تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2442 از 4105 اولاول ... 1442194223422392243224382439244024412442244324442445244624522492254229423442 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,411 به 24,420 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام
    چند تا سوال خیلی مهم دارم لطفاً هر کی اطلاعات دقیق داره جواب بده
    من متولد 1372 هستم ترم 6 کاردانی ساکن تبریز پدرم 28 ماه سابقه خدمت تو جبهه رو داره و کارت ایثار هم گرفته.
    1- من برای گرفتن کسری چه زمانی اقدام کنم العان که دانشجو هستم یا وقتی دفترچه رو گرفتم باید اقدام کنم یا بعد اینکه رفتم سربازی و تو یگان بودم اقدام کنم؟
    2- چه مدارکی برای گرفتن کسری لازمه ، باید خودم برم یا پدرم بره یا هر دو برم دنبالش؟
    3-چون پدرم لشکر 88 زرهی ایرانشهر خدمت کرده میخوام بدونم آیا میشه تمام مراحل از تبریز یا تهران انجام داد و دیگه لازم نباشه بریم زاهدان یا نه حتماً باید بریم؟
    ممنون.

خدا رو شکر لب مرزی هستی و بهت تعلق میگیره کسری جبهه تا جایی که می دونم( به 73 به بعد نمیدن)
    والا رفقای من توی خدمت اقدام کردن. یه گواهی اشتغال به خدمت میگیری از محل خدمتت بعد با مدارک ایثارگری و شناسنامه و کارت ملی و.... میبرید محل خدمتی
    والا دوستای من باباشون رفتن و اصولا هم عاقلانه همینه که به بابات بدن ولی در صورت مشکل حاد و... شاید به خودت هم بدن
    تا جایی که من میدونم باید یه سر به محلی که خدمت جبهه داشته بزنه مثلا رفیق من مال خراسان رضویه اما باباش رفته کرمانشاه تا درست کنه قضیه رو
    سلام
    ممنون
    لب مرز نیستم که
    اگه کسی اطلاعات کاملتر و معتبرتری داره لطفا بگه...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

سلام
    من متولد 1372 هستم ترم 6 کاردانی ساکن تبریز پدرم 28 ماه سابقه خدمت تو جبهه رو داره و کارت ایثار هم گرفته.
    1- من برای گرفتن کسری چه زمانی اقدام کنم العان که دانشجو هستم یا وقتی دفترچه رو گرفتم باید اقدام کنم یا بعد اینکه رفتم سربازی و تو یگان بودم اقدام کنم؟
    2- چه مدارکی برای گرفتن کسری لازمه ، باید خودم برم یا پدرم بره یا هر دو برم دنبالش؟
    3-چون پدرم لشکر 88 زرهی ایرانشهر خدمت کرده میخوام بدونم آیا میشه تمام مراحل از تبریز یا تهران انجام داد و دیگه لازم نباشه بریم زاهدان یا نه حتماً باید بریم؟
    ممنون.
    میتونید 9 ماه کسر بگیرید به شرطی که زمانی که شما درستون را تمام کردین و اعزام میشین هنوز هم این قانون حساب بشه.
    زمان خدمت اقدام میکنید.
    باید بره یگان یکه اعزام شده.

این جمله سردار موسی کمالی رو ببین تا متوجه بشی

با توجه به جمله فوق این برداشت معقول ترین برداشته که آقایون منظورشون از معرفی همون اعزامه

یعنی اگه اسفند اعزام شدی(همون معرفی شدی) 21 ماهه و اگه فروردین معرفی شدی(همون اعزام شدی) 24 ماهه
    البته در متنی که من قبلا دیدم نوشته استفاده از تسهیلات و بر اساس خدمت فعلی که 21 ماه هست.

و اصلا به روش نیاورده که اضافه می خورن، احتمالا روشی هست برای جذب سرباز یعنی درسته 21 ماهه حساب میشه ولی یه 6 ماه هم اضافه بخورن میشه 27 ماه، حالا اگه متاهل هم باشه باز میشه 24 ماه!

اگه 7-8 ماه خدمت کرده باشه،میوفته شهر خودش یا شانسیه؟(طبق اصلی که ناجا داره اگه 6 ماه خمت کن میتونی انتقال بگیری)اگه 7 ماه خدمت قبلش در راهور باشه،حتما راهور میوفته؟؟احتمال داره ناجا مثل کلانتری یا مرزبانی بیوفته؟؟؟

چطور باید اقدام کنه؟باید دوباره دفترچه بفرسته یا راه حل دیگری برای پذیرش مستقیم داره؟

دوست عزیز ما تقسیم نمیکنیم و در نتیجه نمیشه دقیق گفت.

ولی روال اینه که نیرو همونه، اگه شرایط داشته باشه باز میوفته استان و شهر خودش و اگه نداشته باشه هیچ تضمیمی نیست.

ناجا زیاد هم دقیق نیست روی رسته، اگه می خواد راهور باشه با لباس راهور روز اول بره معمولا می اندازن راهور ولی داشتیم کسی را که تهران راهور بوده اومده اینجا با لباس آموزش (انتظامی) رفته و دادن انتظامی.

البته مرزبانی بحث جداگانه ای داره و کسی که رسته مرزبانی باشه نمیتونه تغییر بده.

همچنین آمایش که 6 ماه بود شده 9 ماه به شرط اینکه استان همجوار نباشه، حالا اینکه خدمت قبلی هم حساب میشه یا نه من نظری ندارم و فکر نمیکنم حساب کنن.

3. 3 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اصولا شما اگه نزدیکای دوره بعد ارسال نکنی باید بیفتی تو همون دوره ای که داره میاد

مثلا اگه الان پر کنی باید بیفتی آذر اما با توجه به ترافیک افرادی که همه میخوان 21 ماه خدمت کنن و پست صفحه قبل و تجربه دوستمون ظاهرا شما باید تو همین مهر و آبان بفرستی دفترچه رو!

پستهای زیر رو ببین و جزئیات رو از دوستمون در پروفایلش جویا شو
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اوه اوه خطری شد! اگه بیفته دی چی؟ کاری میتونم بکنم؟ چون من از خیلی وقت پیش برنامه هام رو طوری تنظیم کردم که اسفند برم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه osta_ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    BND

پيش فرض

قانون فعلی اینجوریه که امریه دارها 24 ماه خدمت دارن بدون هیچ گونه کسری در حالی که افراد عادی حداکثر الان 21 ماه خدمت دارن

متاسفانه من جایی ندیدم که صریحا درباره این افراد و وصعیتشون در سال آینده چیزی نوشته باشه اما هر چیزی ممکنه

ممکنه خدمت این افراد بیشتر از بقیه باشه(مثلا 27 ماه و.... همونطور که الان بیشتر از باقی افراد بود) و اینکه متاهلین امریه دار هم شامل قانون 3 ماه کسری خواهند شد یا نه هم در هاله ابهام هست
    اره دقیقا
    کارام برا امیریه درست شد و چند روز پیش برا مصاحبه رفته بودم وزارت کار و اونا بعد از مصاحبه یه تعهدنامه ازم گرفتن و در کمال ناباوری گفتن باید 28 ماه خدمت کنی مشکلی نداری و من هم اجبارا قبول کردم.
    ------------------------------
    راستی اعزام من اول برج 8 همین سال هست چرا اینا الان دارن 28 ماه میکن خدمت رو؟امکان داره سر به سر من گذاشته باشن؟
    راستی گفتن اگه کارت سبز داشتی اموزشی هم نمیرفتی در صورتی که من شنیده بودم برا امریه فایده نداره!(اموزشی ما در سپاه هست)

ناظر انجمن دانلود و آپلود NET DOCTOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اره دقیقا
    کارام برا امیریه درست شد و چند روز پیش برا مصاحبه رفته بودم وزارت کار و اونا بعد از مصاحبه یه تعهدنامه ازم گرفتن و در کمال ناباوری گفتن باید 28 ماه خدمت کنی مشکلی نداری و من هم اجبارا قبول کردم.
    ------------------------------
    راستی اعزام من اول برج 8 همین سال هست چرا اینا الان دارن 28 ماه میکن خدمت رو؟امکان داره سر به سر من گذاشته باشن؟
    راستی گفتن اگه کارت سبز داشتی اموزشی هم نمیرفتی در صورتی که من شنیده بودم برا امریه فایده نداره!(اموزشی ما در سپاه هست)
    والا چی بگم. بازم جاهای دیگه پرس و جو کن اگه جایی باشه که 24 ماه بفرسته که خیلی بهنره. شوخی شوخی یه دفعه می بینی کار خودشون رو می کنن!

