تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2440 از 3195 اولاول ... 144019402340239024302436243724382439244024412442244324442450249025402940 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,391 به 24,400 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

دوستان من با L.A NOISEآپدیت کنم؟ مشکلی برای بازی های قبلی پیش نیاد؟
    چه بازی هایی با کینکت اجرا میشن؟
    Last edited by s.j-rez; 12-06-2011 at 09:04.

داره خودمونی میشه h.a.m.i.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

این -- جدید باید درایو دستگاه دوباره در بیاد و -- بشه ( اصطلاحاً به سخت افزاری معروفه )
    این درایو در اوردن و سخت افزاری -- کردن دستگاه خیلی کار سختیه ؟ من اینجا تو غربت کسی رو نمیشناسم این کار رو انجام بده .

داره خودمونی میشه h.a.m.i.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام به همگی

من دستگاهم رو نزدیک ۲ سال خریدم و اون موقع آخرین آپدیت روش نصب بود . بعدش اومدم خارج از ایران و مشکل خاصی با دستگاه نداشتم . تا اینکه بازی Need for Speed: Hot Pursuit رو از اینترنت گرفتم و رایت کردم . گذاشتم تو دستگاه گفت که باید آپدیت بشه و منم زدم که آپدیت بشه . وسطش یه لحظه با خودم گفتم نکنه دستگاه از کپی خور در بیاد . ولی اینطوری نشد خدا رو شکر .

اما با اینحال یه سری از بازی های جدید مثل همین NFS و یا Assassin's Creed: Brotherhood روی دستگاه اجرا نمیشن و پیغام میده که نمیتونه دیسک رو بخونه . اما CoD: Black Ops مشکلی نداره . اینا از یه قفل استفاده میکنن یا واقعاً اون ۲ تا سی دی من خراب هستن ؟ آپدیت که از رو سی دی NFS نصب شد .

سوال دیگه ای که من دارم اینه که آیا آپدیت دشبورد با آپدیت کرنل فرق میکنه ؟ و بعد اینکه ، چطوری میتونم دستگاهم رو آپدیت کنم که بازی های جدید رو هم بخونه ؟

خیلی ممنونم
    بچه ها یه راهنمایی کوچیک بکنید ممنون میشم . یادمه آخرین بار طرف یه چیزی به اسم iXtreme 1.6 نصب کرد برام . الآن ورژن جدیدتری اومده ؟ چطوری میتونم نصب کنم ؟ مرسی

داره خودمونی میشه Rush1911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض از ما گذشته !؟

سلام همگي

من دقيقا يكسال پيش همين موقعها از آقا ميثم يه اليت گرفتمو تا الان باش عشق دنيا رو كردم

حالا چنتا سوال درباره كينكت داشتم كه شايد به نظرتون مسخره بياد ولي لطف كنيد بي تعصب جواب بدبد چون همين سوالا باعث شده تاحالا بيخيال كينكت شم

ممنونم

1. به نظرتون در كل كينكت بچه بازي نيست!؟ يعني من با 20 سال سن روم ميشه وايسم بازي كنم باش‌!؟

2. خوندم زيره 1 متر قدو نميبينه ولي سوال اينجاس تا چه قديو ميبينه!؟ قدم 191

3. در كل يكي دور از تعصب به ما بگه آقا كينكت به درد ما ميخوره يا نه از ما گذشته بايد بچمون باش بازي كنه !؟ ( باش بازي كنه )

ممنونم از همه

خيلي مخلصيم

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آره داداش به دردت میخوره... اصولا به درد هر سنی می خوره تازه داره واسش بازیای کمتر لوس هم میاد

6. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه x.b.o.x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    raccoon city

پيش فرض

نه مسخره کردن نداره خیلیا این سوال براشون پیش میاد.1_شما نگاه به بازی هایی مثله کینکتیمالز و...نکن اصلا نمیتونه بچه بازی باشه به نظر شما بازی هایی مثله geow و ghost recon و forza4 بچه بازین؟ 2_نه قد شما رو قبول میکنه بستگی به فاصلت داره

8. این کاربر از x.b.o.x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آره داداش به دردت میخوره... اصولا به درد هر سنی می خوره تازه داره واسش بازیای کمتر لوس هم میاد

نه مسخره کردن نداره خیلیا این سوال براشون پیش میاد.1_شما نگاه به بازی هایی مثله کینکتیمالز و...نکن اصلا نمیتونه بچه بازی باشه به نظر شما بازی هایی مثله geow و ghost recon و forza4 بچه بازین؟ 2_نه قد شما رو قبول میکنه بستگی به فاصلت داره

ممنون از دوستان عزيزم بخاطر جواباشون

geow و ghost recon و forza4 اينا باسه كينكت ميخوان بيان !؟ داداش مطم‍‍‍‍ءني شايعه نيست !؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

20 سال مگه سن زیادیه؟؟!! حداقل میگفتی 35 سال یه چیزی

برای -- اسلیم 0225 دو راه گذاشته شده(درست میگم دیگه؟)
    1-برد PCB که گرون در میاد 2-usb pro .
    یعنی حتما باید این دو قطعه خریداری بشه؟اونوقت تا برسه ایران خودش یه چند هفته ای طول میکشه!! بعد اولیش هم باید همیشه وصل باشه.
    دوستان من درست متوجه شدم یا کج رفتم راه رو ؟؟

---------- Post added at 11:01 AM ---------- Previous post was at 10:58 AM ----------

ممنون از دوستان عزيزم بخاطر جواباشون

geow و ghost recon و forza4 اينا باسه كينكت ميخوان بيان !؟ داداش مطم‍‍‍‍ءني شايعه نيست !؟
    تو نمایشگاه E3 که چند روز پیش بود خبرش رو دادن ، البته تو این سه بازی بالا فقط واسه Ghost Recon فقط نمایش دادن.خیلی از بازیها قول استفاده رو دادن ولی چطوریش رو هنوز کسی به اون صورت نمی دونه.

11. این کاربر از parviz85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه x.b.o.x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    raccoon city

پيش فرض

geow شایعست ولی اون دوتا 100%میان.اگه تونستی اخبارe3ببین,چه بازی هایی می خوان برای کینکت بیان

---------- Post added at 10:05 AM ---------- Previous post was at 10:01 AM ----------

کسی میدونه -- جدیده کی میاد مردیم بس صبر کردیم

13. این کاربر از x.b.o.x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

20 سال مگه سن زیادیه؟؟!! حداقل میگفتی 35 سال یه چیزی

بر.

همين با دسته هم وقتي بابام مياد خاموش ميكنم،حالا فرض كن يهو يكي بياد ببينه دارم بالا پايين ميپرم

كلا اين ماكروسافت به فرهنگ ما توجه نميكنه بايد تحريمش كنيم

15. این کاربر از Rush1911 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •