تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2441 از 4105 اولاول ... 1441194123412391243124372438243924402441244224432444244524512491254129413441 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,401 به 24,410 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

ناظر انجمن دانلود و آپلود NET DOCTOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

ببینید گفته ؛
    خودشان را معرفی کنند ؛ نگفته اعزام شوند ! پس اگه کسی تا آخر سال خودشو معرفی کنه ولی اعزامش بیفته در سال بعد بازم ۲۱ ماه حساب میشه ... این طور نیست ؟؟ دوستان نظر شما چیه ؟
    این جمله سردار موسی کمالی رو ببین تا متوجه بشی

سخنگوی امور مشمولان ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به توصیه‌های مقام معظم رهبری در خصوص افزایش جمعیت، اظهار کرد:‌در این راستا تصمیم گرفتیم از اول مهرماه طول مدت خدمت سربازان متاهل سه ماه کاهش بیابد و به ازای هر فرزند نیز سه ماه از مدت سربازی‌شان کم شود. به عنوان مثال اگر فردی تا پیش از پایان امسال خود را برای سربازی معرفی کرده و یک فرزند داشته باشد علاوه بر اینکه 21 ماه خدمت خواهد کرد شش ماه کسر خدمت خواهد گرفت اما اگر از یکم فروردین ماه به سربازی برود در این صورت طول مدت سربازی‌اش 24 ماه بوده اما همچنان شش ماه کسری خدمت به خاطر همسر و یک فرزندش خواهد داشت.
    با توجه به جمله فوق این برداشت معقول ترین برداشته که آقایون منظورشون از معرفی همون اعزامه

یعنی اگه اسفند اعزام شدی(همون معرفی شدی) 21 ماهه و اگه فروردین معرفی شدی(همون اعزام شدی) 24 ماهه

2. این کاربر از NET DOCTOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

pm1

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان من میخوام برم سربازی کارت تکمیلی بسیج دارم تازگیا شنیدم اگه این کارت رو داشته باشی تو سپاهم بیفتی باید آموزشی ببینی میخواستم بدونم این خبر درسته یا نه ممنون

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

من برنامه هام رو طوری تنظیم کردم که میخوام 1 اسفند اعزام بشم. چه زمانی رو برای فرستادن دفترچه پیشنهاد میکنید؟

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان این قانون کسر سه ماه برای متاهل ها شامل امریه ها هم میشه؟ تو تعهدی که ازمون گرفتن هیچ بندی مبنی بر الزام 24 ماه خدمت نبود. خواهشاً یکی جواب بده.
    قانون فعلی اینجوریه که امریه دارها 24 ماه خدمت دارن بدون هیچ گونه کسری در حالی که افراد عادی حداکثر الان 21 ماه خدمت دارن

متاسفانه من جایی ندیدم که صریحا درباره این افراد و وصعیتشون در سال آینده چیزی نوشته باشه اما هر چیزی ممکنه

ممکنه خدمت این افراد بیشتر از بقیه باشه(مثلا 27 ماه و.... همونطور که الان بیشتر از باقی افراد بود) و اینکه متاهلین امریه دار هم شامل قانون 3 ماه کسری خواهند شد یا نه هم در هاله ابهام هست

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان من میخوام برم سربازی کارت تکمیلی بسیج دارم تازگیا شنیدم اگه این کارت رو داشته باشی تو سپاهم بیفتی باید آموزشی ببینی میخواستم بدونم این خبر درسته یا نه ممنون
    خیر فعلا که داداش دوست من دوره قبل رفت سپاه یزد برای آموزشی و فرداش برگشت به آغوش خانواده!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

خیر فعلا که داداش دوست من دوره قبل رفت سپاه یزد برای آموزشی و فرداش برگشت به آغوش خانواده!
    خدا بکنه برا من هم بشه مرسی ممنون که پاسخ دادی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

ادامه خدمت در همان يگان قبلى خواهد بود شهر خدمت هم شانسى است

اگه 7-8 ماه خدمت کرده باشه،میوفته شهر خودش یا شانسیه؟(طبق اصلی که ناجا داره اگه 6 ماه خمت کن میتونی انتقال بگیری)اگه 7 ماه خدمت قبلش در راهور باشه،حتما راهور میوفته؟؟احتمال داره ناجا مثل کلانتری یا مرزبانی بیوفته؟؟؟

چطور باید اقدام کنه؟باید دوباره دفترچه بفرسته یا راه حل دیگری برای پذیرش مستقیم داره؟

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام

من برنامه هام رو طوری تنظیم کردم که میخوام 1 اسفند اعزام بشم. چه زمانی رو برای فرستادن دفترچه پیشنهاد میکنید؟
    اصولا شما اگه نزدیکای دوره بعد ارسال نکنی باید بیفتی تو همون دوره ای که داره میاد

مثلا اگه الان پر کنی باید بیفتی آذر اما با توجه به ترافیک افرادی که همه میخوان 21 ماه خدمت کنن و پست صفحه قبل و تجربه دوستمون ظاهرا شما باید تو همین مهر و آبان بفرستی دفترچه رو!

پستهای زیر رو ببین و جزئیات رو از دوستمون در پروفایلش جویا شو
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. این کاربر از NET DOCTOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    چند تا سوال خیلی مهم دارم لطفاً هر کی اطلاعات دقیق داره جواب بده
    من متولد 1372 هستم ترم 6 کاردانی ساکن تبریز پدرم 28 ماه سابقه خدمت تو جبهه رو داره و کارت ایثار هم گرفته.
    1- من برای گرفتن کسری چه زمانی اقدام کنم العان که دانشجو هستم یا وقتی دفترچه رو گرفتم باید اقدام کنم یا بعد اینکه رفتم سربازی و تو یگان بودم اقدام کنم؟
    2- چه مدارکی برای گرفتن کسری لازمه ، باید خودم برم یا پدرم بره یا هر دو برم دنبالش؟
    3-چون پدرم لشکر 88 زرهی ایرانشهر خدمت کرده میخوام بدونم آیا میشه تمام مراحل از تبریز یا تهران انجام داد و دیگه لازم نباشه بریم زاهدان یا نه حتماً باید بریم؟
    ممنون.
    خدا رو شکر لب مرزی هستی و بهت تعلق میگیره کسری جبهه تا جایی که می دونم( به 73 به بعد نمیدن)
    والا رفقای من توی خدمت اقدام کردن. یه گواهی اشتغال به خدمت میگیری از محل خدمتت بعد با مدارک ایثارگری و شناسنامه و کارت ملی و.... میبرید محل خدمتی
    والا دوستای من باباشون رفتن و اصولا هم عاقلانه همینه که به بابات بدن ولی در صورت مشکل حاد و... شاید به خودت هم بدن
    تا جایی که من میدونم باید یه سر به محلی که خدمت جبهه داشته بزنه مثلا رفیق من مال خراسان رضویه اما باباش رفته کرمانشاه تا درست کنه قضیه رو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مگه تمدید نمیکنن از دی ماه به اسفند؟ من کنکور دارم نمیتونم برم؟ من تا سال بعد تابستون معافیت تحصیلی کارشناسی داشتم، خودم زودتر تسویه کردم و شهریور دفترچه رو فرستادم، حالا دو ماه میخوام تمدید کنم تا بهمن بتونم کنکور ارشد بدم، یعنی تمدید نمیکنن این دو ماهو؟ پلیس +10 گفت اس ام اس تاییدش یا عدم تاییدش میاد برات، اون که میگفت اصولا قبول میکنن، ولی اینجوری که دوستان گفتن چیکار کردی کلک، من دلشوره گرفتم
    والا من خیلی از قوانین تمدید با خبر نیستم ولی استنباطم این بود که برای تمدید باید دلیل بیاری! در رابطه با کنکور هم بعضی از پادگان ها روز کنکور به سربازا مرخصی میدن که برن سر جلسه امتحان شرکت کنند. حالا اگه اون چلیس بعلاوه ده اینجوری گفته حتما اطلاعاتش بیشتره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •