تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بیشتر چه چیزی بزاریم بهتره ؟

راي دهنده
562. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ماشین

319 56.76%
  • لباس

24 4.27%
  • پچ

128 22.78%
  • اسلحه

80 14.23%
  • قایق و کشتی

11 1.96%
صفحه 244 از 805 اولاول ... 144194234240241242243244245246247248254294344744 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,431 به 2,440 از 8047

نام تاپيک: [آموزش] ::: ادیت و پچ برای بازی GTA San Andreas ::: / قوانین در پست اول

داره خودمونی میشه abolfazl35's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر عروس كوير ايران

پيش فرض

یکی از بزگترین اشتباهات رو انجام دادی. با این وضع دیگه بازیت گیر میکنه.
    فکر نمیکنم بشه صدا دارشون کرد مگر اینکه از طریق Handling یا فایلهای مثل Cargrp بشه این کارو کرد.
    شما اگر جا برای ماشین کم داری میتونستی از ماشینهای خام استفاده کنی که به تعداد ماشینها اضافه میکنه.
    توضیح در این مورد رو من نمیدونم و فقط شنیدم ولی Pink Panther فکر کنم بلد باشه. ولی کم به اینجا سر میزنه. قبلا ها بیشتر تحویل میگرفت.
    ابي جان ماشينهاي خام را كجا گير بيارم ؟
    روش نصب آنها چگونه است ؟
    اگر آن ابزار بازي را بجای خودش برگردونم ديگه مشكلي نداره ؟

پروفشنال hshak2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - فرمانیه

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

منظور Armin 2008 اون جتسکی بود که من گذاشتم اونو به این خاطر گذاشتم که دو تا پست شبیه هم داده بودم میخواستم زیا د تابلو نشم
    آره . اخيرا پي سي ورلد مشكل پيدا كرده . البته شما رو نميدونم . اما من هرچي روي اين ارسال جواب كليك ميكنم چيزي نمياد . واسه همين يه بار اشتباهي دوتا پست دادم كه بعد درستش كردم .
    _ يه پيشنهاد !
    به نظر من بهتره كه ديگه چيزي از gtainside.com نزاريم . هركي بخواد خودش ميتونه بره دانلود كنه . منم از اين به بعد از اين سايت و سايت هاي معروق ديگه كه هممون ميشناسيم ماشين نميزارم . اينكه اين تاپيك اديت و پچه درست اما چرا هرچي كپ و آپ گير مياريم اينجا بكنيم ؟
    متاسفانه رضا هم كه پيدا نيست يه آموزش بزاره ما يه كم پيشرفت كنيم واگر نه اين تاپيك خيلي پيشرفته تر ميشد . ولي حالا رو ببينين . نميگم خودم كارم خيلي خوبه ولي بايد يه كم پست هامون رو بيشتر كنترل كنيم و بديم . متاسفانه امكان حذف پست هم براي ما وجود نداره .
    البته اين فقط نظر شخصيه . شمام اگه نظري دارين بدين .

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

سلام به همگی می خواستم بدونم چطوری ماشینی رو که تو زدمودلر ساختی رو تکسچر بدی و به فرمت dff , txdتبدیل کنی
    من میخوام ماشینی رو که تعقییر دادم تبدیل به dffکنم ولی وقتی تبدیل می کنم فایل صفر بایت میشه و هیچی تو فایل نیست!!!!!!!!!!!
    لطفا راهنمایی کنید
    آره . اخيرا پي سي ورلد مشكل پيدا كرده . البته شما رو نميدونم . اما من هرچي روي اين ارسال جواب كليك ميكنم چيزي نمياد . واسه همين يه بار اشتباهي دوتا پست دادم كه بعد درستش كردم .
    _ يه پيشنهاد !
    به نظر من بهتره كه ديگه چيزي از gtainside.com نزاريم . هركي بخواد خودش ميتونه بره دانلود كنه . منم از اين به بعد از اين سايت و سايت هاي معروق ديگه كه هممون ميشناسيم ماشين نميزارم . اينكه اين تاپيك اديت و پچه درست اما چرا هرچي كپ و آپ گير مياريم اينجا بكنيم ؟
    متاسفانه رضا هم كه پيدا نيست يه آموزش بزاره ما يه كم پيشرفت كنيم واگر نه اين تاپيك خيلي پيشرفته تر ميشد . ولي حالا رو ببينين . نميگم خودم كارم خيلي خوبه ولي بايد يه كم پست هامون رو بيشتر كنترل كنيم و بديم . متاسفانه امكان حذف پست هم براي ما وجود نداره .
    آره شما درست می گی اگه از این سایتها چیزی نزاریم بهتره
    ولی بهتره ما دنبال یاد گرفتن کول که آقا محمد گفت هم باشیم چون اینطور که من می دونم برای ساختمونها لازم میشه چون اگه کول نباشه ما به راحتی میتونیم از داخل دیوار رد بشیم اگه اونم یاد بگیریم و ساخت فایل dff رو هم همراه با طرز قرار گرفتن تکسچر دیگه کار تمومه
    اگه کسی میدونه چطوری از 3dmaxفایل dffاکسپورت کنیم لطفا کوتاهی نکنه
    Last edited by majid_sd2009; 06-02-2008 at 17:41.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام به همگی می خواستم بدونم چطوری ماشینی رو که تو زدمودلر ساختی رو تکسچر بدی و به فرمت dff , txdتبدیل کنی
    من میخوام ماشینی رو که تعقییر دادم تبدیل به dffکنم ولی وقتی تبدیل می کنم فایل صفر بایت میشه و هیچی تو فایل نیست!!!!!!!!!!!
    لطفا راهنمایی کنید
    من كه زياد وارد نيستم اما براي ساخت تكستچر ميتوني از txd workshop استفاده كني .
    از منوي file فرمان new رو انتخاب كن . بعد براي افزودن تصاوير مختلف از منوي Image فرمان new رو بزن .
    بعد هم در قسمت پايين و سمت راست يه در ِ كشويي هست . توي اون san andreas رو انتخاب كن و از منوي فايل اونو سيو كن . اگه بلد بودي ببخش اينو گفتم .
    منم يه بار همچين كاري رو خواستم بكنم 0 بايت شد . البته ماشين نساختم فقط اون پرده هاي پيكان رو برداشتم همراه با باربند هاش .

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

من كه زياد وارد نيستم اما براي ساخت تكستچر ميتوني از txd workshop استفاده كني .
    از منوي file فرمان new رو انتخاب كن . بعد براي افزودن تصاوير مختلف از منوي Image فرمان new رو بزن .
    بعد هم در قسمت پايين و سمت راست يه در ِ كشويي هست . توي اون san andreas رو انتخاب كن و از منوي فايل اونو سيو كن . اگه بلد بودي ببخش اينو گفتم .
    منم يه بار همچين كاري رو خواستم بكنم 0 بايت شد . البته ماشين نساختم فقط اون پرده هاي پيكان رو برداشتم همراه با باربند هاش .
    اینطوری بلدم ولی طریقه قرار دادن تکسچر در قسمت مخصوصی از ماشین رو بلد نیستم
    مثلا می خوای روی کاپوت یک تکستچر بزاری چطور باید این کار رو بکنم؟

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

_ يه پيشنهاد !
    بله منم با شما موافقم فقط اگر سایت جدیدی پیدا کردیم آدرس سایت رو بذاریم ومنم از همه دوستان عذر میخوام

اگه نباشه جاش خالی می مونه Armin 2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

راستی اون نقشه هه بدرد بخور بود؟
    مشکل واسه منم پیش اومده چی کار کنم؟
    نظرت کار امد بود ولی کو گوش شنوا دوست من؟
    Last edited by Armin 2008; 06-02-2008 at 19:17.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اینطوری بلدم ولی طریقه قرار دادن تکسچر در قسمت مخصوصی از ماشین رو بلد نیستم
    مثلا می خوای روی کاپوت یک تکستچر بزاری چطور باید این کار رو بکنم؟
    اينو شايد رضا بدونه . حرفه اي ها هم الان چند ماهه كه ديگه اين تاپيكو تحويل نميگيرن .
    راستی اون نقشه هه بدرد بخور بود؟
    مشکل واسه منم پیش اومده چی کار کنم؟
    نظرت کار امد بود ولی کو گوش شنوا دوست من؟
    منظورت نقشه ماهواره ايه ؟
    يا برف ؟ اگه منظورت برفه نه خوشم نيومد .
    در مورد اون نظرمم آره اما گفتم شايد فايده داشته باشه . بعضي ها ممكنه بخوان الكي پست زياد كنن و رده شون بره به كاربر فعالو ازاين جور چيزا . من اينو گفتم كه فردا كه مدير انجمن اونا رو Ban كرد ، نگن كسي به ما نگفت .

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

به قول محمد رضا الان چند ماه بیشتره که کسانیکه تاپیک رو شورع کردند دیگه پست نمیدن.
    در مورد ماشینهای خام هم من فقط تا همین حد میدونم و بهتره بری صفحه های اول تاپیک و یک کاربر که دیدی تو این ضمینه ها هست بهش پیام خصوصی بدی.
    اون وسایل رو اگر سر جاش برگردونی خیلی بهتره. به نظر من برگرد و از اول تمام ماشینها رو ببین و اونهایی که زیاد جالب نیست رو عوض کن. یعنی دوباره عوض کن. بازی تقریبا 120 تا ماشین داره که میتونی کلی چیزهای جدید بزاری.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •