چرا بسته ها رو از رو سایتش جذف نکرده هنوز؟ یعنی میتونه موقتی باشه حذف از ایرانسل من؟
چرا بسته ها رو از رو سایتش جذف نکرده هنوز؟ یعنی میتونه موقتی باشه حذف از ایرانسل من؟
موقتی نیست،بزودی اونجا هم حذف میشه،و بزودی ایرانسل به چه کنم چه کنم میفته اگه بخواد اینجوری پیش بره.
รєภt Ŧг๏๓ ๓ץ ςђє2_l11 ยรเภﻮ tคקคtคlк
یاد اون مصاحبه چند وقت پیش مدیرعامل زیرساخت افتادم که از قیمت ارزون بعضی از بسته های اینترنتی ایرانسل به خصوص صدگیگ یک ساله انتقاد کرده بود![]()
حالا متوجه شدم که چرا وقتی یارانه میدن همه هجوم میارن.
حالامتوجه شدم چرا همه حرص دانلود داشتن.
حق دارن والا حق دارن.
รєภt Ŧг๏๓ ๓ץ ςђє2_l11 ยรเภﻮ tคקคtคlк
اگه خوشبین باشیم شاید به زودی طرح های جدید پاییزی بزاره![]()
هیچ طرح جایگیزینی ندارد وطرح ها نیز برای همیشه حذف کردند. حیف شد...
Sent from my iPhone using Tapatalk
این بسته های اینترنت که میگین برای فقط اعتباری حذف شده الان من که خطم داعمیه هنوز بسته ها تکون نخورده ولی اون خط دیگم که اعتباریه بعضیا حذف شدن
Sent from my Lenovo K50a40
دقیقا بهترین کار تو این مملکت اینه که اگه شانسی، موقعیتی، فرصتی چیزی گیر آوردی تا جایی که میتونی ازش استفاده کنی، چون اینجا هیچ قانون درست حسابی واسه تعرفه ها و قیمت ها وجود نداره، واسه همین ملت بیچاره تا هر چیزی میبینن اینطوری هجوم میارن سمتش، حق دارن واقعا
کسی سوال کرده که آیا این بسته ها از روی سیم کارت دایمی هم حذف خواهند شد یا خیر ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
امروز بعد مدت ها اومدم بسته 6صبح تا12 ظهر ایرانسل رو فعال کنم دیدم تو لیست نیس!!! اگه بسته شبانه رو هم حذف کنه دیگه ایرانسل و کلا 4جی نمی ارزه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)