو دیدم اومدن و خوندن
سلام دوستان.
Last edited by romass100; 05-11-2014 at 17:48.
شرایط داری ثبت هم شده اصلاً نگران نباش
من بعد دوره کد عملیات پیاده تکاور لشکر 23 پرندک افتادم خاش ، هنوز یادش میوفتم داغون میشم.
من با گروهبانیکی
نه اتفاقاً خداییش کمتر از سرگروهبان بهم نگفتن، کلا جایی که سرباز زیاد باشه درجه دارا خیلی راحت خدمت میکنن ،بوفه اش خیلی کثیف بود اما خوب داشت بوفه کارت خوان اینام داخلش بود.در کل قابل قبول بود.
از لحاظ مرخصی که حرف نداشت 50 تا پر میکردی 20 تا میدادن مخصوصا من که بچه تهران بودم.
اما خوب قطعی اب داشت،غذاش فاجعه بود،سرمای وحشتناک،تلفنای خراب،مسافت خیلی بدش برای ما
یه چیز بدی که داشت شهریت اصلاً نداشت 180 کیلومتر از زاهدان باید تا اونجا میکوبیدی میرفتی،توی راه 4-5 تا ایست بازرسی تا برسی،همه چهره هارو پشونده پلاک ماشینا مخدوش ، یه صحنه هایی میبینید توی راه خدا شاهده هرکی بگه فکر کنید خالی میبنده
اصلاً 05 طلا بود جلوی خاش
دوستان پیام نور و علمی کاربردی هم امریه میگرن? پیشاپیش ممنون
کسی نیست جواب منو بده
خواهش میکنم
برادر cotgnx برو نظام وظیفه شهرتون بپرس
امریه کجا رو؟
اگر دانشگاه و میگید نه اما بقیه رو مشکل نداره
کرمانشاه؟
متاسفانه اکثر پزشک ها میوفتن مرز،نیروشم فرفی نداره ارتش اینام میوفتن مرز
اگر شرایط داشته باشید شهر خودتون خدمت میکنید 100 %ای
تقسیم هم فقط نیروی انسانی انجام میده و بس به این صورت که واحد ها درخواست نیرو و به ستاد فرماندهی معاونت نیروی انسانی میفرستن اونجا هم رندوم تقسیم میکنن.
دوستان واسه امریه ادارات باید چکارکرد ؟ فوق لیسانس هستم میشه همین خوزستان که هستم بیافتم؟
Last edited by momo1364; 04-10-2014 at 22:30.
[QUOTE=__Jamaica__;8410366]حتما با دیپلم بره
توی ارتش فرق داره دوره کد میخوره و درجه دار میشه اگر نمره هاش خوب بشه و نهست نکنه، کار تایپی اینا بهش میدن
توی سپاه و نیروی انتظامی زیاد فرقی نداره دیپلم زیر دیپلم
یعنی اگه سپاه باشه دیپلم و زیر دیپلم فرق نمیکنه؟ چون رفیقم آشنا زیاد داره تو سپاه صد در صد میره سپاه
هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)