بسته ی 10 گیگ ماهانه هم حذف شده.
بسته ی 10 گیگ ماهانه هم حذف شده.
خط من دائمی هستش شاید برا همون بر نداشتن ولی بر میدارن همیشه با تاخیر برا ما اجرا میشه
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
بله! مثه اینکه اونکاری که نباید میشد اتفاق افتاد بالاخره! توی برنامه مای ایرانسل دیگه خبری از بسته های 30 گیگ 6 ماهه و 100 گیگ یک ساله نیست! امیدوارم اشتباهی پیش اومده باشه و برگرده وگرنه لعنت به اون مسئول کثیفی که به همین دو تا بسته ایرانسل اعتراض کرده بود و گفته بود قیمتش غیرواقعی ارزونه!
البته فکر کنم برنامه ایرانسل من مشکل پیدا کرده الان برا من این بسته ها هست...ولی صورتحسابم به هم ریخته کلا
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
ساعت و تاریخ سیستم تنظیم باشه
آموزش idm هم تو نت هست برای دانلود خودکار. میدونم بلدین و تنظیم کردین ، اما یکبار با آموزش جلو برید شاید یه مشکلی پیش اومده باشه. انشالله حل بشه مشکلتون.
فقط 22آ تجمیع داره البته 61 هم داره اما نه روی اف دی دی فقط روی 2300 تی دی دی تجمیع داره
هیچ مشکلی نداره فقط می خوام همون 22 رو بگیرم.
کلی تحقیق کردم اما متأسفانه همه سایتها به غلط نوشتن اف دی دی تار300 مگ ساپورت می کنه اما همشون اشتباه می کنند 61 آ فقط تی دی دی رو تجمیع می کند
مهلت تست هم داره
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
هرچی بسته ی خوب بود حذف کردن
الان بسته ی مناسب وجود نداره
بعد از این ماه بای بای ایرانسل![]()
سلام
بله ظاهرا بسته های ۳۰ گیگ ۶ ماه برداشتند
یه نکته ایی که هست 61 فقط 2300 تی دی داره و 22 فرکانس 2600 یعنی هر کدوم یه نو فرکانس تی دی دارن و تجمیع نداره با فرکانس دیگه تی دی یعنی همون یدونه فرکانس با دکل دیگه همین فرکانس تجمیع میکنه؟
سوال دیگم اینکه 22 تجمیع تی دی نداره فقط اف دی یا هر دوشو داره مدل 22؟
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
واقعا خجالت داره همیشه بسته های محبوب رو حذف میکنن.. من خیلی وقته جز بسته 6 ماهه بسته ای نزدم اگر بر نگرده دیگه هیچ بسته ای نمی زنم..والا یعنی چی آخه..
sent from Huawei mate 8
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)