تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2443 از 4105 اولاول ... 1443194323432393243324392440244124422443244424452446244724532493254329433443 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,421 به 24,430 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

وقتی شب توی پادگان خاموشی میزنن اگه مثلا ساعت 2 شب کسی تندش گرفت میتونه بره دستشویی یا باید تا صبح خودشو نگه داره ؟
    وقتی که خاموشی می زنن (معمولا ساعت 9 یا 9:30) بعد از اون یه تایم ای داریم به نام "قُرُق" حداکثر می گن بعد از خواموشی تا 1 ساعت قُرُق هست، یعنی از ساعت 9 که خواموشی زده شد تا 1 ساعت نمی تونی از آسایشگاه خارج بشی، البته اگه خیلی دستشویی داشته باشی می ذارن بری، شکنجت نمی خوان بکنن که بعد از اون حتی اگه بخوای می تونی بیای بیرون تلفن بزنی، وقتی میای بیرون نگهبان آسایشگاه اسمتو می نویسه و حدود 20 دقیقه اجازه داری بیرون باشی که اونم که رفیقت نگهبان باشه دیگه حله تازه اگه رفیقتم نباشه، زیاد رو این مساله گیر نیستن چون بیداری ساعت 4 صبح هست و کسی دوست نداره که از زمان خوابش بزنه و بیاد بیرون و معمولا همه می خواین

2. 3 کاربر از mohamad6990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

وقتی که خاموشی می زنن (معمولا ساعت 9 یا 9:30) بعد از اون یه تایم ای داریم به نام "قُرُق" حداکثر می گن بعد از خواموشی تا 1 ساعت قُرُق هست، یعنی از ساعت 9 که خواموشی زده شد تا 1 ساعت نمی تونی از آسایشگاه خارج بشی، البته اگه خیلی دستشویی داشته باشی می ذارن بری، شکنجت نمی خوان بکنن که بعد از اون حتی اگه بخوای می تونی بیای بیرون تلفن بزنی، وقتی میای بیرون نگهبان آسایشگاه اسمتو می نویسه و حدود 20 دقیقه اجازه داری بیرون باشی که اونم که رفیقت نگهبان باشه دیگه حله تازه اگه رفیقتم نباشه، زیاد رو این مساله گیر نیستن چون بیداری ساعت 4 صبح هست و کسی دوست نداره که از زمان خوابش بزنه و بیاد بیرون و معمولا همه می خواین
    من فکر کردم مثل حکومت نظامیه اگه کسی بیاد بیرون بازداشتش میکنن .من دوست دارم توی هر ساعتی که دلم خواست بیام بیرون برم دستشویی یا در بازه زمانی 9 تا 4 صبح هر وقت دلم خواست بخابم و هر وقت دلم خواست بیدار شم .میشه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

با سلام
    من اعزامی 8/1 پادگان مرزبانی نیرو انتظامی شهید رجایی
    لیسانس پرستاری دارم
    راسته میوفتم لب مرز؟
    کسی میدونه اونجا چجور جاییه؟
    هر کی میوفته استان خودش؟
    نحوه تقسم نیروها اصلش چجوریه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

من فکر کردم مثل حکومت نظامیه اگه کسی بیاد بیرون بازداشتش میکنن .من دوست دارم توی هر ساعتی که دلم خواست بیام بیرون برم دستشویی یا در بازه زمانی 9 تا 4 صبح هر وقت دلم خواست بخابم و هر وقت دلم خواست بیدار شم .میشه ؟
    آره میشه

ببین من خونمون تهرانه، الان آموزشی افتادم بیرجند که ایشالا تا آخر این ماه تموم می شه دیگه، وقتی 1300 کیلومتر از خونه دور باشی، زمان خواموشی کمترین مشکلت به حساب میاد، اصلا منظورمو اشتباه متوجه نشو، آموزشی سخت نیست، یا حداقل بعد از هفته ی اول دیگه سخت نیست، قسمت سختش اینه که از زندگیه قبلیت و کارای روزمرت دور می شی، شاید الان به چشمت نیاد اما اونجا که بری می فهمی چی می گم، بعضی وقتا دلت واسه رفتن سر یخچال تنگ می شه.
    در کل سختیه آموزشی روحیه نه جسمی