آموزشی ربطی به امریه نداره و لذا اگه سپاه بیفتی می تونی از دوره تکمیلی استفاده کنی

ضمنا دوستان توجه داشته باشن در پدافند هوایی ارتش هم اگه امریه و دوره تکمیلی(کارت سبز بسیج) رو با هم داشته باشن(حتما هر دو با هم) آموزشی ندارن(اینکه این موضوع در سایر جاهای ارتش و نیروی انتظامی هم صادقه یا نه نمی دونم)

7. این کاربر از NET DOCTOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن دانلود و آپلود NET DOCTOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اوه اوه خطری شد! اگه بیفته دی چی؟ کاری میتونم بکنم؟ چون من از خیلی وقت پیش برنامه هام رو طوری تنظیم کردم که اسفند برم...
    به نظرم بازم از دور و بریایی که دفترچه فرستادن بپرسید مطمئن شید که اوضاع کلی چه جوره و بچه هایی که الان میفرستن کی میفتن

تا حالا که میشده درخواست تعویق بدی و در اونصورت میفتی اسفند اما با این اوضاع قاراشمیش والا هیچی معلوم نیست

9. 2 کاربر از NET DOCTOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام، من اول شهریور اعزام شدم، راجبه غیبت و تجدید دوره سوال دارم، دوبار مرخصی بهمون دادن، من تو هردوش غیبت کردم، یه 2 روز و یه 4 روز، مجموعا 6 روز، تجدید دوره می شم؟ چی میشه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    ممنون.
    1- شما تو زمان دانشجویی نمیتونی برای کسری ایثارگری اقدام کنی، حداقل باید دفترچه پست کنی و برگ سبز بگیری بعدش اقدام کنی. تو یگان باید اقدام کنی.

2- پدرت بره دنبال کسری بهتره، اگه کارت ایثار داره باید کارت ایثار و کارت ملی خودش و شما رو باید بیاره تهران، انتهای اتوبان ارتش، یه سوله آبی رنگ هست، میره اونجا کارت ایثارو میده و یک برگه می گیره مبنی بر اینکه در این تاریخ جبهه بوده ( بگه برا کسر خدمت میخام خودشون میدونن چی باید بدن ). بعد اون برگه رو میبره بلوار نیروی زمینی ( با اتوبان ارتش تقاطع داره )، بلوار نیروی زمینی به سمت جنوب سمت چپ (نیرو انسانی) باید این برگه رو ببری تایید کنه، اگه برادر متولد 73 به قبل داری باید مدارک اون رو هم ببری که تایید کنن قبلا از کسری استفاده نکرده. بعد این کار کلیه مدارک که داری رو میبری 50 متر پایینتر مدیریت وظیفه و اونجا بهت نامه کسر خدمت رو میدن.
    این نامه رو نگه میداری و زمانیکه یگان مشخص شد میبری و کسری رو ثبت می کنی.
    مدارکی هم که میخاد کپی شناسنامه و کارت ملی خودت و پدرت و اگه برادر بزرگتر داری برا اونم میخاد. کارت پایان خدمت پدرت و برادرت اگه داری. 2 تا عکس خودت و برگه سبز. اونجا هم 2 تا فرم میدن پر می کنی و با مدارک تحویل می دی و اگر ساعت 8.30 صبح که شروع می کنن اونجا باشی و خوش شانس هم باشی!!! حداقل 2 ساعت طول می کشه که نامه کسری رو بگیری! روز شنبه هم نرو چون ملاقات حضوری هست و کاره کسری انجام نمیدن.

3- وقتی پدرت میره اون سوله آبی انتهای اتوبان ارتش اگه سابقش رو اونجا نداشته باشن اون برگه که گفتم رو هم نمیتونه بگیری و مجبوره بره اونجا که خدمت کرده. کارت ایثار وقتی داره به احتمال 99 درصد سابقش اونجا موجوده و مشکلی نیست.

برا 28 ماه سابقه جبهه هم 9 ماه کسری میدن. و این قانون کسری ایثارگری تا آخر امسال که پابرجاست ولی ممکنه ساله دیگه قوانین تغییر کنه و این کسری رو هم بردارن. شایدم بر ندارن!

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

وقتی شب توی پادگان خاموشی میزنن اگه مثلا ساعت 2 شب کسی تندش گرفت میتونه بره دستشویی یا باید تا صبح خودشو نگه داره ؟

پروفشنال B3NYAMIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام

یه سوال داشتم

من تو رشته ی کامپیوتر دو سال پیش دیپلم ردی شدم و هنوزم نتونستم دیپلم بگیرم ( مشغله زیاد داشتم )

متولد 20 مهر 1374 هستم

حالا با این وضعیت بهم اضافه خورده یا نه ؟

و یه سوال دیگه : اگه نامه ی معافی داشته باشم ، باید با دفترچه بفرستم ؟

و اگه معاف بشم ، اضاف خورده باشم ، باید اضاف خدمتو بکنم بعد معافم؟

بدون بسیج و این چیزا

پ.ن : احتمال 80 درصد معافی دارم ولی بازم بدونم بهتره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •