مودم من دی لینک هست نیمیدونم این قسمت کجاش هست! توروخدا را یکی کمک کنه اعصاب نزاشته واسم.من گذاشتم رو g.dmt خیال خودمو راحت کردم با DMT هم نویز مارجین رو تا ته بردم بالا که توپ تکونش نده الان خطم روی 5مگه راحت هم 500کیلوبایت رو میده
مودم من دی لینک هست نیمیدونم این قسمت کجاش هست! توروخدا را یکی کمک کنه اعصاب نزاشته واسم.من گذاشتم رو g.dmt خیال خودمو راحت کردم با DMT هم نویز مارجین رو تا ته بردم بالا که توپ تکونش نده الان خطم روی 5مگه راحت هم 500کیلوبایت رو میده
مدل مودمتو با رنگشو دقیق بگو
DSL-2730U
سفید
چیپست ریلتکه پشتیبانی نمیکنه چیپ ریلتک خیلی هم به نویز حساسه سریع لینک میپرونه
این برنامه فقط برای چیپ های برودکامه مثلا 2730مشکی چیپستش برودکامه که گیرت هم نمیاد
Last edited by farshad0123; 25-05-2015 at 00:30.
اها پس راه دیگه نیست ؟چیپست ریلتکه پشتیبانی نمیکنه چیپ ریلتک خیلی هم به نویز حساسه سریع لینک میپرونه
این برنامه فقط برای چیپ های برودکامه
خیر نیست....
این ک یه دفعه اینتطور شده. از موقع پرش لینک ها. حتما یه راهی هست ک بشه درستش کرد. پشتیباتی هم فک کنم بتونه درستش کنه!خیر نیست....
بله دان استریم رو کم میکنه
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=
اینجور که خطو تنظیم کردم فکر کنم تا یک هفته دیگه هم لینک نپره
سرعت هم رو 500کیلوبایت فیکس چه تک کانکشن چه چند کانکشن این 2.185.4x انگار یکم از تک رقمی ها بهتره سایفون موبایلو فعال کردم باهاش دانلود میکنم با سایفون 500کیلوبایت میکشه
یه روز با آسیاتک کار کردم سرعت تک کانکشنش 15کیلوبایت بود با سرویس 1مگ![]()
Last edited by farshad0123; 25-05-2015 at 01:58.
حالا انقدر بگو تا یکی از بیسیم چی های مخابرات بیاد ببینه سرویست رو یه حال اساسی بهش بده![]()
همین الان آی پیم پرید هی خود به خود آی پی میگرفت دوباره قطع میشد چند بار اینجور شد بعد لینک پرید و دوباره ثابت شد الان آی پیم دوباره آزاد شده و راحت آی پی میگیره این کارمندای مخابرات خواب ندارن ساعت 4 صبح هم کار میکنن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)