دوستان همه شما خداروشکر نتاتون درست شده فقط مال من خرابه؟
توی بازی لگ میشه.
یعنی همه مخابراتا درست شده الا مخابرات ما؟![]()
دوستان همه شما خداروشکر نتاتون درست شده فقط مال من خرابه؟
توی بازی لگ میشه.
یعنی همه مخابراتا درست شده الا مخابرات ما؟![]()
دوستان بهتره تا اطلاع ثانوی از پارس انلاین اینترنت نگیرید چون وضعیت سرورها افتضاح و همش قطع قطع قطع ................ اعصابتون بهم میریزه
فقط صبح از ساعت 7 تا 11 ظهر قابل استفاده هست و بقیه ساعات باید قید اینترنت رو بزنید . بیش از 2 ماهه اینطوره
فریب تبلیغات و لفظ به ظاهر مودبانه مسئولین فروش این شرکت رو نخورید و به هیچ وجه فعلا توصیه نمیشه
خود من به عنوان کسی دارم اینو میگم که 4 ساله پارس انلاین دارم از 128 گرفته تا 2 مگشو تست کردم در حال حاضر کیفیت سرویس ها افتضاحه و بدترین نوع خودش در چند سال گدشته هست![]()
خیلی جالبه که اصلا فکری هم نمیکنن اینا چون سال پیش یه مدت اینطوری شد بعد درست کردن الان 2 ماهه نمیشه بازی کرد میری تو سرور لگ لگ لگ لگ لگ.
نمیدونم دارن چی کار میکنن ولی امیدوارم هر چه سریع تر درست بشه.
320 تا هم خیلی خوبه
256 که 32 تا باید بده
اینترنت داغون. قطعی پشت سر هم. هر چند دقیقه یک بار. این دیگه چه مدلشه گندشو در اوردن![]()
چند روزه باز پست سر هم قطع میشه , لینک میپره, پینگ بالا میره!! کلا ترکیده پارس ,نمیدونم چه غلطی دارن میکنن خدایی... شبانه هم که افتضاحه! کلا تو این 6-7 ماهی که کوچیدم به پارس بدرترین تجربه نت تو این 1-2 ماه بود اه اه
سلام
یک سوال دارم لطفا جواب بدهید ؟! من هر چی فایل با حجم بزرگ مثلا 200 مگ میخوام تو هر سرویس دهنده ای آپلود کنم ، وسط هاش ارور میده ؛ آپلود بنده هم رو یک مگ هست(و نویز خط من 10 هست) ، اما تو دانلود مشکل ندارم مشکل چی هست ؟
خط مشکل نویز نداره؟
4 گیگ یا 4 مگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)