غیر از نفهم و بی سواد چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه.... 2.5 مگابایت در ثانیه سرعت دانلود واسه سرویس 5 مگابیت
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
غیر از نفهم و بی سواد چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه.... 2.5 مگابایت در ثانیه سرعت دانلود واسه سرویس 5 مگابیت
![]()
جریان از چه قراره ؟
من که متوجه نشدم
هیچی... مخابرات 20 گیگ حجمم رو خورده شکایت نوشتم... سرعتم 450 کیلوبایت در ثانیه است اون 20 گیگ توی 4 ساعت تموم شده... الان یارو اومده میگه 2.5 مگابایت در ثانیه سرعتته میتونی دانلود کنی اون حجم رو تو اون زمان.
خدایا مردم از خنده
با سرعت 450 کیلو میشه حدودا ساعتی 1.5 گیگ دانلود کرد
که تو 4 ساعت میشه 6 گیگ تقریبا
ولی اینی که اون بالا نوشته 2.5 مگابایت در ثانیه جوکه
تو ایران خطوط انگشت شماری هست که بتونه 2.5 مگابایت در ثانیه رو استریم کنه![]()
خط من 2 مگابیت رو نمیکشه چه برسه با این خط 24 مگابیت دانلود کنی
Last edited by fanoostalaei; 25-01-2016 at 18:35.
آقا برا شما هم این اتفاق افتاده ؟
برای من تو این 3 ماه همه روزا حجم رو درست زده جز یک روز که 2 گیگ کم کرده
من هر روز 200 یا 300 مگابایت مصرفمه چطور 2 گیگ تو یک روز استفاده کردم ؟
این ماه اولین بار بود آسیاتک اینطوری کرد با من
شکایتم نکردم - نامردا...
سرع دانلود لینک خارجی امروز برای من به 20 کیلوبایت رسیده تف تو روحشون
بالاخره من از کجا اینترنت بگیرم ، یکیتون از شاتل گلایه دارید یکی دیگه از آسیاتک ، یکی از همارا ، یکی از پارس آنلاین یکی از های وب و گهگاهی صبانت ، مخابرات هم که این آخری ها گند زد به شبانه و ساعت دانلود و... حالا یکی نیست دقیقا بگه واسه دانلود شبانه رایگان بدون بهانه ، مثل منصفانه و افسانه ، کدوم شرکت خوبه هم از لحاظ پینگ هم سرعت و هم قیمت مناسب ، من ومیخوام مخابرات رو بخاطر ارج نهادن به خریتش تحریم کنم بخاطر همین موندم کدوم گزینه رو بغیر از اون انتخاب کنم ، من موندم و دنیایی از دانلود که پشت در منتظرند ، بی زحمت کـــــمـــــک .
ماهانه 5 گیگ سرعت 2 مگ
دانلود شبانه با 4g ایرانسل...دیگه دانلود شبانه با adsl به صرفه نیست
آخه مثل اینکه محدو.دیت داره تو هر بسته بیشتر از اون نمیشه شبانه دانلود کرد
اینترنتمون شد اینترانت! به همین سادگی و خوشمزگی پودر کیک راه بر!
ای بابا من تازه میخوام بیام اسیا تک یعنی دیروز ثبت نام کردم و منتظر رانژه خط هستم ( منظور از مودم قبل از شروع ساعت دانلود روشن بوده چیه ؟ من مودمم 24 ساعته روشنه و معمولا بازه دانلود رایگانم رو 10 دقیقه دیر تر شروع و 10 دقیقه زودتر شروع تنظیم میکنم تا مشکلی از بابت حجم خوری تو بازه زمانی نداشته باشه )
اقا وضعیت دانلود شبانه در چه وضعی بوده در این مدت ؟ میانگین چقدر بر میداری شبانه ؟
پ . ن 1 :خط من 1 روزه از مخابرات جمع اوری شد حالا ببینیم چند روزه اسیا تک رانژه میشه
پ . ن 2 : لعنت به مخابرات که شبانه رو جمع کرد و گند زد به همه چی و اواره مون کرد![]()
Last edited by vahidreza2007; 26-01-2016 at 13:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)