تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2440 از 2550 اولاول ... 14401940234023902430243624372438243924402441244224432444245024902540 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,391 به 24,400 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    azərbaycan

پيش فرض

ماشالا نزدیک 6 ترابایت دانلود

چه خبره بابا ؟ این همه دانلود رو میخواید چیکار ؟
    حالا با دانلودش کاری ندارم اینا رو کجا نگه میدارن؟
    مگه چند تا هارد دارن؟
    الان همه هاردم پره جایی ندارم واسه همین مجبورا فیلمای 720 میزنم ولی 1080 دوست دارم
    طبق سایت مخابرات تو 10 ماه همش 365 گیگ دانلود داشتم
    خیلی وقته دانلود نداشتم ولی تو این یک ماه اخیر پدرشو درآوردم چون دیدم دارن محدود میکنن هر چی دانلود داشتم رو کردم الانم هاردم پره

در ضمن
    * برای سرویس های با پهنای باند ۲ مگابیت در ثانیه و بالاتر، به میزان سه برابر مجموع حجم روی سرویس و حجم اضافی خریداری شده در همان دوره،حجم قابل استفاده رایگان در بازه زمانی دانلود رایگان شبانه،در اختیار مشترک قرار می گیرد .
    * برای سرویس های با پهنای باند ۵۱۲ کیلوبیت در ثانیه تا ۱ مگابیت در ثانیه ، به میزان دو برابر مجموع حجم روی سرویس و حجم اضافی خریداری شده در همان دوره،حجم قابل استفاده رایگان در بازه زمانی دانلود رایگان شبانه در اختیار مشترک قرار می گیرد .
    * برای سرویس های با پهنای باند ۱۲۸ تا ۲۵۶ کیلوبیت در ثانیه، به میزان یک و نیم برابر مجموع حجم روی سرویس و حجم اضافی خریداری شده در همان دوره، حجم قابل استفاده رایگان در بازه زمانی دانلود رایگان شبانه در اختیار مشترک قرار می گیرد .

2. 2 کاربر از TurkOglu1993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام اآقای farshidnaji بعد از دانلود یگ گیگ که سرعت لیمیت میشه قانونا سرعت باید کمتر از 128
    نباشه درسته یا نه؟یا خیلی سرعت پایین میاید؟ ضمنا کار من فقط دانلود هست خودش هم از سرورههای داخلی با لینک مستقیم و چند لینک همزمان خیلی ممنون
    فرشید جان بی زحمت سوال دوم را هم پاسخ بده خیلی ممنوع دیگه مزاحم نمیشم

داره خودمونی میشه vamper65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام دوباره بر دوستان

دوستان من سرویس محدود برای دانلود شبانه میخوام الان خط 1 سرویس نامحدود از آسیاتک فعاله ، برای خط دوم سرویس محدود میخوام بکیرم مختص دانلود در شب ها وقت رایگان ، حالا سوال من اینه از کدوم شرکت بگیرم ؟سوال دوم کدوم سرویس ش رو پیشنهاد میدید بودجه تقریبی50 الی 60 بدون در نظر گرفتن هزینه اولیه مخابرات مدت زمان سه ماهه ( آقا اسیاتک که برای ما اینترانت شده اصلا نمیشه از سایت های خارجی دانلود کرد من که دانلود از یوتیوب و سایت های خارجی دارم کلا رو اعصابه و سرعت خیلی میاد پایین پس لطفا شرکتی رو بگین که مشگلی با دانلود از سایت های خارجی نداشته باشه )

سپاس دوستان
    Last edited by vamper65; 22-01-2016 at 01:49.

پروفشنال farshidnaji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

فرشید جان بی زحمت سوال دوم را هم پاسخ بده خیلی ممنوع دیگه مزاحم نمیشم
    آقا برای دانلود خیلی زیاد باید محدود بخری تا هر شب 16 گیگ دانلود کنی

سرویس نامحدود برای وب گردیه خیلی زیاد که دیگه نگران شارژ نباشی - صبح تا شب وبگردی کنی 1 گیگ نمیشه

من برای دانود کلا نامحدود توصیه نمی کنم

موقعی که سرویس یک مگ نامحدود داشتم وقتی ویندوز رو میخواستم به بیلد جدید آپدیت کنم 3.45 بود

هر روز یک گیگ با سرعت آپدیت میشد بعد سرعت به 40 یا 30 دقیقا یادم نیست میرسید

یه آپدیت 2 روز و خورده ای طول کشید

همین آپدیت تو محدود چند ساعته انجام میشه

=========

شما مراحمی مثل داداش خودم - ببخشید سوال شما رو ندیدم

6. 2 کاربر از farshidnaji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

آقا برای دانلود خیلی زیاد باید محدود بخری تا هر شب 16 گیگ دانلود کنی

سرویس نامحدود برای وب گردیه خیلی زیاد که دیگه نگران شارژ نباشی - صبح تا شب وبگردی کنی 1 گیگ نمیشه