6. 2 کاربر از mohamad6990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

آره میشه

ببین من خونمون تهرانه، الان آموزشی افتادم بیرجند که ایشالا تا آخر این ماه تموم می شه دیگه، وقتی 1300 کیلومتر از خونه دور باشی، زمان خواموشی کمترین مشکلت به حساب میاد، اصلا منظورمو اشتباه متوجه نشو، آموزشی سخت نیست، یا حداقل بعد از هفته ی اول دیگه سخت نیست، قسمت سختش اینه که از زندگیه قبلیت و کارای روزمرت دور می شی، شاید الان به چشمت نیاد اما اونجا که بری می فهمی چی می گم، بعضی وقتا دلت واسه رفتن سر یخچال تنگ می شه.
    در کل سختیه آموزشی روحیه نه جسمی
    منم دلم هم برای یخچال هم برای دوست دخترام تنگ میشه.
    خوب شاید توی اموزشی میزارن هر وفت خواستی بیای بیرون بعد از اموزشی ممکنه نزارن .؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان اگه کسی چند دو سال فراری باشه جریمهش چیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام دوستان ، دوستم میخواد بره سربازی ولی برا دیپلمش 2 واحد درس کم داره که تا دی 2 واحد پاس میشه میخواد بره خدمت میخواست بدونه فرق سرباز دیپلم با زیر دیپلم چی هستش؟ اگه زیاد فرق نداره دفترچه پست کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaMsUnG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

با سلام
    دوستان من مدرک مهندسی عمران دارم و تا 93/11/30 بایستی به سربازی رفته باشم
    خودم دوست دارم که با توجه به مدرکم توی فعالیتهای عمرانی سپاه باشم برای گرفتن پذیرش قبل از رفتن به سربازی چه باید کرد (توضیح جامع)
    2- الان که مهرماه هستیم اگه دفترچه ام را پست کنم زمان اعزامم کی هستش؟
    ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام
    خودم دوست دارم که با توجه به مدرکم توی فعالیتهای عمرانی سپاه باشم برای گرفتن پذیرش قبل از رفتن به سربازی چه باید کرد (توضیح جامع)
    ممنون
    شما دفترچه رو الان پست کنی احتمالا 1 دی بتونی بری. هرچه سریعتر پست کنی بهتره چون همه میخان قبل از سال 94 اعزام بشن تا به قانون 24 ماه نخورن.

زیاد هم رو چیزهایی که دوست داری اتفاق بیوفته حساب نکن!

12. 2 کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه __Jamaica__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان اگه کسی چند دو سال فراری باشه جریمهش چیه؟
    جریمه نقدی داره
    دو روز هم بازداشتگاه میخوابه تا حکم دادگاهش بیاد بفرستنش یگانی که بود.

سلام دوستان ، دوستم میخواد بره سربازی ولی برا دیپلمش 2 واحد درس کم داره که تا دی 2 واحد پاس میشه میخواد بره خدمت میخواست بدونه فرق سرباز دیپلم با زیر دیپلم چی هستش؟ اگه زیاد فرق نداره دفترچه پست کنه
    حتما با دیپلم بره
    توی ارتش فرق داره دوره کد میخوره و درجه دار میشه اگر نمره هاش خوب بشه و نهست نکنه، کار تایپی اینا بهش میدن
    توی سپاه و نیروی انتظامی زیاد فرقی نداره دیپلم زیر دیپلم

با سلام
    ممنون
    بقول دوستمون زیاد در قید اینکه کجا دوست دارید نباشید.
    اگر هم اشنا ندارید زیاد توی سپاه افتادن راحت نیست.
    شما هم که لیسانسی بری ارتش به درجه ات یه احترامی میذارن توی سپاه همه باهم برابر برادرن
    مگر اینکه قرارگاه توی ذهنت باشه اونم مال اشنا داراست.
    سپاه هم برج 10 پذیرش داره

14. 2 کاربر از __Jamaica__ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •