5 مگ
خب محدودیتی نداره
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
5 مگ
خب محدودیتی نداره
خب مثل اینکه این حجم کم کردن بالاخره شامل حال ما هم شد !
دیشب از ساعت 12 تا 2 تقریبا من هیچ استفاده ای نداشتم همینطور از 8 تا 10 تایم رایگانم رو از 2:30 گذاشتم که شروع بشه
![]()
تو مملکت اسلامی ما اصلا دزدی معنا نداره هیچ کس دزدی نمی کنه :/
دیروز زنگ زده میگه ملاک سرعت ما سافت.98 و میهن دانلوده و پینگ 8.8.8.8 تا 500 طبیعیه
میفهمین پینگ خارجی تا 500 عادیه :/ ....500 :-|
مخابرات قطعی
اسیاتک کیفیت داغون
شاتل شبا محدود میکنه
کلا هر کدوم یه مشکل دارن
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
پس بالاخره شامل شما هم شد
امروز نوشته تو 19 دقیقه من 3.5 گیگ من مصرف کرد اولا که من اصلا مصرف نکردم بعد هم چطور میشه با سرعت 12 مگ تو 19 دقیقه 3.5 گیگ دانلود کرد؟
هر دفعه هم شکایت میکنی میگند مشکل موقت بود و حل میشه حالا ببینم این دفعه چی میگن
![]()
داداش شما خود کرمانی ؟
دیده بان نت برای شبانه بهتره
نمایندگی پیشگامانه و با 2 مگ حدود 6 7 گیگ میتونی شبی دانلود کنی بنظرم زور باشه 41 هزار پول سرویس بدی سرعت شبانت 90 باشه
مخابرات هم سرویس شبانه دار اگه داد خوبه ولی خوب قطعی داره
اره خود کرمانم
مخابرات رو که کلا بیخیال !
دیده بان نت هم هیچ کدوم سرویس هاش به درد من نمیخوره ! چون من حداقا ماهی 10 گیگ ترافیک میخوام ! شبانه هم رایگان میخوام نه نیم بها - اینجا یا 7 گیگ داره ماهی یا 15 گیگ !
-------------------------
واقعیت من از اسیا تک راضیم شبی هم 1.5-2 گیگ برا من کافیه ولی مشکلم با این کاهش سرعت هست بعضی وقتا و اینکه دیگه واقعا حجم دزدی رو نمیشه تحمل کرد !
منم دقیقا این مشکل رو یک هفته پیش داشتم. رفتم پروفایل دیدم از 6 عصر تا 12 3 گیگ ازم کم شده.(ضمنا اون بازه ای که برای شما 3 گیگ کم شده 6 ساعته..) جالبیش میدونید کجاس؟ بهشون گفتم بفرستید بررسی بشه من این مقدار حجم رو مصرف نکردم.. در جواب گفت نمیشه! ما 600هزار یوزر داریم هر کی بیاد بگه من مصرف نکردم و بیا بررسی کن که نمیشه. اگه مدرکی داری ثابت میکنه مصرف نکردی بده!تو سیستم ما زده از فلان ساعت تا فلان ساعت 3 گیگ مصرف کردی. تو این یک ماه انقدر درگیر این اسیاتک بودم که دیگه حال و حوصله شکایت رو هم ندارم. به تلافیش فقط هر شب یه 10 12 گیگی دانلود میکنم جبران بشه.
مثل اینکه مشکل ترافیک خوری واسه اونایی که ترافیک 10 گیگ دارن بیشتر پیش میاد.
نظرت در مورد مخابرات عوض کن
سرعت شبانه دو مگ روی 500
و پینگ هم زیر 180
در ضمن توی idm روی تک کانکشن هم 450 تا 500 تا سرعت میده
فقط مشکل قطعیش رو مخه
شاید توی سامانه جدید درست شده
ولی فعلا که هیچ طرح شبانه داری نداره
سرویس من از 4 تا 10 رایگان هست از 10 تا 10.19 دقیقه 3.5 گیگ ازم کم کرده
زنگ زدن به کارشناس فایده نداره اصلا حرفت گوش نمیدند بهترین کار همون 195 هست
دفعه قبلی که شکایت کردم برای اولین بار دیدم 195 خیلی داره پیگیری میکنه چند بار زنگ زدن بهم
این دفعه ببنیم توجیه شون چیه
داداش با این اوصاف تخلیه کنی بهتره ها
ولی حتما شکایت کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)