من برای دانود کلا نامحدود توصیه نمی کنم

موقعی که سرویس یک مگ نامحدود داشتم وقتی ویندوز رو میخواستم به بیلد جدید آپدیت کنم 3.45 بود

هر روز یک گیگ با سرعت آپدیت میشد بعد سرعت به 40 یا 30 دقیقا یادم نیست میرسید

یه آپدیت 2 روز و خورده ای طول کشید

همین آپدیت تو محدود چند ساعته انجام میشه

داداش بابت جواب ممنونتم اره والله سرویس نامحدود خیلی افتضاحه خونه که راضی نشد بریم محدود منم چاره ای جز خرید سرویس محدود رو خط دوم ندارم حالا گدوم شرکت و کدوم سرویس ش رو پیشهاد میدید دوست عزیز خیلی وقته نامحدودیم اطلاع خاصی از اینکه بهترین گزینه کدوم شرکت و کدوم سرویسشه ندارم ( بودجه هم که بین 50 -60 برای سه ماه البته به غیر از هزینه راه آندازی اولیه مخابرات که 15 تومنه)

با سپاس
    Last edited by vamper65; 22-01-2016 at 10:25.

8. این کاربر از vamper65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه humanaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

داداش بابت جواب ممنونتم اره والله سرویس نامحدود خیلی افتضاحه خونه که راضی نشد بریم محدود منم چاره ای جز خرید سرویس محدود رو خط دوم ندارم حالا گدوم شرکت و کدوم سرویس ش رو پیشهاد میدید دوست عزیز خیلی وقته نامحدودیم اطلاع خاصی از اینکه بهترین گزینه کدوم شرکت و کدوم سرویسشه ندارم ( بودجه هم که بین 50 -60 برای سه ماه البته به غیر از هزینه راه آندازی اولیه مخابرات که 15 تومنه)

با سپاس
    اگه برات پینگ اینا مهم نیست برو نامحدود شاتل بگیر که سرعت خوبی داری!!من سرویس art5 داشتم تا 27gb اینا با سرعت 300kb بر میداری بعد اون اگه محدودت کردن میارن رو 64 اینا بعد دیدی چند روز بعدش باز محدودیت برات بر میدارن و....... تازه تو محدود کردن هم اینقدر سخت گیر نیستن دیدی شاید تا 60gb هم دانلود کردی اصلا محدودت نمی کنند!!کلا بعد اون حجم مشخص شده باز استفاده کنی ولی دیگه شورش رو در نیا

10. این کاربر از humanaga بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوست عزیز منظور من این سرویس بود در ضمن 50 گیگ میخری سه برابر هم شبانه هم میده بهت جمعا میشه 200 گیگ قیمت 72 تومن .

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

12. این کاربر از soft201163 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

اگه برات پینگ اینا مهم نیست برو نامحدود شاتل بگیر که سرعت خوبی داری!!من سرویس art5 داشتم تا 27gb اینا با سرعت 300kb بر میداری بعد اون اگه محدودت کردن میارن رو 64 اینا بعد دیدی چند روز بعدش باز محدودیت برات بر میدارن و....... تازه تو محدود کردن هم اینقدر سخت گیر نیستن دیدی شاید تا 60gb هم دانلود کردی اصلا محدودت نمی کنند!!کلا بعد اون حجم مشخص شده باز استفاده کنی ولی دیگه شورش رو در نیا
    دوست خوبم از جوابت ممنونم من کلا روزی یه فیلم اچ دی و چند کلیب از یوتیوب برمیدارم سرویسی که شما فرمودید بنده نگاه کردم سه ماهه درمیاد 189 تومن که من حداکثر بودجه که میتونم بدم واسه سه ماه 70 تومنه وسرعت 100الی 130 واسه من کافیه با این بودجه و سرعت 100-130 سرویس محدود و نامحدود پیشنهادتون چیه ؟

ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

عجب دزد هایی هستن توی این مخابرات
    ساعت 1.5 20 گیگ حجم خریدم زدم دانلود الان حجمم شده 3.7 گیگ.... 5 گیگ هم در کل دانلود نشده.... کثافت ها

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

به نر من بهترین سرویس نامحدود با شرایط مصرف منصفانه و این مسخره بازی ها پارس آنلاینه
    چون ترافیک بیشتری میتونی دریافت کنی ( با سرعت بالا )

16. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •