تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 244 از 376 اولاول ... 144194234240241242243244245246247248254294344 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,431 به 2,440 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

داره خودمونی میشه water_engineer_m_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

سلام
    1- این wasted چیست؟
    2- من یک فایل 3.66Gb دارم دانلود میکنم.تا حجم 2.16Gb حدود 10MB (1hashfaile) wasted دارم آیا این فایلم خراب داره دانلود میشه؟
    3- اگر خرابه باید دانلود رو قطع کنم و دنبال یک ترونت دیکه باشم؟
    نگرانم 2.16Gb الکی دانلود کرده باشم.کمکم کنید

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    1- این wasted چیست؟
    2- من یک فایل 3.66gb دارم دانلود میکنم.تا حجم 2.16gb حدود 10mb (1hashfaile) wasted دارم آیا این فایلم خراب داره دانلود میشه؟
    3- اگر خرابه باید دانلود رو قطع کنم و دنبال یک ترونت دیکه باشم؟
    نگرانم 2.16gb الکی دانلود کرده باشم.کمکم کنید
    سلام
    یعنی از 2.16 گیگ دانلودی شما 10 مگابایتش تلف شده
    اشتباه دانلود شده
    فایل دانلودی شما مشکلی نداره
    این 10 مگابایت تصحیح شده
    فقط باید بدونید 10 مگابایت الکی دانلود کردین که مسلما مهم نیست

3. 3 کاربر از Amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه water_engineer_m_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

سلام
    یعنی از 2.16 گیگ دانلودی شما 10 مگابایتش تلف شده
    اشتباه دانلود شده
    فایل دانلودی شما مشکلی نداره
    این 10 مگابایت تصحیح شده
    فقط باید بدونید 10 مگابایت الکی دانلود کردین که مسلما مهم نیست
    ممنون Amin عزیز

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام . تازه واردم و چند تا سوال دارم.

1- سرعت دانلود من خيلي نوسان داره و بعضي وقت ها پايين مياد ، آيا در كل اين طبيعيه ؟

2- آيا سرعت دانلود و آپلود توي تورنت به هم وابسته هستند ؟ چون وقتي سرعت آپلود من بالا ميره ، سرعت دانلود رو كم مي كنه و ميخوام روي سرعت آپلود محدوديت بذارم.

3- اين راسته كه اگه توي سرعت آپلود محدوديت بذارم ، مقدار rating (يا همچين چيزي !) كه سايت براي من در نظر گرفته كم ميشه و دفعه هاي بعد سرعت دانلودم كم ميشه !؟‌‌

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام . تازه واردم و چند تا سوال دارم.

1- سرعت دانلود من خيلي نوسان داره و بعضي وقت ها پايين مياد ، آيا در كل اين طبيعيه ؟

2- آيا سرعت دانلود و آپلود توي تورنت به هم وابسته هستند ؟ چون وقتي سرعت آپلود من بالا ميره ، سرعت دانلود رو كم مي كنه و ميخوام روي سرعت آپلود محدوديت بذارم.

3- اين راسته كه اگه توي سرعت آپلود محدوديت بذارم ، مقدار rating (يا همچين چيزي !) كه سايت براي من در نظر گرفته كم ميشه و دفعه هاي بعد سرعت دانلودم كم ميشه !؟‌‌
    1- اره بسته به تورنت معمولا نوسانات رو میشه دید ( تو بعضی تورنت ها خفیف تو بعضی تورنت ها شدید )
    2- به شدت وابسته است چون ترکر ها و افراد دیگر تورنت اگر نبینن شما ارسال می کنید یا نه پهنای باند و اولیویت دریافت شما رو محدود می کنن ولی در مورد بخش دوم سوال باید سرعت ارسال خودتون را حداکثر نزارین بلکه چند واحد ( بسته به نوع اینترنت و کیفیت اینترنت و تجربه شخصی در حد سرعت گزاری ) محدود کنین تا تاثیری روی سرعت دریافت نزاره ولی دقت کنین که خیلی محدود کنین اتفاقی که بخش اول جواب گفتم براتون می افته.
    3-بله یک قانون بدهی است چون تورنت بر اساس همین ارسال افراد کار می کنه و اگر کسی نخواد زیاد ارسال کنه خوب نباید هم دریافت زیاد داشته باشه.(تو ترکر خصوصی ها هم بن می کنن این جور افراد رو)بخاطر همین توصیه میشه که حداقل به اندازه ratio 1 ارسال کنین هر تورنت رو تا مشکلی نداشته باشین.( و اگر کار نداشتین بیشتر ارسال کنین )
    چون فرهنگ تورنت و اساسش بر اساس همین ارسال و دریافت افراد به همدیگر است.

7. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال cyrus_achamenian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کنار مردم

پيش فرض

سلام

یه سوالی داشتم...

من تو دانشگاه با cable وصل می شم و سرعت اینترنتم زیاده...اما وقتی می خوام از تورنت استفاده کنم نمی شه!! هیچی دانلود نمی کنه!!! تعداد یوزرها هم که اون پایین معمولا چند میلیون نفر می زنه، فقط اکثرا 1 نفر یا حداکثر 50 نفر هستش!!!

چرا اینطوریه؟؟؟ احتمال داره تو دانشگاه بسته باشن تورنت رو؟؟؟ اگه این طور باشه هیچ جوری نمیشه استفاده کرد و دور زد؟؟؟

ممنون

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام

یه سوالی داشتم...

من تو دانشگاه با cable وصل می شم و سرعت اینترنتم زیاده...اما وقتی می خوام از تورنت استفاده کنم نمی شه!! هیچی دانلود نمی کنه!!! تعداد یوزرها هم که اون پایین معمولا چند میلیون نفر می زنه، فقط اکثرا 1 نفر یا حداکثر 50 نفر هستش!!!

چرا اینطوریه؟؟؟ احتمال داره تو دانشگاه بسته باشن تورنت رو؟؟؟ اگه این طور باشه هیچ جوری نمیشه استفاده کرد و دور زد؟؟؟

ممنون
    اگر پورت بسته باشه تو نرم افزار پیغام بسته بودن رو می تونی ببینی ( بسته به نرم افزار محل فهمیدن فرق می کنه)
    ممکنه تنظمیاتت بد باشه یا از یک روش خاص ارتباط بین کامپیوتر ها هست که تو تورنت وارد نشده و بخاطر همین کار نمی کنه.

پروفشنال cyrus_achamenian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کنار مردم

پيش فرض

اگر پورت بسته باشه تو نرم افزار پیغام بسته بودن رو می تونی ببینی ( بسته به نرم افزار محل فهمیدن فرق می کنه)
    ممکنه تنظمیاتت بد باشه یا از یک روش خاص ارتباط بین کامپیوتر ها هست که تو تورنت وارد نشده و بخاطر همین کار نمی کنه.
    من از Azureus یا همون Vuze استفاده می کنم...کجاش می شه دید که بسته س یا نه؟؟؟؟

ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من از azureus یا همون vuze استفاده می کنم...کجاش می شه دید که بسته س یا نه؟؟؟؟

ممنون
    تو دانشگاه ها همه محدود میکنن تو دانشگاه ما هم اینطوریه تورنت اصلا سند و رسیو نداره نمیدونم چطوری ولی قائدتا همونطوریه که isp ها الان این کار رو میکنن، ربطی به پورت هم نداره.

داره خودمونی میشه moxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من نمیدونم دقیقا چطوری ترافیک p2p رو بلاک میکنن ولی یه سری ابزارهای پیشرفته تر از روش های ابتدائی مثل بستن پورت های tcp 6881-7000 وجود داره که دقیقتر ترافیکو ف-یل-تر- میکنه. مثلا یه ابزارهائی مثل Packet Classifier ها میان packet هارو بررسی میکنن و packet های مرتبط با p2p رو بلاک میکنن. فکر کنم ipp2p هم از چنین روشی استفاده میکنه بعلاوه بررسی ip و پورت.

حالا چند تا راه داری:
    1- از سیدباکس استفاده کنی و بعد از طریق ftp فایل ها رو رو دانلود کنی (برای ترکر عمومی توصیه نمیشه و در ضمن هزینه داره ولی بهترین راهه, هم سادست و هم ماکزیمم سرعت رو میده)
    2- از v - p - n استفاده کنی البته اگه مدیر شبکه چنین کانکشن هائی رو بلاک نکرده باشه. (-v-p-n- ممکنه هزینه داشته باشه)
    3- از پروک - س- ی سرور استفاده کنی و کلاینتو بر اساس اون تنظیم کنی. (باید دنبال پ-روک-سی سرور بدردبخور باشی) چند وقت پیش این کار میکرد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    واسه شروع از همین بالائی استفاده کن ببین جواب میده؟
    4- تونل بکشی : دی یعنی packet ها رو از طریق ssh رد کنی ( چون میشه پروتکل تورنتو تو پروتکل html ـ encapsulate کرد) ولی این روش دردسر داره و یه کمی واردی میخاد ولی تضمینیه.
    Last edited by moxx; 30-04-2009 at 22:54. دليل: تصحیح لینک

13. 2 کاربر از moxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •