تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2441 از 2550 اولاول ... 14411941234123912431243724382439244024412442244324442445245124912541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,401 به 24,410 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

به نر من بهترین سرویس نامحدود با شرایط مصرف منصفانه و این مسخره بازی ها پارس آنلاینه
    چون ترافیک بیشتری میتونی دریافت کنی ( با سرعت بالا )
    حسین برای جمع اوری مخابرات باید چیکار کنم دقیقا ؟ من شهرستان هستم و اینترنتی سرویس گرفتم .

یکی از دوستان گفت وقت اداری باید زنگ بزنی 2020 داخلی 1 ( دقیقا کدوم بخشش ؟؟ )‌بگی خط رو جمع اوری کنند ؟ درسته ؟

اگر دقیق تر راهنمایی کنی ممنون میشم

سوال دوم اینکه :

قا من امشب حجم باقی موندم رو تموم میکنم و فردا صبح زنگ میزنم مخابرات تا جمع اوری کنند خط رو فکر کنم 2 روز طول بکشه از طرف دیگه فکر کنم 7 روز نصب اسیا تتک طول بکشه که سر جمع حدود 10 روز بدون نت میمونم .

برای این 10 روز از ایرانسل طرح مناسبی هستش که هر روز حداقل 300 مگابایت حجم بده برای وبگردی ؟شبانه اش مهم نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

ریکم توش ینی 40 روز باید صبر کنم ای صبانت سرویسو وصل کنه! پورت ها پره

اگه نباشه جاش خالی می مونه magsood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان برا دانلود شبانه آسیاتک خوبه یا ماکس نت؟!

کاربر فعال انجمن MaFia_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خواب و رویا

پيش فرض

سلام دوستان

وضعیت اینترنت نا محدود ماکس نت در چه حدیه؟
    مصرف منصفانه داره؟ قدیما نامحدود ماکس سرعت 32 رو برای دانلود می داد الان هم این طوریه؟
    این حداقل تبادل 10GB در ماه منظورشون چیه؟

ممنون

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

10 روزه که مخابرات رو استفاده نمیکردم
    2 روزه که نیازدارم بهش ولی تو 2 روز فکر نکنم 2 ساعت وصل بوده باشه
    اینم مسخره بازی الان :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اقا زنگ زدم به این عوضیا میگم خط من رو جمع کنید میگه نه هنوز 20 روز وقت داری وقتی تموم شد زنگ بزن جمع کنیم !

میگم اقا نمیخوام جمع کنید زیر بار نرفت که نرفت !اشکال نداره این 1 گیگ حجم باقی مونده رو هم استفاده میکنم و تا این 19 روز هم از ایرانسل استفاده میکنم تا وقت تموم بشه و زنگ بزنم جمع کنند

میگه چرا میخوای جمع کنی ؟ میگم به خاطر شبانه ! میگه ما که به شما حجم میدیم میگم اون بدرد خودتون میخوره ! میگه بقیه جاها هم همینطوره میگم اشکال نداره میخوام برم

8. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اقا زنگ زدم به این عوضیا میگم خط من رو جمع کنید میگه نه هنوز 20 روز وقت داری وقتی تموم شد زنگ بزن جمع کنیم !

میگم اقا نمیخوام جمع کنید زیر بار نرفت که نرفت !اشکال نداره این 1 گیگ حجم باقی مونده رو هم استفاده میکنم و تا این 19 روز هم از ایرانسل استفاده میکنم تا وقت تموم بشه و زنگ بزنم جمع کنند

میگه چرا میخوای جمع کنی ؟ میگم به خاطر شبانه ! میگه ما که به شما حجم میدیم میگم اون بدرد خودتون میخوره ! میگه بقیه جاها هم همینطوره میگم اشکال نداره میخوام برم
    دوست گرامی

شما هر لحظه که بخواید میتونید درخواست جمع آوری بدید و نهایت حق شرکت مربوطه پرسیدن دلیله که اون هم مختارید جواب ندید!!

زنگ میزنید و یاداوری میکنید که به تنظیم مقررات شکایت خواهید کرد بابت تاخیر در جمع اوری خط !! (اینها همه خود سری های اپراتوره وگرنه همچین اراجیفی وجود نداره تو شرکتای دیگه)

10. 2 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست گرامی

شما هر لحظه که بخواید میتونید درخواست جمع آوری بدید و نهایت حق شرکت مربوطه پرسیدن دلیله که اون هم مختارید جواب ندید!!

زنگ میزنید و یاداوری میکنید که به تنظیم مقررات شکایت خواهید کرد بابت تاخیر در جمع اوری خط !! (اینها همه خود سری های اپراتوره وگرنه همچین اراجیفی وجود نداره تو شرکتای دیگه)
    زنگ زدم یه زنیکه برداشت مثل خر هیچ چی حالیش نبود و هر چی میگم نمیخوام به گوشش نمیرفت که نمیرفت !

بزار دوباره زنگ بزنم ببینم چی میشه

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

زنگ زدم یه زنیکه برداشت مثل خر هیچ چی حالیش نبود و هر چی میگم نمیخوام به گوشش نمیرفت که نمیرفت !

بزار دوباره زنگ بزنم ببینم چی میشه
    برای جمع آوری زیر 3 ماه به مشکل برمیخوری وگرنه بالای 3 ماه هر وقت بخوای میتونی جمع اوری کنی
    به کسی هم مربوط نیس که چرا میخوای جمع کنی
    چوخ ایماله اله دیلر : بگو من شهرستانم نمیشه حضوری بیام ، پس برام جمع اوری بزن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

حضوری برو...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •